Weather - Καιρός

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009




ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ


Τεστάρει παίκτες με τον Πάμισο

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΜ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΤΡΙΤΗ 27/10 ΜΕ ΠΑΣ

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Καλαμάτας είχαμε χτες το απόγευμα στη Νέα είσοδο, μετά το ρεπό της Δευτέρας, με το τεχνικό τιμ της ομάδας, να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Προηγήθηκε ομιλία του Γιώργου Μπένου στο τμήμα και το μεγαλύτερο μέρος αυτής περιελάμβανε αναφορές σχετικές με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Ο προπονητής της Καλαμάτας λίγο νωρίτερα είχε παρακολουθήσει το βίντεο του συγκεκριμένου αγώνα και είχε, θα λέγαμε, «νωπές» κάποιες συγκεκριμένες φάσεις.

«Παίζετε στην Καλαμάτα»

Για άλλη μια φορά επεσήμανε κάποια λάθη των παικτών του, τους παρότρυνε να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, ειδικά τώρα, στις πρώτες κρίσιμες, κυρίως από ψυχολογικής άποψης αγωνιστικές του πρωταθλήματος, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι είναι παίκτες της Καλαμάτας και οι απαιτήσεις είναι σαφώς περισσότερες από αυτές που κάποιοι εφάρμοζαν στο πρόσφατο παρελθόν τους. Ο Γιώργος Μπένος πιστεύει και εμπιστεύεται το υπάρχον υλικό, ξέρει καλά ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, τόσο στο ομαδικό όσο και στο ατομικό κομμάτι της εκγύμνασης, και οπωσδήποτε είναι από τους προπονητές που επιδιώκει και τελικά εισπράττει το 110% των παικτών του.
Κανένας δεν ξεχνά και δεν παραβλέπει το γεγονός ότι η ομάδα επανδρώθηκε και ενισχύθηκε τις τρεις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, και σε σχέση με την πλειοψηφία των παικτών, κυρίως των Μεσσήνιων που ξεκίνησαν είκοσι μέρες νωρίτερα, σαφώς και υπάρχει μια διαφορά στο βαθμό ετοιμότητας.
Όμως, φέτος, η «Μαύρη Θύελλα» διαθέτει ένα πλήρες και αξιόλογο τεχνικό τημ, που εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για να μικρύνει τις αποστάσεις και να αμβλύνει τις διαφορές στην ετοιμότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Άκρως ευεργετική θα πρέπει να θεωρείται η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών εκλογών και θα υπάρχει ένα αξιοσημείωτο χρονικό περιθώριο ώστε να δουλευτεί καλύτερα και με μεγαλύτερη άνεση το ποδοσφαιρικό τμήμα.


Σήμερα με Πάμισο


Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα επανδρώσουν την αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη στις 16:30. Σε αυτό το παιχνίδι το τεχνικό τημ θα δώσει χρόνο συμμετοχής και θα τεστάρει όλους τους παίκτες. Ένα γκρουπ παικτών, που το αποτελούν οι Μπαλτιμάς, Τόσκας, Ψυχογιόπουλος, Πουρτουλίδης, Σκαρλάτος, Χατζής, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Καμινιώτης και Μανιάτης, θα προπονηθεί το πρωί στις 10:30 στο προπονητήριο, ενώ οι υπόλοιποι στις 15:15 θα αναχωρήσουν για την γειτονική πόλη της Μεσσήνης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χτες ο Παναγιώτης Τσιμικλής, λόγω ενός διαστρέμματος και ο Αρης Ντεκίδης που αφαίρεσε τα ράμματα από το πόδι του. Προληπτικά θα απέχει από τις προπονήσεις για δύο ημέρες ο Βασίλης Αθανασόπουλος λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Το Σάββατο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα άλλο ένα φιλικό, ίσως με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή των Εθνικών εκλογών οι παίκτες θα έχουν ρεπό.


27/10 το Κύπελλο με τον ΠΑΣ

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι του κυπέλλου HOL για την τέταρτη φάση του θεσμού, με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στις 14:15.

ΜΙΝΙ SPORT – ακια

Μια εμφανισιακή αλλαγή είχαμε χτες στην προπόνηση της ομάδας: η εταιρία PUMA που προμηθεύει με ρούχα την «μαύρη θύελλα», έστειλε τις νέες εμφανίσεις για την προπονητική ομάδα. Και από το χρώμα μπλε που είχαμε συνηθίσει, περάσαμε στο χρώμα κόκκινο

Ο μίστερ-γκολ Βαγγέλης Καούνος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το διήμερο ρεπό που πήρε από τον Αστέρα Τρίπολης και συνδύασε την παρουσία του στην πόλη μας, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για να επισκεφθεί τα παλιά του λημέρια και τα αγαπημένα του αποδυτήρια της «Μαύρης Θύελλας»!

Στο Κρητικό ραδιόφωνο athleticradio της πόλης του Ηρακλείου και στην εκπομπή του καλού συναδέλφου Μανώλη Σαρρή, μίλησε χτες το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος και ήταν χείμαρρος και όπως λέμε «όλα τα λεφτά»! Αύριο στην «Φ» τα πάντα όλα της ενδιαφέρουσας παρέμβασής του...

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα εξαγοράς, επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθήνας, εν απουσία του, στον Μάκη Ψωμιάδη και σε δύο ξαδέλφια του, αφού κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της αποδοχής εικονικών τιμολογίων. Ηδη η ΕΛ.ΑΣ τον αναζητεί και να τον συλλάβει και το μοναδικό όπλο που απομένει στον παράγοντα να κάνει, προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση, είναι η αίτηση αναστολής στον Αρείου πάγο… Επίσης, η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε τον προπονητή του Διαγόρα Παύλο Δερμιτζάκη, για τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Όλες οι απαντήσεις και οι αποδείξεις που καταρρίπτουν τους αστείους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σχετικά με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μπορείτε να τις διαβάσετε στο http://kalamata-sports.blogspot.com, αφού δεν θέλουμε να εμπλακεί η εφημερίδα …

Ευχάριστη είδηση για τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, αποτελεί η διάθεση πλέον από χτες, της υπηρεσίας του CONNX TV και στην Καλαμάτα, που μεταδίδει κάθε Παρασκευή έναν αγώνα της Β’ εθνικής και θα μεταδώσει και όλα τα πλει οφ! Πραγματικά αξίζει τα λεφτά της...