Weather - Καιρός

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Σε ρυθμούς...πρεμιέρας με οδηγό τον κόσμο!

ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΛΑΒΕ ΧΤΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ -
Σε ρυθμούς...πρεμιέρας με οδηγό τον κόσμο!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Σε ρυθμούς... πρεμιέρας κινούνται πλέον άπαντες στην ομάδα της Καλαμάτας, καθώς την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Μεσσηνίας αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας τον Ηλυσιακό-Αιγάλεω, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Β' Εθνική. Και με δεδομένο ότι η τοπική μας ομάδα δεν θα έχει φτάσει στο απόλυτο και επιθυμητό σημείο και επίπεδο ετοιμότητας, «ποντάρει» πολλά στην απίστευτη και μοναδική δύναμη που της δίνει ο κόσμος της! Κι αν οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, ίσως δούμε τον διπλάσιο κόσμο από τους 1.200 που είδαμε πέρσι στη Μεσσήνη στην πρεμιέρα με τον Διαγόρα! Και οι λόγοι που πρέπει να συμβεί αυτό δεν είναι και λίγοι: η ομάδα παίζει στην φυσική της έδρα με έναν αντίπαλο που αποτελεί «κακό δαίμονα» και ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις, η ομάδα έχει στο δυναμικό της τους περισσότερους Μεσσήνιους ανθρώπους σε όλα τα πόστα, έχει παίκτες αξίας που ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα στον στόχο της και μεγάλο κίνητρο είναι να ξεκινήσει με ένα τρίποντο ουσίας και ψυχολογικής ώθησης.
Είναι περιττό να πούμε ότι πάντοτε στις πρεμιέρες το άγχος το έχει η γηπεδούχος ομάδα, αλλά αν ο κόσμος είναι στο Στάδιο την Κυριακή και εμψυχώσει και ενθαρρύνει την ομάδα, γρήγορα θα εξανεμιστεί. Τέλος, είναι μια τεράστια ευκαιρία να κάνουμε μια «νέα αρχή» χωρίς κόντρες, εύκολες κριτικές και αποδοκιμασία για την πρώτη ομάδα του Νομού μας, που κάθε αγωνιστική θα διαφημίζει την πόλη μας σε πανελλαδικό επίπεδο, έστω κι αν οι τοπικές αρχές δεν έχουν συγκινηθεί για να βοηθήσουν αυτή την προβολή...
Μαθήματα τακτικής
Ο Γιώργος Μπένος από την πλευρά του έχει ρίξει βάρος ιδιαίτερο στον τομέα της τακτικής, βάζοντας τις τελευταίες... πινελιές στο "μοντάρισμα" της ομάδας και δείχνει να υπολογίζει στα πλάνα του τους παίκτες που βρίσκονται πιο μπροστά στον τομέα της αγωνιστικής ετοιμότητας. Σίγουρα έχει κάποιες σκέψεις για την βασική ενδεκάδα και κάθε μέρα αυτές ξεκαθαρίζουν, ιδιαίτερα μετά και την δίωρη προπόνηση και το 70’ οικογενειακό διπλό χτες στο Στάδιο. Και είναι λογικό και αναμενόμενο να επικεντρώθηκε στην τακτική το προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες της ομάδας με τον Μπένο και τον Κακαλέτρη να δοκιμάζουν μέσω του διπλού, διάφορα σχήματα και συστήματα. Και θα είναι από τις λίγες φορές που τα 6 ή και τα 7/11 της ομάδας θα είναι παιδιά της Μεσσηνίας!

