Weather - Καιρός

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ «Φ» ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ»


Αύριο φιλικό στη Μεσσήνη

Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ


Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και παρά το γεγονός ότι τόσο η Καλαμάτα όσο και η ομάδα της Κρήτης μπήκαν το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας για να διεκδικήσουν τη νίκη, εν τούτοις το τελικό αποτέλεσμα με 1-1 άφησε και τις δύο ομάδες σχετικά ικανοποιημένες με βάση την εικόνα και την εξέλιξη του παιχνιδιού, με την τοπική μας ομάδα να αδυνατεί να διαφυλάξει το 1-0 και να προσθέσει τρεις πόντους στο ενεργητικό της.
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χτεσινή για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Καλαμάτας. Ο Γιώργος Μπένος εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, επέλεξε να ξεκουράσει και να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα στις 16:30 θα προπονηθούν στη νέα είσοδο.

Θεραπεία ο «Πούρτου»

Ο Νίκος Πουρτουλίδης ακολούθησε σήμερα θεραπεία στο τράβηγμα που υπέστη στον τετρακέφαλο και αυτές θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο. Στη διάθεσή του Γιώργου Μπένου για το επόμενο επίσημο παιχνίδι στη Ρόδο με το Διαγόρα στις 11/10, τίθεται ο Κώστας Παπουτσής που εξέτισε την ποινή του. Το χτύπημα που δέχτηκε ο Βασίλης Σκαρλάτος δεν φαίνεται να του δημιουργεί περαιτέρω πρόβλημα και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά.

Αύριο με Πάμισο

Αύριο Τετάρτη προγραμματίστηκε να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Μεσσήνης με τον Πάμισο με ώρα έναρξης 16:30. Το τεχνικό επιτελείο της «Μαύρης Θύελλας» επιθυμεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ρόστερ και να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη ξεκίνησε πολύ καλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο περιφερειακό πρωτάθλημα και αποτελεί έναν αξιόλογο αντίπαλο για το σκοπό του φιλικού αγώνα.

Ευχαριστήριο η ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με χτεσινή ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην ομάδα του ΟΦΗ και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο...

Μπένος: Τί να σχολιάσω...

Ο προπονητής της Καλαμάτας Γιώργος Μπένος, σχολιάζοντας κάποιες κρίσεις σχετικά με την αργοπορία του να εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου, είπε: «Τι να σχολιάσω… Δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν βράχηκε, δεν άλλαξε ρούχα, ούτε έκανε ντους! Απλά ήρθε πρώτος, ζήτησα συγνώμη και τελείωσε το θέμα. Αμέτρητες φορές σε εκτός έδρας παιχνίδια, έχουμε περιμένει και μία ώρα (!) για να αρχίσει η συνέντευξη τύπου». Με τέτοια θα ασχολούμαστε τώρα...

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος

Από την Κυριακή και μέχρι χθες το βράδυ, βρέθηκε στην πρωτεύουσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος και συμμετείχε στην κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΠΑΕ σχετικά με το θέμα της χρηματοδότησης από την Σούπερ Λίγκα. Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης περιγράφεται αναλυτικά στην επιστολή που εξέδωσε ο Σπύρος Καλογιάννης και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέσα στην εβδομάδα, δηλαδή μέχρι και πριν από τις εκλογές, η τύχη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας που κρίνεται αβέβαιη …



Η επιστολή του κ.Καλογιάννη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας κ. Σπύρος Καλογιάννης απέστειλε χτες προς την Super League την παρακάτω επιστολή:

"Προς

SUPERLEAGUE

Κοινοποίηση: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Κύριοι,

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας, την Πέμπτη 24/09/2009, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ελήφθη απόφαση σχετικά με την οικονομική ενίσχυση προς την Ένωσή μας, την οποία προσδιορίσατε στο ποσό του 1.200.000€, για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 καταβλητέα δε αυτή στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι με το άρθρο 12 του Ν. 3479/06 προβλέπεται ρητά, ότι η SUPERLEAGUE θα πρέπει να παρέχει οικονομική ενίσχυση στην Ένωση Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Σε εφαρμογή της παραπάνω διάταξης του νόμου και στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μας, και κυρίως για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσω της ενίσχυσης των μικρότερων κατηγοριών, συνήψαμε τριετή σύμβαση για τις αγωνιστικές περιόδους 2006-2007 έως 2008-2009, με την οποία αποδεχθήκατε να μας καταβάλετε συνολικά το ποσό των 7.200.000€, ήτοι 2.400.000€ ανά αγωνιστική περίοδο.

Επειδή ήδη έχει λήξει η παραπάνω σύμβαση-συμφωνία, από τον Απρίλιο 2009 είμαστε σε διαρκείς συζητήσεις για την ανανέωσή της και έχει γίνει σαφές από εμάς ότι η οικονομική μας ενίσχυση θα πρέπει να προσδιοριστεί σε διαφορετικά πλαίσια. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ζητήσατε και λάβατε τη συγκατάθεσή μας στο να μην ισχύσουν κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι "κλειστές ώρες", υποσχόμενοι ότι τα έσοδά μας από τη μεταξύ μας σύμβαση θα είναι προσαυξημένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί εφικτή η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών σας δικαιωμάτων που με την ακώλυτη τηλεοπτική προβολή όλων των αγώνων κάθε αγωνιστικής της SUPER LEAGUE σας απέφερε πολλαπλά έσοδα. Με το να μην υφίσταται δέσμευση των "κλειστών ωρών" δεν προστατεύονται τα λοιπά επαγγελματικά πρωταθλήματα, όπως και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που προκαλεί η τηλεοπτική μετάδοση αγώνων, τόσο της SUPERLEAGUE όσο και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πάραυτα, η απόφασή σας, μας εξέπληξε αρνητικά και διαπιστώνουμε ότι απέχει παρασάγγας από τα συμπεφωνημένα και τα υπεσχημένα, θεωρούμε δε ότι εξαπατηθήκαμε και σε κάθε περίπτωση η απόφαση αυτή δεν συνάδει με το αίσθημα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

Επειδή πολλές από τις συναντήσεις μας έγιναν παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ, παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το θέμα της ενίσχυσης της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και μας αποστείλετε εγγράφως την απόφασή σας, για να ενημερωθούν έγκυρα τα μέλη μας.

Για την Ε.Ε.Π. Β΄&Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, Ο Πρόεδρος, Σπυρίδων Καλογιάννης"

* Την Τετάρτη 30-9-2009 έχει οριστεί συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μιχάλης Χατζής: «Θα τους πάρουμε τους χαμένους πόντους»

Ήρθε στη «Μαύρη Θύελλα» την τελευταία ημέρα των μεταγραφών μαζί με τους άλλους δέκα (!) συμπαίκτες του, ο 31χρονος Μιχάλης Χατζής, που από μικρός έχει φάει τα γήπεδα των τριών πρώτων κατηγοριών «με το κουτάλι». Συνολικά έχει αγωνιστεί 267 φορές, πετυχαίνοντας 14 γκολ. Εξι χρόνια στον Απόλλωνα Αθηνών, στις δόξες της ομάδας της Ριζούπολης στην Α’ εθνική, τρία χρόνια στο Αιγάλεω, μια χρονιά στην Κέρκυρα και μετά στην Καλλιθέα. Το 2007 ανηφορίζει στην Καβάλα «βάζοντας πλάτη» να ανέβει η ομάδα από την Γ’ εθνική. Πέρσι αγωνίστηκε για 17 ματς (1 γκολ) με την φανέλα της Ηλιούπολης που βοήθησε στην άνοδό της. Ενας τραυματισμός τον άφησε πίσω, αλλά τώρα είναι παίκτης της «Μαύρης Θύελλας» και προσπαθεί να ανεβάσει στροφές και ρυθμό και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του με την Μεσσηνιακή ομάδα, βρήκε δίχτυα με ένα εξαιρετικό αριστερό πλασέ κόντρα στον ΟΦΗ, χαρίζοντας έναν πόντο στην ομάδα του. Μιλώντας στην εφημερίδα μας, τόνισε:

«Φ»: Μιχάλη, τρίτο παιχνίδι για την ομάδα της Καλαμάτας, δεύτερο δικό σου, αλλά απογοήτευση και πίκρα άφησε στο τέλος. Πιστεύεις ότι η Καλαμάτα θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ;

Μ.Χ.:«Είναι βέβαιο ότι η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, παρόλα αυτά όμως, μπαίνει κάθε φορά μέσα στο γήπεδο για να κερδίσει τα παιχνίδια. Από το 45’ και μετά, σε δύο - τρεις πολύ καλές φάσεις που δημιουργήσαμε αν πετυχαίναμε κάποιο τέρμα, το σκορ θα ήταν σίγουρα διαφορετικό και θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις υπέρ μας».

«Φ»: Που νομίζεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι και ήρθε ισόπαλο; Η πίεση που άσκησε ο ΟΦΗ από το 70’ κυρίως και μετά σας δυσκόλεψε;

ΜΧ: «Μας δυσκόλεψε κυρίως η πίεση που μας άσκησε η ομάδα του ΟΦΗ, αλλά το γεγονός ότι εμείς είμαστε πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι σημαντικός παράγοντας. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε δυσκολίες να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα, σ' ένα πραγματικά βαρύ γήπεδο, αφού έβρεχε συνεχώς. Εφόσον εμείς μείναμε πίσω, ο ΟΦΗ πέρασε μπροστά και δημιούργησε κάποιες φάσεις που του απέφεραν το γκολ με τον Αγρίτη, πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του ματς...»

«Φ»: Αυτό που βλέπουμε είναι απροσεξία, ολιγωρία, έλλειψη συγκέντρωσης;

ΜΧ: «Η έλλειψη συγκέντρωσης και η έλλειψη ολοκληρωμένης προετοιμασίας, μας έχουν φέρει αυτή τη στιγμή σε αυτή τη βαθμολογική θέση και είναι κάτι που μας απασχολεί και το δουλεύουμε ομαδικά και συστηματικά».

«Φ»: Αν και είναι νωρίε, πιστεύεις ότι τους πόντους που έχει στερηθεί ως τώρα η ομάδα της Καλαμάτας, θα μπορέσει να τους πάρει και να καλύψει το χαμένο έδαφος στο μέλλον;

Μ.Χ.: «Η ομάδα της Καλαμάτας έχει καλούς ποδοσφαιριστές και είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και πολύ δύσκολη έδρα. Αυτό σημαίνει ότι όταν η ομάδα φτάσει στο επίπεδο που πρέπει, θα τους βρει και θα τους κερδίσει τους πόντους που μιλάμε στη στιγμή και θα επιδιώξουμε να έχουμε καλή συγκομιδή και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

«Φ»: «Για το δικό σου πρώτο γκολ με τη φανέλα της Καλαμάτας τι έχεις να πεις»;

Μ.Χ.: «Το δικό μου το γκολ φυσικά και το χάρηκα, εξάλλου ήρθα στην Καλαμάτα για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά αν ένα γκολ δεν συνδυάζεται και δεν επιφέρει τη νίκη για την ομάδα σου, πιστεύω ότι δεν έχει και μεγάλη ουσία. Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα έχω την ευκαιρία και τη δυνατότητα να βοηθήσω και επιθετικά την ομάδα μου και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

ΝΕΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Καλύτεροι μεν, ισόπαλοι δε...

Το παιχνίδι των νέων της Καλαμάτας και του ΟΦΗ που διεξήχθη νωρίτερα του αγώνα στο στάδιο, έγινε στο δημοτικό γήπεδο Γ.Λουκαρέας, και αυτό υπό συνεχή βροχή, και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1... και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, πρώτα για την ομάδα του ΟΦΗ όταν στο 9ο ο Καρδαμίτσης σούταρε έξω από την περιοχή του Σπανού, η μπάλα που βρήκε στο πόδι αμυντικού της Καλαμάτας, άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα και γράφοντας το 0-1. Στο 40’ ο Παναγιώτης Τσιμικλής με ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη η ομάδα της Καλαμάτας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε τουλάχιστον πέντε σοβαρές φάσεις για γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Διαιτήτευσαν οι Πλεμμενόπουλος, Μπούρας και Μαυροειδής (όλοι της ΕΠΣΜ).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νέοι ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γ.Μηλίτσης): Σπανός, Πιτσιλής, Μπαστακός, Κυριόπουλος, Τσιλιμίκρας Δ.,Παινέσης, Μανιατέας, Φλέσσας Ηλ. (57’ Γιαννακέας, 83’ Μπεκιραι), Τσιμικλής, Δρακόπουλος, Κοστρένι (67’ Σεφεράσι).

Νέοι Ο.Φ.Η. (Καβουσανός Γ.): Μπρόκος, Κουκάκης, Νικολαίδης, Αεράκης (53’ Σαμιώτης), Γιακουμάκης, Σταχτιάρης (90’ Μπολάκης), Σκουτέλης, Καρδαμίτσης (76’ Νύχταρης), Ντέλια, Κολλιακουδάκης, Σταυρακάκης.

* Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές. Μαζί με αυτούς και η οργανωτική ομάδα των Νέων. Πλήρες φωτορεπορτάζ σε λίγο στο http://kalamata-sports.blogspot.com.



Ο Χριστοβασίλης καταγγέλει τον Θωμά...
Μετά από αρκετό καιρό και με δεδομένο πλέον το τέλος του Ηλυσιακού, ο Γιώργος Χριστοβασίλης παίρνει θέση και με επιστολή του καταγγέλει τον Θωμά Μητρόπουλο για αθέτηση συμφωνίας. Ο νυν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού αναλύει το χρονικό της διαπραγμάτευσης με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αιγάλεω, πλέον, απειλεί την πλευρά Μητρόπουλου με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής του. Την επιστολή συνυπογράφει και ο εκ των μετόχων του Ηλυσιακού, τότε, Ζαχαρίας Μαρκάκης, ο οποίος είχε επίσης λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις με τον Θωμά Μητρόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Με έκπληξη που έχει μεταβληθεί πλέον σε δικαιολογημένη αγανάκτηση, παρατηρούμε εδώ και πολύ καιρό την ασταμάτητη προσπάθεια του κυρίου Βίκτωρα Μητρόπουλου, να δικαιολογήσει τις όποιες ενέργειες έχει πραγματοποιήσει, από την στιγμή που κατέστη ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηλυσιακός. Το δυσάρεστο είναι, ότι στην προσπάθειά του αυτή, δεν διστάζει να εμπλέκει και εμάς, θέλοντας μάταια να μας καταστήσει στα μάτια των φιλάθλων του Ηλυσιακού, από τέως ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, σε άμεσους συνεργούς του. Την άνοιξη του 2008 και θεωρώντας ότι έχουμε ολοκληρώσει τον κύκλο μας στην ομάδα του Ηλυσιακού, αποφασίσαμε να προβούμε στην πώληση της ομάδας. Τα κριτήριά μας ήταν:

1. Η ομάδα να καταλήξει σε εύρωστο επιχειρηματία.

2. Ο νέος ιδιοκτήτης να έχει γνώση του ποδοσφαίρου του ιστορικού κύρους και της βαριάς φανέλας της ομάδος.

3. Να μας εγγυηθεί ο νέος ιδιοκτήτης, ότι θα διασφαλίσει ακόμη καλύτερη πορεία για την ομάδα του Ηλυσιακού.

