Weather - Καιρός

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Πολλές δοκιμές από τον Βαζάκα - Σίγουρα χωρίς Σκαρλάτο, Καλαγκάνη

Στον ... πάγο τα διοικητικά

Στο θέμα που προέκυψε την περασμένη Κυριακή σχετικά με την πιθανή συνεργασία σε επίπεδο αλλά και τρόπο που δεν έχει ξεκαθαριστεί, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της ομάδα της Καλαμάτας δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι να συμβεί κάτι νεότερο, αφού και οι δύο πλευρές δίνουν βαρύτητα στο πρωτάθλημα που «τρέχει» με την ομάδα της Καλαμάτας μάλιστα να βρίσκεται σε δυσχερή θέση και να μην έχει την «πολυτέλεια» να ανοίγεται. Κρατάμε ως δεδομένα, την εξαιρετική σχέση που έχουν οι μεγαλομέτοχοι των δύο ομάδων, προφανώς την συχνή επικοινωνία όπως επίσης, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει επίσημη συνάντηση ή ανακοίνωση, το θέμα αυτό μπαίνει στον «πάγο». Η πλευρά της Καλαμάτας έχει χαρακτηρίσει «ευχής έργο» την επικείμενη συνεργασία και η πλευρά της Τρίπολης έχει εκφραστεί μέσω της συνέντευξης του Δημ.Μπάκου που είπε: «βρισκόμαστε σε σοβαρό δίλημμα αν θα πρέπει να διαλύσουμε την ομάδα ή να την πάρουμε και να πάμε αλλού»... Οι τοπικές κοινωνίες των δύο πόλεων της Πελοποννήσου, σαφέστατα και έχουν αναστατωθεί και βρίσκονται σε αναβρασμό. Η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της «Μαύρης Θύελλας» περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τι μέλλει γενέσθαι και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος έχει στις προθέσεις του να τους ενημερώσει υπεύθυνα την επόμενη εβδομάδα.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής στο δημοτικό στάδιο της πόλης, την προετοιμασία της για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βαζάκας δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, κάτι που φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση, αφού όχι μόνο δεν κατέληξε στο αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει, αλλά έκανε πάρα πολλές αλλαγές και δοκιμές σε θέσεις και τακτική, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Τόσο ο Κουτσοσπύρος όσο και ο Τάσιτς συμμετείχαν μεν στο οικογενειακό δίτερμα χωρίς όμως να αγωνίζονται σε συνθήκες αγώνα λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων που αντιμετώπισαν μετά το παιχνίδι με το Διαγόρα. Το ίδιο συνέβη και με τον Πιέρ Καλαγκάνη που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άλλη μια αγωνιστική και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο τιμωρημένος Βασίλης Σκαρλάτος που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Το πρωί του Σαββάτου θα ανακοινωθεί η αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» που θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την συμπρωτεύουσα, όπου θα κάνει ένα χαλάρωμα.
Το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη και η ομάδα των νέων όπου το πρωί της Κυριακής θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται και οι Σπανός, Μπαστακός και Τσόπελας από την πρώτη ομάδα.