Weather - Καιρός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Αύριο ΟΛΟΙ στο Στάδιο!

Όλοι στο Στάδιο αύριο!
Πρόεδρος: "Με ενδιαφέρει μόνο ο απλός φίλαθλος της ομάδας που δίνει τα 10 ευρώ"
Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί που θα υποδεχτεί την ομάδα του Ηλυσιακού (Αιγάλεω) αύριο Κυριακή στις 17:00, συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε το οικογενειακό διπλό και το τεχνικό τημ δοκίμασε το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντεκίδης, Τσιμικλής και Ρικάρντο Βίλα και δεν υπολογίζονται.
Εκτός πλάνων αναμένεται να βρεθούν και οι Δημητρακόπουλος, Σαλγκέϊρο, Σίνκοβιτς και Παπουτσής λόγω προβλήματος με τα δελτία ή τις μπλέ κάρτες.
Η «Μαύρη Θύελλα» θα κάνει μια τελευταία χαλαρή προπόνηση σήμερα Σάββατο στις 17:00 στη Νέα είσοδο, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί σε ξενοδοχείο της πόλης.
Την Κυριακή θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 15:00.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν με ονομαστική λίστα, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 37858/13-8-2009 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Σταύρου Δουβή (όπως έχει αποσταλεί σχετικώς) και αναφέρει μεταξύ άλλων: α) Εβδομαδιαίες αθλητικές εφημερίδες επαρχίας, 1 δελτίο, β) Σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό τοπικής εμβέλειας, 1 δελτίο, γ) Για τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ, 3 δελτία, δ) Ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες επαρχίας, 1 δελτίο.
Πρόεδρος: "Να γεμίσει το γήπεδο"!
Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, που τόνισε για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-20010: «Με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη, το κουράγιο και την ανοχή των συνεργατών μου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ανεξαιρέτως όλους τους ποδοσφαιριστές, τόσο αυτούς που ξεκίνησαν την προετοιμασία από την αρχή, όσο και αυτούς που ήρθαν στο τέλος των μεταγραφών προς το τέλος Αυγούστου την περίφημη «εντεκάδα» όπως αποκαλέστηκε. Είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας, έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α’ εθνική και ήρθαν για να μας βοηθήσουν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, τους Τάσιτς, Πουρτουλίδη, Μανιάτη, Σκαρλάτο, Σπανό, Ψυχογιόπουλο, Αντώνη Κωνσταντόπουλο, Ηλιόπουλο, Νικητόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν αυτή τη δύσκολη χρονιά μέσα στις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες και με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ομάδων αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά έτυχα εξαιρετικής ανταπόκρισης από τους συνεργάτες μου και τους παίκτες. Αυτό με κάνει περισσότερο υπεύθυνο και πιο σοβαρό απέναντι σε όλους αυτούς, που εμπιστεύονται έναν άνθρωπο σε μια δύσκολη χρονική στιγμή. Κάθε εβδομάδα πηγαίνω στην Αθήνα για να εξασφαλίζω πόρους για την ομάδα. Αλλά το κράτος, οι χορηγοί και όλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η ΣούπερΛιγκ έχει αθετήσει τους λόγους και τις συμφωνίες της, έχουμε πολλά χρήματα να εισπράξουμε και συνεχώς πιέζουμε και ίσως την άλλη εβδομάδα ίσως γίνει κάτι.
Η ομάδα έχει λαμβάνειν τα περιβόητα 300.000 από το 2005. Έχω παει στην Αθήνα πάνω από 15 φορές για τον λόγο αυτό, κι έχει καταντήσει αηδία με όλο το θράσος των αρμοδίων! Και κάποια στιγμή θα πούμε και ονόματα γιατί εγώ δεν βάζω για πολιτικός για να φοβάμαι μην χάσω καμιά ψήφο! Είμαι πάντα στις επάλξεις και δουλεύω για την ομάδα, όχι για τον εαυτό μου.
Μας βγάλανε και σλόγκαν για τα 300.000! Εμείς πληρώσαμε και τον ΦΠΑ 69.000 για τα χρήματα που ΔΕΝ πήραμε! Κι αν είχαμε φέτος αυτά τα χρήματα στις αρχές Ιουλίου, θα είχαμε κλείσει και φέρει παίκτες και θα πηγαίναμε για την άνοδο! Γιατί με τέτοια δυσπραγία θα φέρναμε παίκτες με λίγα χρήματα. Εμένα με ενδιαφέρει ο ΑΠΛΟΣ και ΑΝΩΝΥΜΟΣ φίλαθλος της ομάδας! Για αυτόν πασχίζω και μάχομαι.
Είμαι ένας από αυτούς, ένας απλός στρατιώτης όπως έχω ξαναδηλώσει. Κι αυτοί είναι οι πραγματικοί «αιμοδότες» της ομάδας από το υστέρημά τους, αυτά τα 10 ευρώ που μας δίνει κάθε δεύτερη Κυριακή, με κρύο, με ήλιο με βροχή! Η ομάδα ανήκει στον απλό φίλαθλο και προγραμματίστηκε και ξεκίνησε ΧΩΡΙΣ ένα ευρώ!
Κι αυτό δείχνει ότι έχει τεράστια αξιοπιστία και δυναμική.
Κι ας γράφουν ότι «δεν πληρώνει ο Γρηγορόπουλος», «διαλύεται η ομάδα» κι όλα αυτά.
Η απόδειξη είναι αυτή: ο αγώνας όλων μας είναι αφιερωμένος στον ανώνυμο κόσμο της Καλαμάτας, σε αυτόν τον αγαθό φίλαθλο. Για τον λόγο αυτό δεν βγάλαμε εισιτήρια διαρκείας για να μην επιβαρυνθεί κανένας και μόνο με 10 ευρώ, το χαμηλότερο εισιτήριο της κατηγορίας, θα έχουμε μια αξιοπρεπή και μάχιμη ομάδα. Ούτε εξέδρα επισήμων, ούτε τίποτα. Η εξέδρα θα είναι για ΟΛΟΥΣ και θα κάθονται μαζί με εμένα. Όλοι οι παίκτες κάνουν τον δικό τους αγώνα και πρέπει την Κυριακή να δούμε το Στάδιο ΓΕΜΑΤΟ!
Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στις υπόλοιπες 17 ομάδες της κατηγορίας».