Weather - Καιρός

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ επιχείρησε ΜΑΤΑΙΑ σήμερα να "απαντήσει" στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα, αλλά το ΜΟΝΟ που κατάφερε ήταν να ΕΚΤΕΘΕΙ.
Ούτε λέξη για την επίμαχη φάση και το ΠΕΝΑΛΝΤΙ-ΔΩΡΟ στο 88'.
Ούτε λέξη για τις ΑΔΙΚΕΣ αποβολές της Καλαμάτας.
Τώρα ποιός χρειάζεται όχι μόνο οφθαλμίατρο, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε....
Κρίμα! Δεν κρατήσατε τίποτα (ίσως γιατί δεν το αξίζατε) από την μονοετή παρουσία σας στην Σούπερ Λίγκ....


Το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο Πανσερραϊκός είναι μακριά από τον πόλεμο των εντυπώσεων, την έχθρα και την αλαζονεία. Το δημοτικό γήπεδο Σερρών δεν είναι χώρος τρόμου, αλλά χώρος όπου οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη και οι φίλαθλοι υποστηρίζουν πάντα με την ψυχή τους την ομάδα μας.

Η αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Καλαμάτα ήταν ένας αγώνας προς τέρψιν των φιλάθλων. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα και αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, πλην της ομάδας της Καλαμάτας.
Ο Πανσερραϊκός κερδίζει τους αγώνες μέσα στα γήπεδα. Ούτε εξωτερικοί παράγοντες, ούτε νταηλίκια, ούτε βοήθειες, ούτε χτυπήματα κάτω από τη μέση, έχουν διαμορφώσει ποτέ παιχνίδι της ομάδας μας. Ίσα – ίσα όλος ο αθλητικός κόσμος ακόμη θυμάται τις «σφαγές» που υπέστη η ομάδα μας στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ και φέτος ουδείς δεν μεροληπτεί υπέρ μας.
Ο Πανσερραϊκός δεν κρύβεται πίσω από τον μανδύα του αθλητισμού, αλλά τον φορά με περηφάνια και αποδεικνύει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους τι ομάδα είναι.
Σωστή κύριε πρόεδρε η επισήμανση σας ότι μεγάλη ομάδα δεν γίνεσαι όταν αποκλείεις τον Ολυμπιακό αλλά όταν δέχεσαι τρία γκολ από τον Πας Γιάννενα. (Κάτι που το συνηθίζετε εσείς)
Όσο για το πέναλτι κάντε ένα αίτημα στην Ετ3 για να σας στείλει το dvd του αγώνα και σας συμβουλεύουμε άμεσα να επισκεφτείτε ένα οφθαλμίατρο
Για την αλαζονική συμπεριφορά που μας κατηγορείται, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όπως σ’ όλα τα παιχνίδια έχει θέσεις φιλοξενούμενων. Εσείς αντί να καθίσετε στη θέση σας, όπως είχατε πράξει στις αρχές του αγώνα, συνέχεια θέλατε να κάνετε τον προπονητή και βρεθήκατε όρθιος πίσω από τον πάγκο της ομάδα σας, δίνοντας εντολές. Ήταν τέτοια η συμπεριφορά σας που εξόργισε τους πάντες. Πιστεύουμε ότι θέλοντας να δικαιολογηθείτε στους φιλάθλους σας, άλλες δηλώσεις κάνατε φεύγοντας από το γήπεδο μας και άλλα ανακοινώσατε την επόμενη ημέρα.
Ακόμη και για τη σίτιση των δύο φιλοξενούμενων ομάδων μεριμνήσαμε, όπως και για την αντικατάσταση ποδοσφαιρικών παπουτσιών όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα σε παίκτη των Νέων. Παραδεχόμαστε ότι δεν προσφέραμε χαβιάρι. Κάτι που πιθανόν να σας προσφέρουν σε κάποιες άλλες έδρες γιατί είστε «υπάκουα» παιδιά.
Τέλος, για την υποχρέωση σας να ευχαριστήσετε τον κ. Αντωνιάδη, σας ενημερώνουμε ότι στο επεισόδιο άλλοι σας συμπεριφέρθηκαν με κόσμιο τρόπο και όχι ο κ. Αντωνιάδης.


Κρίμα κύριε Θεοδωρίδη! 35 χρόνια ..."φούρναρης" δεν μάθατε τίποτα... Άλλο να ψήνεις κι άλλο να ψήνεσαι...
Ραντεβού στο δεύτερο γύρο στην Καλαμάτα...