Weather - Καιρός

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...



Με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και στον τρόπο ανάπτυξης σε σχέση με το παιχνίδι στο Ηράκλειο, θα παρατάξει την ομάδα της Καλαμάτας ο Γιώργος Βαζάκας που θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα, αλλά και την υπόσχεση που έχουν δώσει οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» για να κατακτήσουν το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
Η ενίσχυση της ομάδας Μεσσηνίας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με παίκτες ποιοτικούς και με επιθετικές τάσεις, που εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία, θα αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας, που μας είχε συνηθίσει ως τώρα σε αμυντικό μοτίβο με επιθετικές εκφάνσεις.
Η μεγάλη κινητοποίηση που παρατηρείται στις τάξεις των φιλάθλων της Καλαμάτας θυμίζει παλιότερες εποχές και έχει γίνει πλέον κατανοητό ότι χωρίς τη μεγάλη δύναμη της, δηλαδή τον κόσμο της, η ομάδα της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας θα κινδυνεύσει σοβαρά...
Τόσο τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και οι παράγοντες της ομάδας, συνεχώς διατυμπανίζουν την ανάγκη υποστήριξης εκ μέρους των φιλάθλων, και αυτό φαίνεται ότι επιτέλους θα πιάσει τόπο την Κυριακή.
Κάποιες με εκατέρωθεν λεκτικές επιθέσεις, παρεκτροπές και υπερβολές μεταξύ του πρόεδρου της ομάδας και μικρής μερίδας των οργανωμένων οπαδών, φαίνεται να είναι οριστικά παρελθόν μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν, και όλοι πλέον έχουν μόνο ένα στόχο: την Κυριακή να αποτελέσουν το δωδέκατο παίκτη της ομάδας σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.
Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στον Κορδία που διαθέτει πλαστικό τάπητα προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η ομάδα της Καλαμάτας, αφού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, θέλησε να εφαρμόσει τις ασκήσεις τακτικής σε στεγνό γήπεδο και ταυτόχρονα να προστατεύσει το φυσικό χόρτο του δημοτικού σταδίου της πόλης, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας με αντίπαλο τον Διαγόρα.
Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» ο οποίος δοκίμασε σήμερα την τακτική και το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο δύσκολο και κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι.
Ο Γιάννης Μπαλτιμάς ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου. Εκτός πλάνων θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Βασίλης Σκαρλάτος και οι τραυματίες Πιέρ Καλαγκάνης και Γιάννης Καλογερόπουλος.
Το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα της Καλαμάτας θα κάνει ένα τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.
Λόγω της σπουδαιότητας και της βαθμολογικής σημασίας που έχει το παιχνίδι με τον Διαγόρα, σε συνδυασμό με την απουσία άλλων αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, ο φίλαθλος κόσμος της «Μαύρης Θύελλας» αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.



Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι ακόλουθες: 5 ευρώ φοιτητικά, στρατιωτικά, 10 ευρώ γενική είσοδος στη βόρεια και νότια εξέδρα και 15 ευρώ των φιλοξενουμένων (μεμονωμένα, αφού απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων).
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την Κυριακή το πρωί στις 11:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΜ την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα.

Θανάσης Πουλόπουλος



Ετοιμάζει μια διαφορετική ομάδα ο Γιώργος Βαζάκας που θα διεκδικεί το παιχνίδι και δεν θα αμύνεται μόνο. Πλέον θέλουμε βαθμούς, όχι εντυπώσεις!