Weather - Καιρός

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚετσΜΠΑΙγια....


Τις τελευταίες ώρες ως προπονητής του Ολυμπιακού περνάει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ώρες, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πάρει την απόφαση να τον απομακρύνει. Μάλιστα, αυτή την ώρα ο Γεωργιανός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παίζεται η τελευταία πράξη του έργου.
Την Δευτέρα, ο Κόκκαλης τα είπε με τους οργανωμένους. Στη συνάντηση αυτή, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι έγιναν λάθη στον φετινό σχεδιασμό, φροντίζοντας ωστόσο να τονίσει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως υποψήφιοι διάδοχοί του είναι του Αλέκου Αλεξανδρή, -ο οποίος καθοδηγεί τεχνικά την ομάδα Νέων του συλλόγου- το «δίδυμο» Τζόρτζεβιτς-Νινιάδη, ενώ έντονη φημολογία αναπτύχθηκε για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, που πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων Αλέκος Αλεξανδρής με βοηθό του τον Ανδρέα Νινιάδη.


Προετοιμάζεται για το ματς

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπαθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, να κάνει τη δουλειά του και να προετοιμάσει την ομάδα του για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. «Είναι ένα ματς διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπούμε σοβαρά και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Αυτή τη φορά θέλω να δω τον καλό Ολυμπιακό. Αν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, θα πάρουμε το ματς και θα ξεκινήσουμε με νίκη», είπε στους παίκτες του ο Γεωργιανός προπονητής.

*Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Κετσπάγια.