Weather - Καιρός

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

"Θα απέσυρα την ομάδα...."

Συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος της πόλης, Αλέξανδρος Κοτσιάνης. Μεταξύ των θεμάτων για τα οποία ρωτήθηκε ήταν και ο Αστέρας Τρίπολης.
Αναλυτικά η συνέντευξη του κ.Κοτσιάνη:
Μετά τα τελευταία γεγονότα αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να έχεις ομάδα στην Α εθνική. Εγώ το βλέπω ως ένα κομμάτι του πάζλ στο κέντρο της Πελοποννήσου. Με αεροδρόμιο, πανεπιστήμιο και ομάδα στη μεγάλη κατηγορία η Τρίπολη γίνεται το κέντρο της Πελοποννήσου. Δε δικαιολογείται παλιός Παναρκαδικός, όπως είμαι και εγώ, να έχει την οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον Αστέρα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Ο κ.Μπακος και ο κ.Καυμενάκης είναι λογικοί άνθρωποι και σώφρονες.

Για τις σκέψεις των ιδιοκτητών:
Αυτές οι σκέψεις που κάνουν τούτη την ώρα δεν είναι από πείσμα και εκδικητικότητα. Κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες. Δεν πρέπει κανείς να λέει κανείς ότι υπάρχει εκδικητικότητα από αυτούς τους ανθρώπους. Ξέρουμε όλοι, πόσο δύσκολος είναι ο χώρος του ποδοσφαίρου. Είναι μια κατάσταση δύσκολη. Δε μπορεί ο καθένας να ανοίγει το στόμα του και να μιλάει άσχημα για ομάδες, ιδιοκτήτες και αντίπαλους.

Για τη στάση της πόλης:
Η ευθύνη της πόλης είναι μεγάλη. Εμείς πρέπει να είμαστε στο γήπεδο. Μας έχει δώσει χαρά ο Αστέρας. Θα είναι πρωτοφανές και θα διασυρθούμε σε τέτοιο βαθμό αν φύγει ο Αστέρας που δε θα έχει προηγούμενο...

Για τους φιλάθλους:
Αντί να κάνουν ανοησίες οι ελάχιστοι, να πάνε στο γήπεδο όλοι με τον Ηρακλή, ο Αστέρας έχει κάνει τρομερές προσπάθειες. Συμβαίνει στην πόλη μας, το κοντό να περισσεύει και το μακρύ να μη μας φτάνει. Ορισμένους δεν τους πιάνεις πουθενά.

Για την αφαίρεση των διαρκείας:
Έχει υποχρέωση ο Αστέρας να ελέγχει την εξέδρα του. Και σωστό είναι οι υπεύθυνοι να μεριμνούν για το θέμα. Δεν είσαι φίλαθλος όταν βρίζεις και έχεις ένα σπρέι στην τσέπη.

Για τους ιδιοκτήτες:
Αν ήμουν στη θέση του κ.Καϋμενάκη ενδεχομένως να έκανα χειρότερα... Θα απέσυρα την ομάδα από το πρωτάθλημα. Φταίμε και οι πολίτες. Το γήπεδο πρέπει να γεμίζει. Οι μεγαλομέτοχοι ήρθαν στην Τρίπολη. Είναι η μόνη ομάδα που δε ζητά και δεν έχει κρατική διαφήμιση! Αυτό είναι σημαντικότατο. Από κανένα πρόγραμμα χρηματοδότησης δε βοηθήθηκαν.

Για το ενδεχόμενο μεταφοράς της ομάδας στην Καλαμάτα:
Στην Καλαμάτα εάν πάμε θα φάμε και ξύλο. Θυμάστε τι συνέβαινε στο παρελθόν στην Καλαμάτα. Για την Τρίπολη και την Πελοπόννησο είναι καινοτομία να έχει ομάδα στην Α Εθνική. Δεν πρέπει να έχουν παράπονο οι φίλαθλοι. Εγώ το είχα πει στους μεγαλομετόχους όταν ανέβηκε η ομάδα. Στην πρώτη στραβή θα βρεθούν πολλοί οι οποίοι θα αρχίσουν να μουντζώνουν και να βρίζουν...
Επίλογος:
Οφείλει η πόλη να είναι παρούσα στα δρώμενα του Αστέρα. Ραντεβού το Σάββατο στο γήπεδο... Τον Αστέρα και τα μάτια μας!!!

Ο "πρώτος πολίτης" της Τρίπολης περιέγραψε μια κατάσταση που με μια δεύτερη ανάγνωση, προκύπτουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα...







Περιγραφή από το Arcadiasports.