Weather - Καιρός

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόκριση μετά από 5 χρόνια!













Ψυχωμένη ανατροπή και πρόκριση!
Απο 2-0 έκανε το 2-3 με τρία πανέμορφα γκολ και καλή εμφάνιση στην επανάληψη


Κόρινθος: αποστολή : Θανάσης Πουλόπουλος

Μετά απο 6 χρόνια απο τότε που ισχύει ο θεσμός των νοκ-αουτ παιχνιδιών στο κύπελλο η Μαύρη Θύελλα κατάφερε χθες στο Δημ. Στάδιο Κορίνθου να πάρει μια ψυχωμένη και δίκαιη νίκη- πρόκριση μπροστά σε 1.000 θεατές με 2-3 επί της τοπικής ομάδας.Οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη ενώ βρίσκονται περίπου στη μέση της προετοιμασίας έχοντας παίξει μόνο ένα φιλικό παιχνίδι και χωρίς να έχουν δουλέψει καθόλου με προβολείς, κατάφεραν και ανέτρεψαν τα προγνωστικά και σε ένα γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο, άθλιο φωτισμό, και κόντρα σε 1.000 θεατές,πήραν την πρόκριση για την τρίτη φάση του κυπέλλου και σε 2 εβδομάδες θα υποδεχτούμε στο Στάδιο της Παραλίας την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 28/10, ο πρόεδρος της οποίας, Γιώργος Χρηστοβασίλης βρέθηκε χθες στις εξέδρες στην Κόρινθο. Στα αγωνιστικά, η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε νωθρά και υπέπεσε σε πολλά αμυντικά λάθη, και δεν ανταποκρίθηκε στις κάθετες μπαλιές και στην όρεξη του Σκαρμούτσου. Στο 23' ο Αθανασόπουλος με προβολή σε τετ α τετ σημάδεψε τον Καλομοίρη, και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν πίσω με 1-0 απο το 10' με δυνατό σουτ του Ποπιέλα. Στο 30' ο Γιάννης Μπαλτιμάς έκοψε την προσπάθεια του Σκαρμούτσου, αλλά στο 33' ο πρώην παίκτης του Φωστήρα μετά απο κάθετη μπαλιά διπλασσίασε τα τέρματα της γηπεδούχου με όμορφο δεξί πλασέ. Σωτήριο και καθοριστικό αποδείχτηκε το γκολ του αρχηγού Αντώνη Ψυχογιόπουλου στο 43' μετά απο όμορφη εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη, ο Καλομοίρης την έδιωξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ψυχογιό μείωσε σε 2-1.
Στην επανάληψη τη θέση του Νταιφώτη ως στόπερ πήρε ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, και πέρασε αριστερά ο Πιέρ Καλαγκάνης που ήταν η κινητήριος δύναμη της ομάδας μας και δέσποσε σε όλη την αριστερή πλευρά. Στο 60' βγήκε ο Λουιζίνιο και μπήκε ο ΄Πέτρος Καμινιώτης που 5 λεπτά αργότερα με δυνατό δεξί βολέ ύστερα απο συνδυασμό Καλαγκάνη-Σκαρλάτο- Δασκαλάκη έστειλε τη μπάλα στο γάμα του Καλομοίρη! Στο 73' ο Δασκαλάκης μόνος απέναντι στον Καλομοίρη δεν βρήκε δίχτυα και στο 79' ο Βασίλης Αθανασόπουλος έκανε το 2-3 χαρίζοντας την πρόκριση στην Καλαμάτα κάνοντας την ολική ανατροπή!
Πολύ καλή η διαιτησία του αγώνα.
Στις εξέδρες βρέθηκαν 60 Bulldogs, o Σωτήρης Καμπουγέρης, ο Πρόεδρος της ομάδας, ο Μέρκο Ντεριμ, ο Τάσος Χατζής , ο Βαγγέλης Καούνος αλλά και ο Γιώργος Μπένος.  

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-3
(Δημ. Στ. Κορίνθου)
(10' Ποπιέλα σουτ, 32' Σκαρμούτσος σουτ - 45' Ψυχογιόπουλος σουτ, 65' Καμινιώτης σουτ,
79' Αθανασόπουλος σουτ)
Κόρινθος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Καλομοίρης, Ζουλιώτης, Φίλης, Καλογιαννίδης, Ποπιέλα, Αρχοντούλης, Αντρέεφ (62' Χώνος), Ρεκλείτης (82' Βαρούχας), Σκαρμούτσος, Νταμιάνο, Νικολόπουλος (83' Καραπέτσας).
Καλαμάτα (Νίκος Κακαλέτρης): Μπαλτιμάς, Μανιάτης, Α. Κωνσταντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Νταϊφώτης (46' Καλαγκάνης), Χ. Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Ροντρίγκεζ (60' Καμινιώτης), Σκαρλάτος, Δασκαλάκης (82' Πουρτουλίδης), Αθανασόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασιληάς (Βοιωτίας) - ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαδός, Λιανός (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλογιαννίδης - Χ. Κωνσταντόπουλος, Α. Κωνσταντόπουλος, Νταϊφώτης, Μπαλτιμάς