Weather - Καιρός

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα στις 3 με ΟΦΗ




ΑΓΩΝΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ (ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ, 15:00) ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ


Το πάθος και η ψυχή θα φέρουν τη νίκη

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ – ΣΤΙΣ 12 ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ «Γ.ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ»


Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος


Ένα σπουδαίο παιχνίδι διαξάγεται σήμερα το μεσημέρι στις 3 στο Δημ. Στάδιο ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες: η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχεται μετά από αρκετά χρόνια την ομάδα του ΟΦΗ. Η τοπική μας ομάδα θα επιδιώξει το πρώτο φετινό τρίποντο ενώ με τον ίδιο στόχο ήρθαν και οι Κρητικοί. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και αναμένεται να δούμε ένα παιχνίδι τακτικής που θα το καθορίσει η το πάθος, η αγωνιστικότητα και η ψυχή που θα επικρατήσει. Η Καλαμάτα θέλει περισσότερο τη νίκη και θα προσπαθήσει να την κατακτήσει με «νύχια και με δόντια», βοηθούμενη και από τον πύρινο κόσμο της.

Πρόβλημα ο «Πούρτου»

Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε χτες την προετοιμασία της για το σημερινό εντός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας. Ο Γιώργος Μπένος και οι παίκτες του θέλουν να κατακτήσουν αύριο την πρώτη τους νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, ευελπιστούν ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν σε αυτή. Ο Νίκος Πουρτουλίδης λόγω της ενόχλησης στον δικέφαλο δεν κατέστη δυνατόν να προπονηθεί και θα δοκιμάσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, για να διαπιστωθεί αν μπορεί τελικά να αγωνιστεί. Η ομάδα της Καλαμάτας θα στερηθεί τον τιμωρημένο Κώστα Παπουτσή. Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» για το αυριανό παιχνίδι είναι οι εξής: Μπαλτιμάς, Σαλγκουέιρο, Ψυχογιόπουλος, Ηλιόπουλος, Πουρτουλίδης, Μανιάτης, Τόσκας, Τάσιτς, Χατζής, Νικητόπουλος, Αθανασόπουλος, Δασκαλάκης, Ετέροβιτς, Καμινιώτης, Καλαγκάνης, Κωνσταντόπουλος Αντώνης, Λουιζίνιο, Σκαρλάτος.

Τα εκδοτήρια του δημοτικού σταδίου θα ανοίξουν στις 13:00 και θα ισχύσει γενική είσοδος 10 €, με τα φοιτητικά / στρατιωτικά να κοστίζουν 5 €. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3 στις 15:00. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Δημητρόπουλος από την Αθήνα.

Πανέτοιμος ο ΟΦΗ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση με την Καλαμάτα στην Μεσσηνία. Όπως συνηθίζει ο Νίκι Παπαβασιλείου, πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές ενώ στο Ηράκλειο έμεινε ο Παναγιώτης Πετράς που είναι ανέτοιμος. Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Βλόνταρτσικ, Πέσιτς, Σταυρακάκης, Οργκανίστα, Νατσούρας, Ζορμπάς, Μανούσος, Αγρίτης, Περογαμβράκης, Μπουτ, Κοκκινάκης, Λάμεσιτς, Πάνος, Κιάσος, Μαρίνκοβιτς. Ο Νίκι Παπαβασιλείου κατέληξε στο 4-2-3-1, ένα σύστημα που παρέχει την ισορροπία στην άμυνα και παράλληλα την δυνατότητα να είναι δυνατή στην επίθεση. Όπως όλα δείχνουν ο Αλέξης Περογαμβράκης θα κάνει ντεμπούτο στην βασική 11αδα και θα πάρει την θέση του Γιώργου Μανούσου. Από εκεί και πέρα ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σταυρακάκης, στο αριστερό ο Κωνσταντινίδης και στο κέντρο οι Μπαρκαουάν-Νατσούρας. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα αποτελούν οι Κοκκινάκης-Οργκανίστα. Στην τριάδα πίσω από τον Αλεξάντερ Πέσιτς, θα αποτελούν στα δύο άκρα οι Αγρίτης και Περογαμβράκης ενώ ο Κώστας Κιάσσος θα έχει ελεύθερο ρόλο παίζοντας πίσω από τον Σέρβο επιθετικό. Η αποστολή του ΟΦΗ (θα είναι μαζί και η ομάδα των Νέων) “πέταξε” χτες το απόγευμα (6:30μ.μ.) απ’ ευθείας για την πόλη μας και σήμερα θα επιστρέψει μετά το ματς στο Ηράκλειο.

Μίλησαν για τα πριμ...

Οι τέσσερις αρχηγοί του ΟΦΗ (Σταυρακάκης, Πίτσος, Κωνσταντινίδης και Κιάσσος) και ο Παύλος Αδάμος επισκέφτηκαν χτες στο Δημαρχειακό Μέγαρο τον Γιάννη Κουράκη, πρόεδρο της ΠΑΕ και δήμαρχο και συζήτησαν μαζί του για τον εσωτερικό κανονισμό και τα πριμ που θα προβλέπονται σε αυτόν για την κατάκτηση της ανόδου. Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για την επίτευξη του στόχου και σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες της πρότασης των διοικούντων.Σήμερα στις 12 και οι Νέοι

Νωρίτερα στις 12 το μεσημέρι η ομάδα των νέων της Καλαμάτας, θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στο δημοτικό γήπεδο «Γ.Λουκαρέας». Ο Γιώργος Μηλίτσης θα έχει στη διάθεσή του και τους Σπανό, Παινέση, Μπαστακό και Τσιμικλή από την αντρική ομάδα.

Πρώτη νίκη η Δόξα

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πέτυχε η ομάδα της Δόξας, επικρατώντας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πιερικού, στην Δράμα, με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μαρκόφσκι με σουτ στο 3’, ενώ τα τέρματα της ομάδας διπλασίασε στο 55’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γκονζάλες. Με τον ίδιο τρόπο μείωσε και ο Πιερικός, όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Θάνου στο 72’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Με τη νίκη αυτή, οι «μαυραετοί» έφτασαν τους πέντε βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Πιερικό που έμεινε στους τέσσερις.