Weather - Καιρός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

1-3 μέσα στον Βόλο η Κέρκυρα!

Αλωσε τον Βόλο ο ΑΟΚ!
Επιβλητικό "διπλό" με το εντυπωσιακό 1-3 πέτυχε ο ΑΟ Κέρκυρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στον Βόλο και έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής


Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στάθηκε εξαιρετικά μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να φύγει για άλλη μια φορά με το "διπλό" στις αποσκευές της, διατηρώντας έτσι την πολύ καλή παράδοση που έχει μέσα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο ΑΟΚ καλά διαβασμένος μπλόκαρε τα ατού των γηπεδούχων και χτύπησε με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Η κερκυραϊκή ομάδα πάγωσε του Εθνικό Στάδιο Βόλου και τους περίπου 5.000 φίλους των γηπεδούχων μόλις στο 12΄, όταν σε μία επιθετική προσπάθεια των "Φαιάκων", ο Αρβανίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό σε συνδιασμό με το τίτλο του φαβορί που τους είχε δωθεί πριν τον αγώνα, άγχωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού που παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας δεν απέδωσαν τα ανεμενόμενα.

Ο ΑΟΚ κράτησε μακριά από τα καρέ του τους αντιπάλους με εξαίρεση μία και μοναδική φορά που χρειάστηκε η επέμβαση του Αποστολίδη σε μία σέντρα σουτ για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εστία της Κέρκυρας. Μάλιστα ο Μπερνς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του ΑΟΚ πριν το ημίχρονο, αλλά αστόχησε εξ επαφής.

Στο δεύτερο μέρος θα περίμενε κανείς ότι η πίεση του Ολυμπιακού θα αυξάνοταν, όμως ο Λουίς Λουρένσο ήταν αυτός που πάγωσε για δεύτερη φορά τον Βόλο μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Φλαβίνιο στο 61΄ουσιαστικά τέλειωσε το ματς, ύστερα από ακόμα μία αντεπίθεση των "Φαιάκων"

Ο Χανιώτης μείωσε στο 65' και φάνηκε προς στιγμήν ότι ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Ο ΑΟΚ όμως αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να πάρει το σπουδαίο διπλό στην πρεμιέα του πρωταθλήματος.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Κέρκυρα 1-3
ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Αθλητικό Κέντρου Βόλου

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5000

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθήνας) - ΕΠΟΠΤΕΣ: Ταρανάς, Ντάλας (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Γκουστάβο, Λουρένσο, Αποστολίδης, Μακρυδημήτρης

Οι ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσι, Κοτίτσας, Κακαράς, Αρβανίτης (60' Καρλόπουλος), Σωτήρχος, Αλβάρεζ, Ροτζέριο, Ούμπιτες, Μόνχε, Πλιάγκας (32' Χανιώτης), Αμπράμοβιτς (70' Ζαραδούκας)

ΑΟ Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκος, Ιωάννου, Βενέτης, Ρεπερνέ (57' Λαμπρόπουλος), Φλαβίνιο, Μπερνς (86' Κολοτούρος), Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Λουρένσο (68' Μακρυδημήτρης)