Weather - Καιρός

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Βαζάκας: "Θα κάνουμε πρωταθλητισμό, ΟΛΟΙ μαζί"!
Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας

Με ένα χαλάρωμα πάλι υπό βροχή, ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας, για το αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της παραλίας και θα ξεκινήσει στις 15:00. στις Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας του προπονητή Γιώργου Βαζάκα που έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και της τακτικής που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του. Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, είναι οι ακόλουθοι: Μπαλτιμάς, Ντουγέρογλου, Πουρτουλίδης, Τάσιτς, Σιλά, Ψυχογιόπολος, Παπουτσής, Χατζής, Ηλιόπουλος, Κωνσταντόπουλος Α., Κωνσταντόπουλος Χρ., Ντε Βινσέντι, Σπυριδάκης, Κουτσοσπύρος, Τσιμικλής, Μανιάτης, Καλογερόπουλος Α., Καμινιώτης, Ετέροβιτς και Δασκαλάκης.

Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σκαρλάτος και οι τραυματίες Καλογερόπουλος Γ. και Πιερ Καλαγκάνης.

Ο 50χρονος προπονητής της ομάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αυριανό παιχνίδι: «Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας για πολλούς λόγους, κυρίως όμως για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς. Έχω δηλώσει ότι από εδώ και στο εξής η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου για να μας στηρίξει. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα όταν ανέλαβα την ομάδα: όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Όλοι μαζί»!
Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν στις 13:00 και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής: πέντε ευρώ φοιτητικά- στρατιωτικά, δέκα ευρώ γενική είσοδος στη βόρεια και νότια εξέδρα και 15 ¤ τα μεμονωμένα εισιτήρια των φιλοξενουμένων.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας.