Weather - Καιρός

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Ικανοποίηση για τη νίκη και χαλάρωμα

Με πρόγραμμα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο νικηφόρο παιχνίδι επί του Διαγόρα την Κυριακή και με πιεστικά παιχνίδια και διάφορες ασκήσεις, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κακαλέτρη, ξεκίνησε η εβδομάδα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας».
Μπορεί το τρίποντο που κέρδισε η ομάδα της Καλαμάτας να θεωρείται «φιλί της ζωής», αλλά η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη και μάλιστα ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα και την Δράμα με την Δόξα.
Ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του και στο παιχνίδι με τον Αγροτικό τον Βασίλη Σκαρλάτο που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητικού τιμ ο Πιερ Καλαγκάνης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και έκτοτε ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Η προπόνησης της Τρίτης προγραμματίστηκε για τις 14:30 στο προπονητήριο στη Νέα είσοδο για να ξεκινήσει προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Δυσαρεστημένος αποχωρεί ο Γιώργος Φοιρός που ηττήθηκε και φέτος στο Δημ.Στάδιο...