Weather - Καιρός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας"

Ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας και αύριο Κυριακή, η ομάδα της Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας τον Ηλυσιακό, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Β' Εθνική. Το σημερινό χαλάρωμα περιελάμβανε και κάποιες τελευταίες δοκιμές στο τελικό σχήμα της αυριανής ενδεκάδας που σκέφτεται να παρατάξει ο Γιώργος Μπένος. Το ευχάριστο είναι ότι ο Κώστας Παπουτσής έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το δελτίο του.
Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν την αποθεραπεία τους οι Τσιμικλής, Ντεκίδης και Βίλα Ρικάρντο και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα αλλά την Δευτέρα επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα.
Σε δήλωσή του ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Μπένος τόνισε: «Η ομάδα που δουλεύουμε και δημιουργούμε θέλουμε αύριο Κυριακή να έχει μια ανταπόκριση από τον κόσμο, παρά το γεγονός ότι χρειάζεται μια πίστωση χρόνου γιατί ήρθαν πολλά νέα παιδιά. Στην ομάδα ήρθαν και άλλα Μεσσήνια παιδιά και νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Πάντα οι πρεμιέρες και ειδικά στην έδρα σου, ελλοχεύουν κινδύνους, αλλά όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σοβαρά και υπεύθυνα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».
Την αποστολή των παικτών για τον αυριανό αγώνα, που αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης, την απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπαλτιμάς, Σπανός, Αθανασόπουλος, Δασκαλάκης, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος Γιάννης, Καμινιώτης, Καλαγκάνης, Κωνσταντόπουλος Αντώνης, Κωνσταντόπουλος Χρήστος, Λουί Ροντρίγκεζ, Μανιάτης, Νικητόπουλος, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Σκαρλάτος, Τόσκας, Τάσιτς, Χατής και Ψυχογιόπουλος.
Αύριο θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 15:00.