Weather - Καιρός

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Πολλές απουσίες

Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης την προετοιμασία της για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Δόξας στη Δράμα, που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 15:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με στοιχεία παιχνιδιού και "στημένα".
Για άλλη μια αγωνιστική, τα προβλήματα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας» είναι πολλά και ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Κακαλέτρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ιβάν Τάσιτς και Χρήστο Κουτσοσπύρο και τους ανέτοιμους λόγω τραυματισμού Πιερ Καλαγκάνη και Βασίλη Σκαρλάτο.
Αν σε αυτές τις σημαντικές απουσίες, προσθέσουμε και την διήμερη αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες της Καλαμάτας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του.
Το πρωί της Παρασκευής θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Μακεδονίας.

Το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας με τους Σπανό και Τσόπελα να βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Φλέσσα.