Weather - Καιρός

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Χωρίς Μπαλτιμά,Καλαγκάνη,Πουρτουλίδη,Καμινιώτη

Με σημαντικές απουσίες στο "Γεντί Κουλέ"...

Με συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Νέα είσοδο, η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Εκτός του ότι διαπιστώθηκε ότι τελικά ο Πιερ Καλαγκάνης δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της «Μαύρης Θύελλας» αφού εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον αριστερό του αστράγαλο, αποχώρησε με τράβηγμα στον προσαγωγό ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπαλτιμάς, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του.

Ο Μπαλτιμάς θα εξεταστεί μέσα στην ημέρα από τον γιατρό της ομάδας για μια πληρέστερη διάγνωση, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Σε αυτές τις δυο απουσίες προστίθενται και αυτές των τιμωρημένων Πουρτουλίδη και Καμινιώτη που θα εκτίσουν την ποινή τους αλλά και των τραυματιών Αθανασόπουλου και Καλογερόπουλου Γ.
Κανονικά προπονήθηκε ο Ιβάν Τάσιτς που απείχε χτες λόγω μιας επέμβασης στο δόντι.

Ενσωματώθηκε ο Σπυριδάκης
Το ευχάριστο της ημέρας ήταν η ενσωμάτωση στις προπονήσεις της ομάδας του Μανώλη Σπυριδάκη που συμμετείχε κανονικά και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Στο προπονητήριο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γ.Γρηγορόπουλος που καλωσόρισε τον Κρητικό μέσο και του ευχήθηκε να είναι δυνατός και πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα. Πάντως ο Σπυριδάκης δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τημ για το παιχνίδι στην Κρήτη.

Το έργο λοιπόν του υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας Βασίλη Μαλαφέκα είναι πολύ δύσκολο και στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης δοκίμασε αρκετά σχήματα στην τακτική που σκέφτεται να ακολουθήσει την Κυριακή.
Την Παρασκευή το πρωί στις 11:00 έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση στην Νέα είσοδο.
Το Σάββατο στις 16:00 θα γίνει η αναχώρηση και των δυο ομάδων για το Ηράκλειο. Η μετάβαση θα γίνει αεροπορικώς.                             


Κυριακή 11 οι Νέοι

Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το πρωί στις 11:00 στο Βενεράτο (17 χλμ από το Ηράκλειο με πλαστικό τερέν) την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της δεύτερης εθνικής με διαιτητή τον Χανιώτη Μπουλερό και βοηθούς του την Καντεράκη και τον Παδαράκη από την ίδια Ένωση.