Weather - Καιρός

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο...Στρατηγός εγκατέλειψε τη μάχη...

Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας έμειναν και σήμερα χωρίς οργανωμένη προπόνηση και ακολούθησε ο καθένας ατομικό πρόγραμμα εκτός προπονητηρίου, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η "Μαύρη Θύελλα" να μην έχει καν αρχίσει την προετοιμασία της για το δεύτερο συνεχόμενο και ίσως πολύ πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί στην πόλη της Μακεδονίας, το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ 3.
Κι όλα αυτά ένα εικοσιτετράωρο μετά την... τηλεφωνική παραίτηση από την Αθήνα όπου βρίσκεται και συμφώνησε με την ομάδα της Ηλιουπολης, του προπονητή Γιώργου Βαζάκα, που επέλεξε να μην συνεχίσει στην Καλαμάτα την προσπάθεια για την παραμονή, παρά το γεγονός ότι 15 ημέρες πριν δήλωνε "θα κάνουμε πρωταθλητισμό και θα σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ομάδα"...
Το μεσημέρι της Τρίτης μια ομάδα ποδοσφαιριστών ως αντιπροσωπεία, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συνομίλησε περίπου για μία ώρα με τον πρόεδρο Γιώργο Γρηγορόπουλο, παρουσία του γενικού αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα και του υπηρεσιακού πλέον προπονητή Νίκου Κακαλέτρη, σχετικά με την άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα τις τελευταίες ημέρες, παρά το γεγονός ότι για δύο εβδομάδες η ομάδα είναι αήττητη και συγκέντρωσε 4 πόντους.
Η πίεση για την παραμονή, τα διάφορα εσωτερικά προβλήματα που δεν είναι λίγα, το θέμα που ανέκυψε σχετικά με την συνεργασία της τοπικής μας ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης και η η γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί στον οικονομικό τομέα, οδήγησαν τους παίκτες της ομάδας να επιλέξουν να μείνουν εκτός οργανωμένων προπονήσεων.
Από το παιχνίδι της Δράμας θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τάσιτς και Κουτσοσπύρος. Ο Παναγιώτης Τσιμικλής που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών με την Ρόδο (εκτός) και τον Εθνικό (εντός έδρας).