Weather - Καιρός

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1-0
Πέτρος Ρουτζιέρης (βοηθ. προπ.Διαγόρα): «Εκ μέρους του κ. Φοιρού ζητώ συγνώμη γιατί έπρεπε να φύγει για την Αθήνα και από εκεί για την Θεσσαλονίκη και για αυτόν το λόγο δεν παραβρίσκεται. Σχετικά με το παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που παίξανε καθαρό ποδόσφαιρο σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να παίξουν μπάλα. Η δική μας η ομάδα στάθηκε πολύ καλά σε όλο το 90λεπτο, αλλά ατυχήσαμε να δεχτούμε γκολ από μια κόντρα που έγινε. Είχαμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Δεν γίνανε γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Πανσερραϊκό ώστε να το κερδίσουμε και να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας και στον κ. Βαζάκα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τους στόχους που έχει θέσει στην ομάδα».
Γιώργος Βαζάκας (προπ. Καλαμάτας): «Όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και το μόνο αποτέλεσμα το οποίο σε κρατάει στη ζωή είναι η νίκη και τελικά αυτή έρχεται, το μόνο που μένει σε μένα είναι να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν κατάθεση ψυχής και μόνο με αυτόν τον τρόπο και όπως ήρθε, θα μπορούσε να κερδηθεί αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι δύσκολος ο δρόμος και θα κοιτάξουμε στα δύο παιχνίδια εκτός έδρας να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε, για να βάλουμε μια ομάδα από κάτω ώστε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας. Πιστεύω με τη δουλειά την οποία θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες, γιατί είμαι μόνο πέντε μέρες στην ομάδα και δεν είμαι μάγος, οι παίκτες ήταν μάγοι σήμερα και έπαιξαν όπως έπαιξαν και κέρδισαν. Η Καλαμάτα είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική ομάδα. Οι παίκτες το συνειδητοποίησαν αυτό και νομίζω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία. Αν και αυτή η ομάδα δεν πρέπει να έχει τέτοιο στόχο! Πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστικούς. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα και θέλουμε περισσότερο κόσμο γιατί απλά η ομάδα ανήκει στον κόσμο και πρέπει να τη στηρίξουν όλοι. Έχει και τη δυνατότητα και την ικανότητα αυτή η ομάδα των παικτών με ποιότητα και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι τριάντα πέντε χρόνια στο χώρο και βλέπω ότι αυτή η ομάδα έχει δυναμική. Ήξερα πού ήρθα και δεν ρίχνω ευθύνες πουθενά. Οι ευθύνες πλέον είναι σε εμάς, γιατί εμείς πήραμε το βάρος να σώσουμε την ομάδα. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό λέει πολλά, με πρώτο στόχο να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο όταν θα έρθουν τα μπαράζ και μέσα από τη δουλειά, θα τη φέρουμε εκεί που πρέπει να τη φέρουμε».
Χάρης Μπριλάκης (ποδοσφ. ΔΙΑΓΟΡΑ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι για την Καλαμάτα ήταν κομβικό, σε σημείο που μπορεί να ήταν και το τελευταίο της χαρτί... Το παιχνίδι πήγε σε σκληρές μονομαχίες. Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί σταθήκαμε καλά και στα ενενήντα λεπτά. Εύχομαι στην Καλαμάτα να υλοποιήσει το στόχο που έχει βάλει που είναι η σωτήρια και δεν της αξίζει να είναι εκεί που είναι και στην ομάδα μου, που όπως βλέπετε με δύο νίκες είσαι πάνω και με δύο ήττες είσαι κάτω σε ένα πρωτάθλημα που έχει πολύ δρόμο, με 13 παιχνίδια ακόμα, εύχομαι να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι τα μπαράζ για την άνοδο».
Χρήστος Μανιάτης (ποδοσφ. Καλαμάτας): «Δουλέψαμε πολύ σκληρά μέσα στην εβδομάδα με τον προπονητή μας και τα παιδιά όλα, για να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και θέλω να τονίσω ότι θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να ξέρει ότι θα δώσουμε την ψυχή μας μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Εισιτ. 438
* Στους Νέους, Καλαμάτα – Διαγόρας 0-1.