Weather - Καιρός

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



Γιώργος Μπένος (προπον.Καλαμάτας): «Hταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα για εμάς μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Κέρκυρα και ήρθαμε στο Αγρίνιο με τη μεταποίηση με μια ομάδα που έχει στόχους και φιλοδοξίες για παραπάνω κατηγορία με ένα ρόστερ που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες της δεύτερης εθνικής ήρθαμε με μια αυτογνωσία και εμένα πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή να αρχίσουμε να κάνουμε αποτελέσματα μέχρι τώρα είχαμε μια καλή παρουσία με τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχαμε ειδικά την τελευταία εβδομάδα σαν ομάδα είναι ο πρώτος πόντους που παίρνουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια έξι ομάδα στο σημερινό παιχνίδι ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή μια άκαρπη υπεροχή θα έλεγα, αφού δεν βρήκε τους διαδρόμους, αν εξαιρέσουμε στο πρώτο δεκάλεπτο που είχαμε πρόβλημα στη δεξιά μας. Και αμέσως το αλλάξαμε και θελήσουν οποία νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο από τη στιγμή που Παναιτωλικός δεν πήρε το προβάδισμα στο σκορ με την εκτέλεση του πέναλτι στο 44. θα δώσουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε για θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξε και πολλά σκέλη. Στη διοίκηση του Παναιτωλικού για αυτό το στολίδι και την οργάνωση που έχει”.


Σίνισα Γκόγκιτς (Προπον. Παναιτωλικού): «Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Καλαμάτα, μια ομάδα που δύσκολα χάνει εκτός έδρας και όλα τα παιχνίδια που έχει χάσει ως τώρα, τα έχει χάσει στο γκολ και στις λεπτομέρειες. Ζήτησα από τους παίκτες μου να έχουμε υπομονή και καθαρό μυαλό, γιατί η Καλαμάτα παίζει με δύο ζώνες και για να σπάσεις αυτές τις ζώνες πρέπει να έχεις καλή κυκλοφορία και να παίζεις περισσότερο από τις άκρες. Ανεβήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετές φορές και από τις δύο πλευρές μόνο δεν είχαμε καλά τελειώματα, εκεί χρειάζεται το καθαρό μυαλό και να μην είσαι βιαστικός. Πιο κλασική ευκαιρία δεν ήταν το πέναλτι, αλλά η προηγούμενη ευκαιρία με τον Ζουρούδη που έπρεπε να πλάσαρε, αλλά δεν το έκανε. αυτό τα παιχνίδια κρίνονται πάντα στο ένα γκολ, αν δεν βάλεις γρήγορα γκολ όσο περνάει ο χρόνος και δεν έχεις υπομονή και καθαρό μυαλό συμβαίνει ό,τι έγινε έγινε και σήμερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπως δεν είχαμε ούτε μία κλασική ευκαιρία ούτε ένα καλό σουτ. Κι αν είχαμε στο 44’ με πέναλτι το γκολ, όλα θα ήταν διαφορετικά, γιατί η Καλαμάτα θα έπρεπε να ανοίξει και εμείς θα είχαμε περισσότερους χώρους. Έχω πει πολλές φορές ότι η δεύτερη εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και σήμερα για άλλη μια φορά ήρθε η απόδειξη. Εμείς συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτούς τους βαθμός κάπου έξω. Προσπάθησα όλη τη βδομάδα με δουλειά και με ομιλίες προς τους παίκτες να περάσω τη δυσκολία του αγώνα και νομίζω ότι είχα απόλυτο δίκιο. Και αυτό φάνηκε σήμερα. Σίγουρα η απουσία του Γκούρμα που είναι ένας δυνατός επιθετικός φάνηκε σήμερα πάρα πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Δεν γίνεται κάθε εβδομάδα να έχουμε δικές συνεχίζουμε τη δουλειά και ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Η λογική στην εκτέλεση ενός πέναλντι είναι να πάει άλλος παίχτης στην μπάλα, εμείς θέλαμε να πάει άλλος παίκτης, αλλά δεν προλάβαμε να δώσουμε τη σωστή οδηγία. Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν βοήθησε στο να έχουμε ένα καλό ρυθμό, αφού είχε πολλά σφυρίγματα -χωρίς να μιλάω εναντίον της διαιτησίας, αλλά σφύριξε πολλές φορές χωρίς λόγο. Θα κάνουμε το Δεκέμβριο κάποιες κινήσεις για να ενισχυθούμε».



Αριστ. Ντεκίδης (παίκτης Καλαμάτας): «Σήμερα ήταν μια γιορτή για το ποδόσφαιρο, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, πολύς κόσμος και δύο καλές ομάδες. Εμείς ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήρθαμε να το χτυπήσουμε στα ίσα και πήραμε τον βαθμό, αν και είχαμε πολλές απουσίες. Τώρα κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να κερδίσουμε την Ηλιούπολη και να συνεχίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».


Γιάννης Χρυσάφης (παίκτης Παναιτωλικού): «Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο, κυρίως γιατί ήταν εντός έδρας, με μια σφιχτή ομάδα με σωστή τακτική που μας είχε κλείσει τους διαδρόμους και ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τη φάση του πέναλτι, όσο πέρναγε ο χρόνος τόσο πιο δύσκολο γινόταν για μας. Όταν δεν βάζεις τις κλασικές ευκαιρίες, σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο όλα είναι πιο δύσκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε στους στόχους μας πρέπει να κερδίζουμε, έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθάει. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, κάναμε τη γκέλα μας, θα ακούσουμε κάποια κριτική, αλλά είμαστε επαγγελματίες και συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Ήταν πολύ θετικό για μένα που γύρισα μετά από τόσο μεγάλη απουσία και θεωρώ ότι και εγώ δουλεύω όσο μπορώ και προσφέρω αυτό που μπορώ. Ο καθένας βρίσκεται για ένα συγκεκριμένο λόγο στην ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο με πολύ καλό υλικό».