Weather - Καιρός

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Καλά νέα για τον Ρίκι!


ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΑ» - ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΠΟΥΣΑ!

Με ...μισή ομάδα κόντρα στην Κέρκυρα!
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ «ΡΙΚΙ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ


Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος
 
Την ώρα που έφθαναν τα πρώτα ευχάριστα νέα από τους θεράποντες ιατρούς που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης του τραύματος του 19 χρόνου ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις, τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα σχετικά με τους παίκτες της ομάδας που μπορούν να αγωνιστούν αύριο στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που δίνει το δική μας ομάδα κόντρα στην φιλόδοξη και πληρέστατη ομάδα της Κέρκυρας... Έτσι, με πολλά προβλήματα απουσιών η ομάδα της Καλαμάτας θα υποδειχθεί αύριο το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας και η αποστολή της τοπικής μας ομάδας αναμένεται να έχει ανυπέρβλητα εμπόδια. Κι αυτό διότι το 1/3 (!) του ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας» αδυνατεί να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πολύ δύσκολο παιχνίδι και το έργο του τεχνικού τιμ είναι αναμφισβήτητα πολύ δύσκολο. Αυτός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα αμέτρητα προβλήματα αλλά και την ψυχολογική πίεση που προκάλεσε το ατύχημα του νεαρού ποδοσφαιριστή το βράδυ της Τρίτης, είναι μόνο ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας.
Αμφίβολος και ο Ηλιόπουλος!



Ο Γιώργος Μπένος έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 3 το μεσημέρι ένα τελευταίο χαλάρωμα, εκεί που θα διεξαχθεί ο αγώνας, δηλαδή στο δημοτικό στάδιο, και στη συνέχεια θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού οι απώλειες είναι πολλές και με δυσκολία θα συμπληρωθεί 18άδα...

«Αρχοντας» ο Καραγκούνιας
Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Πατρινός ρέφερι Παναγιώτης Καραγκούνιας με βοηθούς την κ.Φώσκολου (Πειραιά) και τον Ρηγόπουλο (Αχαίας), με τέταρτο διαιτητή τον Καλογερόπουλο (Αθήνας). Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ φοιτητικά- στρατιωτικά, 10 ευρώ βόρεια και νότια εξέδρα και 15 ευρώ φιλοξενουμένων. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι της Κυριακής.

Στις 10 οι Νέοι στον Κορδία


Νωρίτερα, στις 10 το πρωί της Κυριακής, η ομάδα των νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Η ομάδα του Κώστα Διδασκάλου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και οι συμπαίκτες του άτυχου Ρίκι να του αφιερώσουν τη νίκη...

Αισιόδοξα μηνύματα!


Σχετικά με την αποκατάσταση του σοβαρού τραύματος που υπέστη στο αριστερό κάτω άκρο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καλαμάτας Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις, η πορεία του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς του ικανοποιητική και χτες εκφράστηκε μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές και ότι όλα εξελίσσονται ομαλά.
Ο 19χρονος παίκτης θα παραμείνει στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του Ιατρικού κέντρου Αθηνών και το επόμενο διήμερο και αν όλα εξελιχθούν καλώς, κι αυτή είναι ευχή όλων, τη Δευτέρα θα μεταφερθεί σε θάλαμο ανάρρωσης. Στο πλευρό του βρέθηκε χτες ο αγαπημένος του θείος Παναγιώτης, αδελφός της μητέρας του, η οποία αναμένεται να έρθει σήμερα το απόγευμα από την Ισπανία. Ο Ρίκι με αρκετή συγκίνηση απέστειλε χτες μέσω του πατέρα του τα χαιρετίσματα και τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση που του έδειξαν οι συμπαίκτες του και γενικά όλοι άνθρωποι της ομάδας!












Θλίψη για τον «Λύμπε»
Χτες το απόγευμα με επίσημη ανακοίνωση, η Διοίκηση και τα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Καλαμάτα, εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Κώστα Λυμπερόπουλου, πατέρα του διεθνή Μεσσήνιου ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη της Μαύρης Θύελλας Νίκου Λυμπερόπουλου.
Ένα νέο πρόβλημα προστέθηκε χτες στο αγωνιστικό τμήμα, αφού ο Κώστας Ηλιόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση στο γόνατό του, λόγω σοβαρών και έντονων ενοχλήσεων και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Μάλιστα εκφράστηκαν και κάποιοι φόβοι ότι υπάρχει σοβαρότερη ζημιά που θα αφήσει τον 19χρόνο Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης... Ο Νίκος Πουρτουλίδης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο τραύμα του από το παιχνίδι στις Σέρρες και η 15λεπτη συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν ριψοκίνδυνη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Βασίλης Σκαρλάτος, ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος, ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο Μιχάλης Χατζής, ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Χρήστος Μανιάτης που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από το παιχνίδι αυτό. Ο Αργύρης Νικητόπουλος εξακολουθεί να είναι κλινήρης και απέχει των προπονήσεων. Σε όλους αυτούς αν προσθέσουμε και τον Ρικάρντο αλλά και τον Μανώλη Σπανό που θα επανδρώσει την ομάδα των νέων, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό το σοβαρό πρόβλημα που έχει η ομάδα.