Weather - Καιρός

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Παραλίγο τραγωδία από το ασανσέρ!



Η κακοδαιμονία στην ομάδα της Καλαμάτας δεν έχει τέλος! Ένα απίστευτο και άκρως δυσάρεστο περιστατικό που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του 19χρονου ποδοσφαιριστή μας Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν κατεβαίνοντας με το ασανσέρ του σπιτιού του, το πόδι του σφηνώθηκε ανάμεσα στο φρεάτιο και την πόρτα, ενώ ο ανελκυστήρας ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά! Αμέσως μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και κατόπιν άμεσης διάγνωσης και υπόδειξης από τον άξιο ορθοπεδικό-χειρουργό της ομάδας Αθανάσιου Μητσέα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου. Η κρισιμότητα της κατάστασης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή σήμανε στη κυριολεξία συναγερμό στην εξαιρετική ιατρική ομάδα των ιατρών κ.κ. Ιωάννη Καμπιλαφκά και Δημητρίου Μπούζγα, που επάνδρωσαν σε μηδέν χρόνο την 14μελή ομάδα τους και ασχολήθηκαν επισταμένως με το βαρύτατο περιστατικό από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης!


Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού κέντρου, παρακολουθείται επιμελώς και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Το πρωί της Πέμπτης θα εκδοθεί νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο Πρόεδρος της ομάδας και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζουν την συμπαράσταση και τις καλύτερες ευχές στον αγαπημένο τους Ρίκι.

Ο κ.Γρηγορόπουλος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα τον Αθανάσιο Μητσέα για την έγκαιρη και σωστή διάγνωση που ίσως ήταν αυτή που στην κυριολεξία έσωσε τον Παντζίκις αλλά και τους Καθηγητές Ιατρούς Χειρουργό και Αγγειοχειρουργό αντίστοιχα Δημήτρη Μπούζγα και Ιωάννη Καμπιλαφκά του Ιατρικού Κέντρου για την άμεση αποκατάσταση της σοβαρής βλάβης στο πόδι του αθλητή μας.

Ενημερώθηκαν οι γονείς του άτυχου ποδοσφαιριστή και εντός της ημέρας ο πατέρας του θα ταξιδέψει από την Ισπανία στη χώρα μας.

Στο πλευρό του Ρικάρντο Βίλα βρίσκεται συνεχώς ο Πρόεδρος της ΠΑΕ καθώς και οι συμπαίκτες του Μιχάλης Χατζής και Γκονζάλο Ντανίλο Σαλγκέιρο, που ταξίδεψαν στην Αθήνα εκπροσωπόντας τους συμπαίκτες του.

Τα αγωνιστικά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, μετά το σοβαρό αυτό περιστατικό και οι παίκτες της Καλαμάτας προπονήθηκαν δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις τακτικής σε δυο γκρουπ, το πρωί και το απόγευμα. Απουσίασαν οι ασθενείς Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, οι προαναφερθέντες που έχεου άδεια και είναι στην Αθήνα (Χατζής,Σαλγκέιρο) και ο τραυματίας Αθανασόπουλος.

Ο Μανιάτης ακολούθησε θεραπεία και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των 4 καρτών με την Κέρκυρα την Κυριακή.

Ο Γρηγόρης Τόσκας θα εκτίσει με τον Πιερικό.

Η αυριανή προπόνηση περιλαμβάνει στις 14:00 προβολή βίντεο και στη συνέχεια (15:15) πρόγραμμα τακτικής.