Weather - Καιρός

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ – ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ «ΚΑΤΙ» ΑΚΟΜΑ...- ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΑΡΧΗΓΟΙ

Αγώνας δρόμου για την «χημεία»

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ – ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (13:00) ΣΤΟ «Γ.ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ»

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Αιγάλεω (17:00), συνέχισε χτες την προσπάθειά της η ομάδα της Καλαμάτας, σε ένα πολύ βαρύ τερέν λόγω της μπόρας που προηγήθηκε. Ο Γιώργος Μπένος και ο Νίκος Κακαλέτρης είχαν το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ συνεργασία για όλα τα θέματα της ομάδας, μαζί με τον Πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό και το απόγευμα στη Νέα είσοδο έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ομάδας που θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει ηθικά και ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας πριν από την καθοριστική πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Όλοι ξέρουν ότι ένα καλό ξεκίνημα και μάλιστα στην έδρα σου, αποτελεί εφαλτήριο και «οδηγός» για μια καλή και κυρίως ομαλή έναρξη.
Πραγματικό αγώνα δρόμου δίνει το τεχνικό τημ ώστε να «παντρέψει» τους πολλούς νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Γιώργος Μπένος, από την στιγμή που επέστρεψε, θα επιστρατεύσει όλες του τις γνώσεις και την εμπειρία από την περσινή παρουσία του στην ομάδα, και θα στηριχτεί αρχικά στην ομάδα των παικτών που είχε.
Ο λόγος για τους Σκαρλάτο, Πουρτουλίδη, Τάσιτς, Μανιάτη, Ψυχογιόπουλο, Αντ. Κωνσταντόπουλο, Ηλιόπουλο, Λουιζίνιο και Σπανό, Νικητόπουλο.
Σήμερα στο Στάδιο
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χτες ο Παναγιώτης Τσιμικλής και ο Βίλα Ρικάρντο, ενώ προπονήθηκε ο στρατευμένος Αντώνης Κωνσταντόπουλος. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας στις 17:30.
Η ΠΑΕ παρέλαβε τα εισιτήρια του αγώνα και ο κόσμος της ομάδας «ζεσταίνεται» για να δώσει δυναμικό παρόν την Κυριακή στις 17:00 για να ξεκινήσει με τρίποντο η «Μαύρη Θύελλα».
Υπέγραψε ο Παπουτσής
Χτες τo μεσημέρι πέρασε από τα γραφεία και υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του με τη «Μαύρη Θύελλα» ο 30χρονος παίκτης Κώστας Παπουτσής. Η υπογραφή καθυστέρησε μια ημέρα λόγω της απουσίας στην Αθήνα του Προέδρου. Ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε χαρούμενος και ικανοποιημένος και «τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»...
Βγήκαν και οι αρχηγοί
Επίσης από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι την τριάδα των αρχηγών της ομάδας θα την αποτελούν ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος, ο Ιβάν Τάσιτς και ο Νίκος Πουρτουλίδης. Ο «Ψυχογιό» εμφανώς συγκινημένος για τον ορισμό αυτό, ένα παιδί της Καλαμάτας, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη η τιμή να γίνεσαι αρχηγός στην ομάδα της καρδιάς σου! Πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο». Στο παρελθόν ο Ψυχογιόπουλος ήταν τέταρτος αρχηγός, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φοράει συνεχώς το περιβραχιόνιο. Ο Ιβάν ο τρομερός αγαπάει την ομάδα, είναι έμπειρος και σίγουρα άξιος για την τιμή. Ο «Πούρτου» γίνεται αρχηγός για πρώτη φορά στην καριέρα του και σίγουρα και το αξίζει και θα το απολαύσει!
Το Σάββατο πρεμιέρα η Νέων
Συνεργασία είχαν επίσης χτες με τον Πρόεδρο, ο προπονητής της ομάδας Νέων Γιώργος Μηλίτσης μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώγο Φλέσσα, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση των αγώνων της ομάδας Νέων, λόγω της αλλαγής του προγράμματος όπου θα αγωνίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που αγωνιζόταν η μια ομάδα εντός και η άλλη εκτός έδρας). Το απόγευμα στην προπόνηση ο Πρόεδρος συνεργάστηκε και με τον Κώστα Νικητέα και τον Τάκη Δεδούση για θέματα της Νέων, που ξεκινά τις υποχρεώσεις της το Σάββατο στις 13:00 στο Δημ. Γήπεδο «Γ.Λουκαρέας».
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα
Tις αλλαγές στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Β' Εθνικής απέστειλε χτες στον ΟΠΑΠ η Ένωση Β' - Γ' Εθνικής. Σύμφωνα με αυτές, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα παίξουν Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το Εθνικός - Θρασύβουλος και τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, το Ηλυσιακός - Πανσερραϊκός. Αυτά, θα είναι και τα τρία παιχνίδια που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα δύο κανάλια (ΕΤ 3 και Conn-x) που συνεργάζονται με την Ένωση Β' - Γ' Εθνικής. Στο ίδιο έγγραφο, η διοργανώτρια αρχή ενημερώνει τον ΟΠΑΠ πως όλα τα ματς της 2ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Για την 2η αγωνιστική, η «Μαύρη Θύελλα» παίζει πάλι Κυριακή στην Καισαριανή. Τέλος, σήμερα το μεσημέρι η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει τους «άρχοντες» των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.