4. Να μην ζητήσουμε τίμημα ανάλογο της πραγματικής αξίας της ομάδος αλλά αυτό που πράγματι συμφωνήθηκε και είναι πολύ μικρότερο εκείνου που θα μπορούσαμε να πετύχουμε αν προσβλέπαμε σε δικό μας προσωπικό κέρδος. Τούτο έγινε διότι εάν ζητούσαμε το πραγματικό τίμημα της αξίας της ΠΑΕ θα προκαλούνταν τέτοια δαπάνη που πιθανότατα θα ζημίωνε την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδος, κάτι που θέλαμε να αποτρέψουμε.

Στο πρόσωπο του κυρίου Θωμά Μητρόπουλου θεωρήσαμε ότι πληρούνταν οι ανωτέρω προϋποθέσεις. Δυστυχώς, αιφνιδίασε πρώτους εμάς και όχι μόνο τον κόσμο του Ηλυσιακού, με την απόφασή του να προχωρήσει σε συγχώνευση με την ομάδα του Αιγάλεω. Σε σχέση με όσα κατά καιρούς όμως έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, με επιμέλεια του νέου ιδιοκτήτη, έχουμε να κάνουμε τις ακόλουθες επισημάνσεις που αποδεικνύονται με έγγραφα και όχι με λόγια προς δημιουργία εντυπώσεων:

Α) ΟΥΔΕΠΟΤΕ προσήλθαμε σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ και κατά καιρούς προβαίνοντα σε ανυπόστατες δηλώσεις σε βάρος μας Βίκτωρα Μητρόπουλο αλλά με τον Θωμά Μητρόπουλο.

Β) ΠΟΤΕ δεν τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ανωτέρω Θωμά Μητρόπουλο θέμα συγχωνεύσεως με καμιά ομάδα. Καμιά «εξαφάνιση» της ιστορικής ομάδος του Ηλυσιακού και ουδεμία χρήση της ομάδος για αλλότριους σκοπούς. Ουδεμία αναφορά δεν έγινε επιπλέον στην ομάδα του Αιγάλεω, ούτε καν στα πλαίσια φιλολογικής συζήτησης για το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι σαφές ποιος εχρησιμοποίησε ως όχημα την ομάδα του Ηλυσιακού για να σώσει την υποβιβασθείσα στην Γ’ Εθνική κατηγορία αγαπημένη του ομάδα «Αιγάλεω».

Γ) Λυπούμαστε που σε ανακοινώσεις του, ο νέος ιδιοκτήτης παρουσιάζει σκόπιμα και ψευδέστατα προς τον φίλαθλο κόσμο, ως δεδομένο, την είσπ΄ραξη από μέρους μας του αντιτίμου της πωλήσεως ενώ πολύ καλά γνωρίζει ότι για την καταβολή μέρους των οφειλομένων έχουμε ήδη καταφύγει στην Δικαιοσύνη.

Δ) Λυπούμαστε επίσης βαθιά, επειδή η αποχώρησή μας συνδυάστηκε με τη δυσάρεστη εξέλιξη για την ΠΑΕ Ηλυσιακός, για την οποία όμως επαναλαμβάνουμε δεν έχουμε την όποια εμπλοκή. Αν πράγματι γνωρίζαμε τις ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ και μελλοντικές ενέργειες του εν λόγω κυρίου δεν θα προβαίναμε ΠΟΤΕ στην πώληση της ΠΑΕ, είναι δε δυστυχώς νομικώς αδύνατο, να ανατρέψουμε πλέον αυτή την πώληση.

Ε) Ουδέποτε τέθηκε σε μας από τον κύριο Μητρόπουλο θέμα ματαιώσεως της αγοραπωλησίας του «Ηλυσιακού» ούτε βεβαίως μας έγινε πρόταση επανακτήσεως των μετοχών ώστε να αποφευχθεί η συγχώνευση με την ομάδα του Αιγάλεω.

ΣΤ) Δεν θα παραλείψουμε να καταφύγουμε στις αρμόδιες Αρχές προς αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μας που έχει τρωθεί βάναυσα από ανθρώπους που μας έχουν φέρει αντιμέτωπους και με τον δικαιολογημένα αγανακτούντα και παραπληροφορηθέντα φίλαθλο κόσμο του Ηλυσιακού".