Ο Χουλιάρας αντιπρόεδρος
Η ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι από χτες Αντιπρόεδρος της ομάδας θα είναι ο κ.Ιωάννης Χουλιάρας. Πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ειδικά στα διοικητικά ο κ.Χουλιάρας δεν έπαψε να ασχολείται και να «ματώνει» για την ομάδα. Ο χαρακτηρας και το ήθος του οδήγησε τον Πρόεδρο της ομάδας να του εμπιστευτεί το τιμητικό πόστο του Αντιπροέδρου, παρά τον φόρτο εργασίας και την φύση του επαγέλματός του.
Ατομικό για τρεις
Η προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης είχε διώρη διάρκεια αλλά ατόμικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παναγιώτης Τσιμικλής, Βίλα Ρικάρντο Παντζίκης και ο Αριστοτέλης Ντεκίδης. Με μικρή ενόχληση στο πόδι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Αργύρης Νικητόπουλος. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στη Νέα είσοδο στις 17:00.
Στα μεταγραφικά θέματα, σήμερα στις 15:00 «πέφτει η αυλαία» των μεταγραφών και δεν αποκλείεται να δούμε άλλη μια ή και δύο εκπλήξεις...
Θέλει συνάντηση με Σαμαρά
Από χτες ο Μεσσήνιος Υπουργός Πολιτισμόύ Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην πόλη μας. Η πρόωρη προκήρυξη των εκλογών τον έφεραν στην εκλογική του βάση και θα διεξάγει μια σειρά συναντήσεων με φίλους και συνεργάτες. Ο Πρόεδρος της ομάδας προτίθεται να επιδιώξει μια συνάντηση με τον κ.Σαμαρά για να τον ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας αλλά κυρίως για να τον προσκαλέσει στην πρεμιέρα του πρωταθήματος.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής 2009-2010 με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Κέρκυρα στο γήπεδο της θεσσαλικής πόλης. Το πρώτο ματς της «Μαύρης Θύελλας» θα διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορίνθου). Η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής ανακοίνωσε το πρόγραμμα, ενώ η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 21:00 (connx-tv)

ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος Σ. ΕΠΣ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Ταρανάς Α. ΕΠΣ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Ντάλλας Π. ΕΠΣ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβρίλης Π. ΕΠΣ Αθηνών

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 15:00 – ΕΤ3

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΟΦΗ (Γήπεδο Ιάλυσου Ρόδου)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγκος Γ. ΕΠΣ Εύβοιας
ΒΟΗΘΟΣ: Πάνος Γ. ΕΠΣ Εύβοιας
ΒΟΗΘΟΣ: Λιανός Γ. ΕΠΣ Βοιωτίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασιληάς Κ. ΕΠΣ Βοιωτίας

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 17:00

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος Α. ΕΠΣ Τρικάλων
ΒΟΗΘΟΣ: Κουρομπίλια Χρ. ΕΠΣ Καρδίτσας
ΒΟΗΘΟΣ: Γιαβάζης Γ. ΕΠΣ Καρδίτσας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκλομένος Θ. ΕΠΣ Λάρισας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης Ε. ΕΠΣ Καβάλας
ΒΟΗΘΟΣ: Καραβασίλης Β. ΕΠΣ Καβάλας
ΒΟΗΘΟΣ: Λαζρής Φ. ΕΠΣ Καβάλας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας Τρ. ΕΠΣ Καρδίτσας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος Γ. ΕΠΣ Κορινθίας
ΒΟΗΘΟΣ: Παπανικολάου Γ. ΕΠΣ Κορινθίας
ΒΟΗΘΟΣ: Ψυχογιός Π. ΕΠΣ Κορινθίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανιάτης Γ. ΕΠΣ Αρκαδίας

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος Χ. ΕΠΣ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ: Χαρίσης Κ. ΕΠΣ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ: Πρέντζας Δ. ΕΠΣ Ηπείρου
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαγός Α. ΕΠΣ Αχαΐας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΟΚΟΣ-ΑΝΑΓ/ΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης Γ. ΕΠΣ Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ: Παντικίδης Σ. ΕΠΣ Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ: Μερκενίδης Κ. ΕΠΣ Μακεδονίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης Γ. ΕΠΣ Μακεδονίας

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτση Ε. ΕΠΣ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ: Φώσκολου Ουρ. ΕΠΣ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ: Κοντιζάς Ι. ΕΠΣ Πειραιά
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης Κ. ΕΠΣ Πειραιά

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου - 18:00 (ΕΤ 3)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας Γ. ΕΠΣ Δράμας
ΒΟΗΘΟΣ: Δηλγεράκης Α. ΕΠΣ Δράμας
ΒΟΗΘΟΣ: Παρασκευούδης Ν. ΕΠΣ Δράμας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Ι. ΕΠΣ Μακεδονίας