Weather - Καιρός

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Προπόνηση με ...απαιτήσεις

Οδηγίες του Γ.Βαζάκα σε όλα τα παιδιά.

Ο συναγωνισμός χτυπάει κόκκινο!
Oι...λασπομαχίες συνεχίστηκαν και σήμερα στην προπόνηση της Καλαμάτας, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να θέλουν να δείξουν και να αποδείξουν στον νέο προπονητή Γιώργο Βαζάκα ότι δεν είναι αντιπροσωπευτική της αξίας τους η θέση στη βαθμολογία αλλά και ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας αξίζουν τη θέση του βασικού. Αυτός ο θεμιτός συναγωνισμός κάνει την κάθε προπόνηση της ομάδας της Μεσσηνίας «ξεχωριστή» αφού παρακολουθούμε απίστευτες μονομαχίες και θέαμα. Φυσικά ο νέος τεχνικός της ομάδας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, σε βαθμό που θα ...δυσκολευτεί να καταλήξει στις επιλογές του στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής!
Η ομάδα της Καλαμάτας, λοιπόν, ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα Τετάρτη την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Διαγόρα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα και των συνεργατών του, Νίκου Κακαλέτρη και Ευτύχη Τασιόπουλου.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν σήμερα με διπλή προπόνηση. Η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και ενδυνάμωσης, ενώ η απογευματινή ήταν αφιερωμένη στην τακτική και ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα, σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο λόγω της βροχής.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Πιέρ Καλαγκάνης, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, μετά τον τραυματισμό του στο Αιγάλεω.
Ο Γιάννης Μπαλτιμάς μετά από αρκετές ημέρες ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης των τριών τερματοφυλάκων, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Ευτύχη Τασιόπουλου και σταδιακά θα αυξάνει ρυθμό και ένταση. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος Αχαιός γκολκήπερ της ομάδας, ενώ βγήκε κανονικά για ζέσταμα στο Ηράκλειο με σκοπό να ξεκινήσει το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, εν τούτοις το πρόβλημα στον προσαγωγό παρέμενε και τη θέση του πήρε, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση, ο Θοδωρής Ντουγέρογλου.
Ο Βασίλης Σκαρλάτος που αντιμετωπίζει εδώ και 3 ημέρες μια ίωση, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά δεν υπολογίζεται για τον αγώνα λόγω τιμωρίας. Το επιτελείο της ομάδας έχει επιλέξει να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον Διαγόρα και τον Αγροτικό Αστέρα.
Δεν προπονήθηκαν ο Γιάννης Τσόπελας που απουσίασε δικαιολογημένα με άδεια και ο τραυματίας Γάννης Καλογερόπουλος, που η πορεία της αποθεραπείας του είναι εξαιρετική, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στις 22/12/09.
Στο προπονητήριο βρέθηκε σήμερα και παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Χουλιάρας.
Οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» θα προπονηθούν αύριο στις 15:00 στη Νέα είσοδο.
Η ομάδα νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 11 το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα Ρόδου.
Θανάσης Πουλόπουλος


Οι "πολεμιστές" ξεκουράζονται και περιμένουν τον Διαγόρα...
Ο νέος γυμναστής των τριών γκολκήπερ της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Ευτύχης Τασιόπουλος, άρχισε την εργασία του με πολύ ευχάριστο το γεγονός της επιστροφής στις προπονήσεις του Γιάννη Μπαλτιμά!
Μεγάλο βάρος στην τακτική έριξε ο Γιώργος Βαζάκας, που είναι ...μετρ του είδους!
Το τεχνικό επιτελείο της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών σε ένα βαρύ και δύσκολο γήπεδο.