Weather - Καιρός

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΦΩΤΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΟΧΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ

Πανέτοιμος και ορεξάτος ο Μανώλης Σπυριδάκης θέλει να βοηθήσει την ομάδα με τις περίτεχνες ενέργειές του, το πάθος του και την εμπειρία του...


Αλλάζει πολλά ο Βαζάκας
Όταν μια ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και μετά από ατυχή αποτελέσματα αλλάζει προπονητή, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι η αλλαγή της ψυχολογίας και φυσικά η επιστροφή στις επιτυχίες.
Η ομάδα της Καλαμάτας θα παραταχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της για να αντιμετωπίσει μια δουλεμένη και ποιοτική ομάδα που έχει στόχο να πλασσαριστεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας για να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Ο Γιώργος Βαζάκας στις τρεις ημέρες που βρίσκεται στον «μελανόλευκο» πάγκο προετοιμάζει την ομάδα με στόχο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θεωρεί ότι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του έχουν να δώσουν ακόμα πάρα πολλά.
Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να έχει πλήρη άποψη και εικόνα για όλους τους παίκτες και βασικά ποιοι από αυτούς μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των υπολοίπων 14 αγωνιστικών. Το βέβαιο είναι ότι στην «πρώτη» του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι θα δούμε τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Καλαμάτας και επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο στήσιμο της «Μαύρης Θύελλας», αφού πιστεύει ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου μπορούν να δώσουν άλλη ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας και όταν κυνηγάς αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ θετικό...
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και αρκετές ημέρες στην πόλη της Καλαμάτας με τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις, ανάγκασαν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Καλαμάτας να κάνει τη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία που διαθέτει πλαστικό τάπητα, αφού το προπονητήριο στην Νέα είσοδο μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφερόταν...
Έτσι λοιπόν, ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Γιώργος Βαζάκας γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του, υπό καταρρακτώδη βροχή κατά διαστήματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στον τομέα της τακτικής. Δοκίμασε αρκετά σχήματα και θέλησε να μεταδώσει τη φιλοσοφία του προς τους ποδοσφαιριστές ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα.
Όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός στην παρουσίαση που του έγινε από τον πρόεδρο της ομάδας, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη της επίτευξης ενός νικηφόρου αποτελέσματος για να «ανασάνει» βαθμολογικά η ομάδα και για να έχει και ο ίδιος τον χρόνο να γνωρίσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές και να τους περάσει τις δικές του προπονητικές κατευθύνσεις.
Από αυτό το δύσκολο παιχνίδι θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Βασίλης Σκαρλάτος και οι τραυματίες Καλαγκάνης και Καλογερόπουλος Γ., ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του γκολκήπερ Γιάννη Μπαλτιμά που προέρχεται από τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Στη διάθεση του 50χρνου προπονητή θα βρίσκονται και οι Πουρτουλίδης και Καμινιώτης που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και οι άλλοι δύο νεοαποκτηθέντες ποδσφαιριστές της ομάδας, ο Μανώλης Σπυριδάκης και ο Γιάννης Τσόπελας.
Το ευχάριστο γεγονός στην πόλη της Καλαμάτας είναι τα θετικά μηνύματα που εκπέμπονται εκ μέρους των φιλάθλων που είδαν με πολύ καλό μάτι και διάθεση την επιλογή του Βαζάκα και το δημοτικό στάδιο της πόλης, την Κυριακή το μεσημέρι αναμένεται να έχει παλμό και οι οπαδοί της ομάδας, ενωμένοι για τον κοινό σκοπό, θα δώσουν μεγάλη βοήθεια στους ποδοσφαιριστές.
Λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης και για να μην επιβαρυνθεί το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι και την Παρασκευή η ομάδα της Καλαμάτας θα προπονηθεί στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στις 11:00.

Θανάσης Πουλόπουλος
 
Ακόμα και ο πλαστικός τάπητας είχε πολλά νερά και δυσκόλεψε την ομάδα
Μονομαχία πολλών κυβικών: Κουτσοσπύρος VS Σκαρλάτου!
Βρέχει - χιονίζει ο στόχος είναι ένας: ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
Ο Χρήστος Μανιάτης και ο Βασίλης Σκαρλάτος σήμερα στον Κορδία

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι παίκτες της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ...