Weather - Καιρός

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Μποροβήλος: Εγινε επαφή με την Καλαμάτα...

Με δηλώσεις στη "Ραδιοεφημερίδα" της Έρα Σπορ και τους Στέφανο Δημητριάδη και Μάκη Τσίλκο, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, πριν από λίγο, τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια ειλημμένη απόφαση των ιδιοκτητών του Αστέρα για αλλαγή έδρας-πόλης της ομάδας της Αρκαδίας, όμως αυτή τη στιγμή όλα είναι πιθανά...
Συγκεκριμένα, ο κ.Μποροβήλος για το θέμα της "μετακόμισης" της ομάδας, το οποίο "καίει" τις τελευταίες ημέρες, δήλωσε: "Ο Αστέρας είναι μια ομάδα σχετικά καινούργια στη μεγάλη κατηγορία, μόλις 3 χρόνια, καθώς πριν από 5 χρόνια αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα και με τους Μπάκο και Καϋμενάκη γιγαντώθηκε και πρωταγωνιστεί πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί βάζουν τα λεφτά τους, κάνοντας χόμπι και έχουν δώσει νέο ύφος και ήθος στο ποδόσφαιρο δημιουργώντας μια ομάδα κόσμημα.
Αυτοί οι άνθρωποι ενώ προσφέρουν συνεχώς δεν έχουν εισπράξει την υποστήριξη που θα ήθελαν από τον κόσμο της Τρίπολης. Δεν ονειροβατούν, δε μιλάμε για εξωπραγματικό νούμερο αλλά για 3-4.000 σε όλα τα ματς πλην των ντέρμπι που θα ήθελαν 5 με 6 χιλιάδες κόσμο".
"Κάναμε λάθη αλλά..."
Σίγουρα, υπάρχουν προβλήματα και έχουν γίνει και λάθη από την πλευρά μας σε τιμολογιακά θέματα, δε θα το κρύψουμε αυτό και δεν έχουμε λόγο να μην το παραδεχτούμε. Τα εισιτήρια ίσως είναι ακριβά όμως είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση, σε κάθε πρόταση. Οι ιδιοκτήτες καταλαβαίνουν ότι υπάρχει κρίση και μπορεί γι'αυτό να μην έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Όμως αυτό που τους στενοχωρεί είναι ότι πολύς κόσμος έρχεται στο γήπεδο και αποδοκιμάζει τη διοίκηση, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάζουν τους ίδιους καθώς αυτός που βάζει τα λεφτά του έχει το δικαίωμα να βάζει διοίκηση όποιον θέλει.
Δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση αυτή τη στιγμή, ούτε να φύγουν, ούτε να πάρουν την ομάδα σε άλλη πόλη. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι έχει γίνει συζήτηση με την Καλαμάτα όπως και με άλλες ομάδες άλλων πόλεων καθώς πολλοί θα ήθελαν αυτούς τους 2 ανθρώπους στην πόλη τους, όμως είναι μόνο συζητήσεις. Οι Μπάκος - Καϋμενάκης εξετάζουν τα πάντα, ακόμα και να σταματήσουν να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχουν πάρει καμιά απόφαση".
"Τεχνική και διοικητική απόφαση το θέμα Μητσέα"
Για το θέμα που έχει προκύψει με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Γιάννη Μητσέα, ο κύριος Μποροβήλος τόνισε: "Ο κύριος Μητσέας είναι ποδοσφαιριστής μας, όμως το ρόστερ συγκροτείται από τον προπονητή και στη συνέχεια από τη διοίκηση. Κατόπιν αυτού, θέλαμε να λυθεί το συμβόλαιο του Μητσέα με την ομάδα. Συναντηθήκαμε και μας είπε εντάξει, όμως βρείτε μου μια ομάδα να πάω. Πράγματι, εμείς του προτείναμε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα, όμως ο κύριος Μητσέας είπε όχι κι έτσι έμεινε στην ομάδα. Ωστόσο, δικαίωμα της κάθε ομάδας είναι να έχει στο ρόστερ της όποιον παίκτη νομίζει πως είναι το καλύτερο γι'αυτήν."