Weather - Καιρός

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Αύριο ξεκαθαρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Μπαλτιμά

Μαλαφέκας: "Θα πάρουμε κάτι μόνο αν τα δώσουμε όλα"...
Με τα γνωστά και ήδη διαπιστωμένα προβλήματα συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νέα είσοδο, η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Ο υπηρεσιακός προπονητής Βασίλης Μαλαφέκας ολοκλήρωσε το σημερινό του πρόγραμμα, χωρίς τους τραυματίες Καλαγκάνη και Μπαλτιμά που ακολούθησαν θεραπεία και ο μεν πρώτος θα ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από τη Δευτέρα, ο δε τερματοφύλακας Γιάννης Μπαλτιμάς, συνέχισε να έχει και σήμερα ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αύριο θα ξεκαθαριστεί η συμμετοχή του στον αγώνα της Κρήτης.
Εκτός αποστολής θα είναι οι τιμωρημένοι Πουρτουλίδης και Καμινιώτης που θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών και οι εδώ και καιρό τραυματίες Αθανασόπουλος και Καλογερόπουλος Γιάννης.
Εκτός αποστολής θα είναι και ο ανέτοιμος Μανώλης Σπυριδάκης.
Όλες αυτές οι απουσίες ανάγκασαν και σήμερα τον Βασίλη Μαλαφέκα να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να δοκιμάσει τους αντικαταστάτες τους κάτι που θα συμβεί και στην χαλαρή πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (11:00).
Ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» και στις 16:20 έχει προγραμματιστεί η πτήση για το Ηράκλειο.
Σε δήλωσή του για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας τόνισε: «Το Σάββατο το πρωί θα ολοκληρώσουμε με αρκετά προβλήματα και σημαντκές απουσίες την προετοιμασία μας για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Για να κερδίσουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να καταβληθεί εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μας μεγάλη προσπάθεια, συνδυασμένη με αυτοσυγκέντρωση αλλά και αυτοπεποίθηση. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο 90λεπτο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Μαζί θα αναχωρήσει και η ομάδα των Νέων που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή το πρωί στις 11:00 στο Βενεράτο από την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων της δεύτερης εθνικής.

Θανάσης Πουλόπουλος