Weather - Καιρός

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΥΤΟ" ΘΕΜΑ

ΕΞΕΔΡΑ: «Σκέψεις για Καλαμάτα»
Έτοιμοι να μεταφέρουν την έδρα του Αστέρα Τρίπολης σε άλλη πόλη, αλλάζοντας ίσως και την ονομασία του συλλόγου, είναι οι διοικούντες την αρκαδική ΠΑΕ. Πιθανότερος προορισμός φαντάζει η Καλαμάτα. Πρόθεση των Αρκάδων είναι να αγοράσουν τη Μαύρη Θύελλα και να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα με το καταστατικό του Αστέρα. Επειδή όμως το νομοθετικό πλαίσιο με τις συγχωνεύσεις των ομάδων είναι πλέον περίπλοκο και δεν αφήνει πολλά περιθώρια, οι Δημήτρης Μπάκος, Γιάννης Καϋμενάκης και Γιώργος Μποροβήλος, έχουν αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μπορούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση.

«ΕΘΝΟΣ»: «Έτοιμοι να πάρουν τον Αστέρα από την Τρίπολη»
Βόμβα μεγατόνων είναι έτοιμη να σκάσει στην Τρίπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αφεντικά της ομάδας Καϋμενάκης και Μπάκος είναι έτοιμα να τα «βροντήξουν» μεταφέροντας παράλληλα την έδρα της ομάδας σε Κόρινθο ή Καλαμάτα. Οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ είναι χολωμένοι από τα όσα ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την εν γένει συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς το πρόσωπό τους. Παρόμοια κατάσταση είχε συμβεί και άλλες φορές αλλά τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Λέγεται μάλιστα πως ο Καϋμενάκης ενοχλήθηκε αφάνταστα από τα όσα του είπαν ορισμένοι οπαδοί του Αστέρα όταν τον σταμάτησαν, κατηγορώντας τον ότι πούλησε τα εισιτήρια σε Ολυμπιακούς. Όλα αυτά ήρθαν να ξεχειλίσουν το ποτήρι της αγανάκτησης και πλέον το ποτάμι δεν φαίνεται να γυρίζει πίσω. Όσοι γνωρίζουν καλά τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, λένε πως γι' αυτό δεν προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις του έμψυχου υλικού τον Ιανουάριο...

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: «Η δράση έφερε αντίδραση»
Τα γεγονότα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το «πέσιμο» στον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργο Μποροβήλο, είχαν σαν συνέπεια την άμεση αντίδραση του Γιάννη Καϋμενάκη, ο οποίος, σε συνεννόηση με το Δημήτρη Μπάκο, ανέθεσε σε δικηγόρους να μελετήσουν πως μπορεί να μεταφερθεί η ομάδα σε άλλη έδρα. Μια τέτοια κίνηση έχουν σκεφτεί από την πρώτη σεζόν του Αστέρα στη Σουπερ Λίγκα ενώ υπήρξε και η προοπτική μετακίνησης στην Πάτρα και αγορά της Παναχαϊκής, κάτι που είχε προτείνει και ο Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας και προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να πετύχει. Στην Τρίπολη δεν υπάρχουν αστεριανοί καθώς οι περισσότεροι είναι Παναρκαδικός, ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη τοπική κατηγορία.