Weather - Καιρός

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΟΣ «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ – ΑΝΑΡΡΩΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ


Η ατυχία είναι εδώ!
Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑΣΙΤΣ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος
Μπορεί να δήλωσε ο Πρόεδρος την Κυριακή «την γκαντεμιά, την γρουσουζιά και την κακοτυχία θα την σπάσω», αλλά ακόμα δεν φαίνεται να το πέτυχε, αφού μετά τις αμέτρητες απουσίες παικτών, άλλο ένα πλήγμα προστέθηκε στην ομάδα, αφού ο Κώστας Ηλιόπουλος καλείται να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας με μια διαπιστωμένη αλλά «ελεγχόμενη» βλάβη! Δεν μας έφτανε η ίωση, ήρθαν και οι τραυματισμοί...
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χτες Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας, ενόψει του πολύ δύσκολου κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και το απόγευμα ο Γιώργος Μπένος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ασκήσεις τακτικής με στοιχεία παιχνιδιού.

Το μεγαλύτερο μέρος προπόνησης παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας που υποδέχτηκε μετά από περίπου τρεις εβδομάδες τον Αργύρη Νικητόπουλο (φωτο δεξιά), ο οποίος απουσίασε λόγω σοβαρής ίωσης και αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί την Παρασκευή είναι θετικά για αυτόν, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα.
Και είναι κάτι που το θέλει πολύ αφού η ατυχία του χτύπησε την πόρτα τη στιγμή που είχε ανοδική πορεία και έπαιρνε ευκαιρίες. Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Αγρινίου γίνεται μέσα σε ήρεμο κλίμα και όλοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μεθοδικά και με χαμηλούς τόνους, με πρώτο στόχο η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Μπορεί να είναι διαπιστωμένο το πρόβλημα που έχει η ομάδα στο να πετυχαίνει γκολ και όλοι δουλεύουν ομαδικά ώστε να ξεπεραστεί αυτή η δυστοκία.
Πρόβλημα με Ηλιόπουλο!

Μια άκρως δυσάρεστη είδηση αποτελεί η διάγνωση που έγινε μετά τη μαγνητική εξέταση στο πόδι του Κώστα Ηλιόπουλου, που γίνεται λόγος για μερική ρήξη χιαστών και μηνίσκου! Προς το παρόν θα γίνει συντηρητική και φαρμακευτική αντιμετώπιση, με ασκήσεις ήπιας ενδυνάμωσης, με την ευχή να αποφύγει ο 20χρονος ποδοσφαιριστής την εγχείρηση.
Δεν λείπουν όμως και τα υπόλοιπα προβλήματα, αφού εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Βασίλης Σκαρλάτος, Κωνσταντόπουλος Χρήστος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Μάτε Ετέροβιτς, Μιχάλης Χατζής και ο Νικητόπουλος. Από τη χτεσινή απογευματινή προπόνηση, απουσίασε ο στρατευμένος Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που αποτελεί άλλο ένα μειονέκτημα για την ομάδα η απουσία του.
Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Νέα είσοδο στις 3 το μεσημέρι. Η ΠΑΕ Καλαμάτα απαλλάχτηκε χτες από την κατηγορία που της αποδόθηκε στο ματς με τον Εθνικό.
Βελτίωση για τον Ρίκι
Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος είχε και χτες –όπως και κάθε μέρα- σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις, που εξήλθε από την εντατική του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε θάλαμο ανάρρωσης και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η πορεία του εξελίσσεται ομαλά και μετά από δύο εβδομάδες, θα αντιμετωπιστούν χειρουργικά υπό τον κ.Νικολάου, τα ορθοπεδικά προβλήματα στο αριστερό του πόδι.

Ο ΟΦΗ ...ονειρεύεται Τάσιτς!
Οι πολύ καλές εμφανίσεις και παρουσία του αρχηγού της Καλαμάτας Ιβαν Τάσιτς, άνοιξε την όρεξη των ιθυνόντων της ομάδας του ΟΦΗ και σε μεταγραφική σύσκεψη προχτές, ακούστηκε ως υποψήφιος για να φορέσει τη φανέλα της κρητικής ομάδας την προσεχή μεταγραφική περίοδο! Κι όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας και ο προπονητής έκαναν λόγο για ενίσχυση και όχι για αποδυνάμωση της «Μαύρης Θύελλας»!
Φυσικά αναμένονται να μπουν στην... λίστα των ενδιαφερομένων και άλλες ομάδες, αφού ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό κεφάλαιο τόσο για την ομάδα μας όσο και για την δεύτερη κατηγορία.

4 γκολ ο Γεννάτος!

Ο πρόεδρος της ομάδας, χτες το μεσημέρι, συνεχάρη τηλεφωνικά τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή της «Μαύρης Θύελλας» Γιάννη Γεννάτο, ο οποίος μετέβη στη Σλοβακία για σπουδές και σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Μπρατισλάβα, αγωνίστηκε με την Αρτμέντια Μπρατισλάβας και σημείωσε τα 4 από τα 7 γκολ της ομάδας και βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με τον σύλλογο, για όσο διάστημα θα σπουδάζει στο εξωτερικό. Ο 18χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε με επιτυχία πέρυσι με την ομάδα των Νέων της Καλαμάτας και φέτος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, αποτελώντας ένα αγωνιστικό κεφάλαιο για την ομάδα της Μεσσηνίας. Έχει φυσικά όλα τα προσόντα για να επιτύχει αλλά και την σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη του πατέρα του Χρήστου!
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μετά το ρεπό που έδωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμάτα. Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Μάριο Γκούρμα (9 συμ/3 γκολ), ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Μπελεβώνη (9 συμ.) και Λόπεζ (8 συμ.) που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν τις επόμενες προπονήσεις για να δούν αν κάποιος θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στα πλάνα για το ματς της Κυριακής.