Weather - Καιρός

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

"Νοσοκομείο" Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ!


Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε αργά το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία της για το αυριανό πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, στις 3 το μεσημέρι, με αντίπαλο τη Ρόδο. Τα προβλήματα για την ομάδα της Μεσσηνίας αντί να μειώνονται αυξήθηκαν, αφού προέκυψαν τρία προβλήματα την τελευταία στιγμή!
Ο Αργύρης Νικητόπουλος, ο Πιέρ Καλαγκάνης και ο Αντώνης Καλογερόπουλος δεν προπονήθηκαν λόγω εμπύρετης ίωσης και με πυρετό προπονήθηκε ο Γρηγόρης Τόσκας...

Δύσκολη αποστολή

Τα προβλήματα αυτά, προστέθηκαν στις ήδη σοβαρές απουσίες βασικών παικτών, αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ιβάν Τάσιτς και Μιχάλης Χατζής (ο οποίος είναι και τραυματίας) και οι Νίκος Πουρτουλίδης και Βασίλης Αθανασόπουλος που υποβάλλονται σε εντατικές θεραπείες και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα «παίζεται» η συμμετοχή τους, χωρίς όμως να έχον προπονηθεί με την ομάδα όλη την εβδομάδα.



Όλα αυτά τα προβλήματα καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της «Μαύρης Θύελλας» και το έργο του Γιώργου Μπένου δυσχερές ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας και της τακτικής.


Την αποστολή που επέλεξε το τεχνικό τιμ της ομάδας της Καλαμάτας την αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπαλτιμάς, Σαλγκέιρο, Μανιάτης, Τόσκας, Παπουτσής, Κωνσταντόπουλος Χρήστος, Κωνσταντόπουλος Αντώνης, Πουρτουλίδης, Αθανασόπουλος, Καμινιώτης, Σκαρλάτος, Βίλα Παντζίκις, Καλαγκάνης, Ετέροβιτς, Τσιμικλής, Δασκαλάκης, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος Γιάννης και Ψυχογιόπουλος.


Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα (13:00) και τα εισιτήρια θα τιμώνται: 5 € φοιτητικά- στρατιωτικά, 10 € βόρεια και νότια εξέδρα και 15 € των φιλοξενουμένων.


Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στις 13:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, την αντίστοιχη ομάδα της Ρόδου. Ο Κώστας Διδασκάλου συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Σπανό, Παινέση, Μπαστακό και Ντεκίδη.