Weather - Καιρός

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Eπιστροφή Μπένου στη "Μαύρη Θύελλα"!

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ο Μπένος είναι εδώ!
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Το καλύτερο για το τέλος φαίνεται να άφησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος και ταυτόχρονα με την ενίσχυση του ρόστερ, χτες έκανε μια πολύ σημαντική προσθήκη και στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας»! H ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα ανακοίνωσε χτες την έναρξη της συνεργασίας στο τεχνικό τημ με τον προπονητή Γιώργο Μπένο. Ο 45χρονος Μελιγαλαίος τεχνικός μπορεί να απείχε ως επαγγελματίας από την ομάδα, αλλά τις 100 περίπου ημέρες από την τελευταία φορά που κοουτσάρισε την ομάδα στην Κέρκυρα, το μυαλό του, η καρδιά του και η ψυχή του ήταν στην «Μαύρη Θύελλα». Όχι μόνο λόγω της μεσσηνιακής καταγωγής του αλλά λόγω της «κατάθεσης ψυχής» που έκανε πέρσι μαζί με τους παίκτες, τον Μαλαφέκα και τον Φασουλή, από τις 4 Δεκέμβρη που διαδέχτηκε τον Στράτο Βουτσακέλη, που είχε 12 πόντους σε 12 ματς. Η συγκυρία για την oμάδα είναι εξαιρετική αφού έχει την καλύτερη δυνατή προπονητική τριάδα στον πάγκο, με επαγγελματίες που αγαπάνε την ομάδα, ξέρουν την ομάδα, είναι Μεσσήνιοι με ήθος και ικανότητες και το πιο σημαντικό, έχουν όραμα για την ομάδα...
Κίνηση ματ Γρηγορόπουλου
Η επανένταξη του «Ιταλού» στο τιμόνι της ομάδας, σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζει ή μειώνει την αξία και την προσφορά του Νίκου Κακαλέτρη, που ξεκίνησε την χρονιά και μάλιστα έχει φέρει την ομάδα σε αξιόλογο επίπεδο εκγύμνασης, και αυτό φάνηκε στην Κόρινθο, όταν η τοπική ομάδα «έσκασε» κι έμεινε από ανάσες, η Καλαμάτας έκανε την ανατροπή του σκορ και «φόρτσαρε» από το 65’ και μετά, σε ένα καθοριστικό όριο για την πρόκριση. Κι αυτό συζητάνε ακόμα στην Κόρινθο, «πώς μια ομάδα με 20 ημέρες προετοιμασία έπαιξε με τον ρυθμό και την ποιότητα όπως της Μαύρης Θύελλας» κι αυτό αποτυπώθηκε προχτές στις τοπικές εφημερίδες «Πρωινή» και «Κορινθιακή»... Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε χτες το απόγευμα, για περισσότερες από 4 ώρες, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και παρουσίασε στους παίκτες τον κ.Μπένο αλλά και το τεχνικό τημ που θα το αποτελούν και ο Νίκος Κακαλέτρης αλλά και ο Νίκος Καρδακάρης (γυμναστής τερματοφυλάκων). Κι όλα θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του γενικού αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα, και με βάση την πολύτιμη προσφορά και εργασία του Αβραάμ Αθηνέλη και του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη από τα πόστα τους. Πλέον οι φίλοι της ομάδας νιώθουν ότι η ομάδα δεν πάει "γυμνή" στο δύσκολο πρωτάθλημα κι έχει όλες τις προδιαγρφές να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει και στον θεσμό του Κυπέλλου!
«Θα είμαστε δίπλα σας»
Στη σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Γρηγορόπουλος τόνισε: 'Σας καλωσορίζω όλους στην ομάδα, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε όλοι μαζί μετά κι από τις τελευταίες προσθήκες παικτών. Με την ευκαιρία σας συγχαίρω και για την πρόκριση στην Κόρινθο, σας εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και πιστεύω ότι κάναμε ότι ήταν δυνατό μέσα σε αυτή την κρίση και τις πολλές δυσκολίες, και επανδρώσαμε την ομάδα με παίκτες έμπειρους, καλούς αλλά και με νέους που θα δουλέψουν δίπλα σας με στόχο την μελλοντική καταξίωση. Θέλω να υποσχεθείτε ότι θα κάνετε ότι είναι δυνατό για να έχουμε μια καλή σεζόν κι εμείς από την πλευρά μας, τόσο εγώ όσο και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Μαλαφέκας, αλλά και το πολύ καλό τεχνικό τημ που έχουμε, θα είμαστε δίπλα σας στις χαρές και στις λύπες. Ανήκετε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε αλλά ταυτόχρονα να το απολαύσετε κιόλας. Η Καλαμάτα είναι μια οικογένεια και δεν βρίσκεις σε πολλές ομάδες το δέσιμο και την εκτίμηση που απολαμβάνει ένα μέλος της ομάδας αυτής".

Μπένος: «Υπομονή και επιμονή»
Ο Γιώργος Μπένος δεν συνηθίζει να λέει αλλά να κάνει πολλά και σε δήλωσή του είπε: "Επιστρέφω στην ομάδα μου και δεν είναι ώρα για λόγια. Βρίσκω εξαιρετικούς συνεργάτες δίπλα μου, πολύ καλό ρόστερ αλλά και πολύ δουλειά. Με υπομονή, επιμονή και σοβαρή και επαγγελματική δουλειά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να είμαστε έτοιμοι στις δύσκολες υποχρεώσεις μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και ξεκινάμε το έργο μας." Η χτεσινή προπόνηση είχε δίωρη διάρκεια και αναλώθηκε κυρίως σε οικογενειακό δίτερμα για να αποκτήσει «εικόνα» από την ομάδα ο Γιώργος Μπένος. Σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα είσοδο. Δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να έχει πραγματοποιηθεί άλλη μια μεταγραφή ενός ξένου ποδοσφαιριστή.