Weather - Καιρός

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αύριο στις 14:00 παρουσιάζεται και αναλαμβάνει ο Γ.Βαζάκας

ΒΑΖΑΚΑΣ: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε"...
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε πριν από λίγο την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Γρηγορόπουλο συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες της «Μαύρης Θύελλας» για το επόμενο διάστημα.
Ο νέος προπονητής της ομάδας θα βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη στις 14:00 στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα ξεκινήσει το έργο του.
Στην παρουσίαση μπορούν να παραβρίσκονται και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.
Ο 50χρονος προπονητής μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Μεσσηνίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με δυναμική και πάθος σε μια δύσκολη και κρίσιμη για αυτήν στιγμή. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».
Ο Γιώργος Βαζάκας έχει πλούσια προπονητική καριέρα και έχει διατελέσει προπονητής και στις τρεις πρώτες κατηγορίες της χώρας μας, έχοντας 40 παιχνίδια στην Α’ εθνική στον Πανιώνιο, το Αιγάλεω, την Καλλιθέα, 140 παιχνίδια στη Β’ εθνική στον Ολυμπιακό Βόλου, την Χαλκηδόνα, τον Ιωνικό, τον Απόλλων Αθηνών, την Κέρκυρα, τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων και την Αναγέννηση Καρδίτσας και 130 παιχνίδια στη Γ’ κατηγορία στις ομάδες του Πιερικού, του Φωστήρα, των Τρικάλων, του Τυρνάβου και του Ολυμπιακού Βόλου.
Έχει κοουτσάρει τις ομάδες που εργαζόταν σε 55 ματς Κυπέλλου αλλά και σε 3 παιχνίδια στο UEFA με τον Πανιώνιο το 2004.
Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για 7 χρόνια σε 150 παιχνίδια.  (έπαιζε μέσος και είχε σημειώσει και 2 γκολ).
Στα αγωνιστικά, με αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και με κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε η εβδομάδα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας».
Η τρίτη συνεχόμενη ήττα που διατήρησε την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού έχει δημιουργήσει δυσάρεστα συναισθήματα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά υπάρχει η πεποίθηση ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Διαγόρα την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, θα γίνει η πολυπόθητη επιστροφή στις επιτυχίες.
Ο νέος προπονητής της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι, θα έχει στη διάθεσή του τον Πουρτουλίδη και τον Καμινιώτη που εξέτισε την ποινή τους, αλλά όχι τον Βασίλη Σκαρλάτο που έχει δηλωθεί να εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Γιάννης Μπαλτιμάς και Πιέρ Καλαγκάνης που εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις στα τραύματά τους, ενώ μετά το χαλάρωμα υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος λόγω ενοχλήσεων.
Δεν προπονήθηκαν ο Ιβαν Τάσιτς που έχει άδεια και οι τραυματίες Καλογερόπουλος Γιάννης και Βασίλης Αθανασόπουλος αλλά και ο Γ.Χελάς.