Weather - Καιρός

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

"Νικήστε την Καλαμάτα, αλλιώς....θα αλλάξουμε στάση"...

Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση της Δόξας

Δεκαπέντε οπαδοί της Δόξας Δράμας έκαναν... φιλική επίσκεψη στους παίκτες μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης στο γήπεδο του Αρκαδικού. Οι φίλαθλοι των μαυραετών ζήτησαν από τον Κώστα Βασιλακάκη να μιλήσουν στον ίδιο αλλά και στους ποδοσφαιριστές! Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα υπό την παρουσία του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου (φωτό αριστερά) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι οπαδοί, χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα, εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. «Θέλουμε να νικήσετε την Καλαμάτα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αλλάξουμε στάση», είπε ο ένας από τους επικεφαλείς για να πάρει το λόγο άλλος φίλαθλος και να συμπληρώσει: «Διακρίνουμε μία αδιαφορία από κάποιους και αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτούμε άλλο».
Άμεση ήταν η παρέμβαση του τεχνικού της Δόξας στο σημείο εκείνο θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν αδιαφορεί κανείς από τους παίκτες», είπε και πρόσθεσε: «Αν σε κάποιον παίκτη δεν βγαίνει μία προσπάθεια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθεί». Οι φίλαθλοι περιμένουν την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας θέτοντας τους παίκτες, προ των ευθυνών τους. «Δεν παίζετε αυτό που μπορείτε. Θέλουμε να ιδρώνετε τη φανέλα και για να παίζετε για την ομάδα. Δεν μ΄ αρέσει η συνολική εικόνα που βγάζετε και σήμερα ήρθαμε να μιλήσουμε πολιτισμένα. Αν δούμε και στη συνέχεια την ίδια εικόνα, θα ξανάρθουμε και η διάθεσή μας δεν θα είναι η ίδια».
Από τους παίκτες μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Τσιμπλίδης, ο οποίος εξήγησε ότι και τους ίδιους του ενοχλεί αυτή η κατάσταση και ψάχνουν τα αίτια για να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. «Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι με την Καλαμάτα για να πάρουμε τη νίκη» τόνισε ο Δραμινός μεσοεπιθετικός και οι φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο του Αρκαδικού ελπίζοντας να μην χρειαστεί να ξανακάνουν την ίδια κουβέντα με τους παίκτες.
Η κίνηση αυτή έγινε από τους οπαδούς της Δόξας θέλοντας να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι και να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες που θα τη διατηρήσουν σε τροχιά για την εξάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ.
Δούλεψαν στο τελείωμα των φάσεων
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Δόξας για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Ο Βασιλακάκης προπόνησε τους παίκτες χθες στο γήπεδο του Αρκαδικού και δούλεψε για αρκετή ώρα στο τελείωμα των φάσεων. Μετά την άσκηση αυτοί οι παίκτες έπαιξαν διπλό με τον τεχνικό της Δόξας να μην ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει εναντίον της «μαύρης θύελλας». Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τσουκαλάς και Ορφανίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν καθόλου οι Γκονζάλες και Ρομπίνιο. Ο τελευταίος έχει ένα ράγισμα στην πατούσα του ποδιού του και θα χάσει σίγουρα το σαββατιάτικο παιχνίδι. Στη διάθεση του Βασιλακάκη επανέρχεται ο Γκίκας που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τσιμπλίδης και Παπαθανασίου.
Σφυρίζει ο Λαγός τη Δόξα κόντρα στην Καλαμάτα
Για δεύτερη φορά θα βρεθεί στο δρόμο της Δόξας ο Ανδρέας Λαγός. Ο Πατρινός ρέφερι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι της δραμινής ομάδας με αντίπαλο την Καλαμάτα, ενώ είχε σφυρίξει και την εντός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω (2-0)...
Φέτος προβιβάστηκε στη Β’ εθνική κι αυτό θα είναι το τρίτο του παιχνίδι έχοντας ήδη δύο νίκες των γηπεδούχων και η Δόξα θέλει να τριτώσουν οι «άσοι». Για τέσσερα χρόνια ήταν στη Γ’ εθνική (2005-2009) έχοντας σφυρίξει 22 παιχνίδια.
Βοηθοί του θα είναι Ρηγόπουλος (Αχαϊας), Χρυσόπουλος (Αχαϊας), 4ος Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Φωτιάδης (Σερρών).

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ 3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΜΙΟΣ!