Weather - Καιρός

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ...


ΜΕ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ+2 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» - ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ξέμεινε από παίκτες!
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ! – ΣΤΙΣ 18:00 ΜΕ ΤΗΝ ΕΤ 3 ΤΟ ΜΑΤΣ

Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Μια απίστευτη και ταυτόχρονα πρωτόγνωρη εικόνα ζήσαμε χτες το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας της Καλαμάτας: η «Μαύρη Θύελλα» στην κυριολεξία αποδεκατισμένη από τις αμέτρητες και σημαντικές απώλειες ποδοσφαιριστών, ξέμεινε από παίκτες! Την απελπιστική κατάσταση βιώνει έντονα και το τεχνικό τιμ της ομάδας που αδυνατεί όχι μόνο με προπόνηση ένα σύνολο που θα έχει αρχή, μέση και τέλος, αλλά στην κυριολεξία «δεν ξέρει τι του ξημερώνει»! Κι αν αύριο είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι, δεν θα συμπλήρωνε ούτε 15άδα!!!
Ας είναι καλά και η ομάδα των Νέων, που ...φροντίζει στο να γίνεται και η προπόνηση, αφού 3-4 παίκτες της επανδρώνουν την πρώτη ομάδα. Το να πούμε «Νοσοκομείο η Καλαμάτα» θα είναι από τις ελάχιστες φορές που περιγράφει ακριβώς την κατάσταση.
Και μακάρι τα κρούσματα να μην συνεχιστούν, γιατί το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι πλέον αμφίβολο να γίνει και δεν αποκλείεται η τοπική μας ομάδα να ζητήσει την αναβολή του!

13 παίκτες και οι τερματοφύλακες!
Τρίτη και … 13 λέει ο λαός για να περιγράψει την ατυχία και αυτό ταίριαζε χτες «γάντι» στην ομάδα της Καλαμάτας, αφού μόνο 13 παίκτες κατάφεραν να εμφανισθούν υγιείς και να προπονηθούν στη Νέα είσοδο! Σε αυτούς προσθέτουμε τους δύο τερματοφύλακες, αφού ο Γιάννης Μπαλτιμάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, για να συμπληρωθεί το μίνι-διπλό, 7Χ7 σε μικρό χώρο, αναγκάστηκε να συμμετάσχει και ο Νίκος Κακαλέτρης, ενδεικτικό της λειψανδρίας που μαστίζει την ομάδα μας. Ο κατάλογος των απόντων της «Μαύρης Θύελλας» δεν έχει τέλος, αφού πλέον μιλάμε για επιδημία και χτες προστέθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές (Μπαστακός, Ηλιόπουλος) που προσβλήθηκαν από τον ιό της νέας γρίπης ή τέλος πάντων μιας ίωσης που έχει «γονατίσει» την ομάδα.
Πήγαν στο Νοσοκομείο
Συγκεκριμένα, 7 ποδοσφαιριστές της Μεσσηνιακής ομάδας επισκέφτηκαν χτες διαδοχικά, το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και υποβλήθηκαν σε λεπτομερείς εξετάσεις, αφού εμφάνισαν όλα τα συμπτώματα της νέας γρίπης (υψηλό πυρετό, κακουχία, έντονο μυϊκό και σκελετικό πόνο και πονόλαιμο). Οι ποδοσφαιριστές που μετέβησαν στο Νοσοκομείο είναι οι: Αντώνης Ψυχογιόπουλος, Γρηγόρης Τόσκας, Αργύρης Νικητόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Άγγελος Μπαστακός, Αντώνης Καλογερόπουλος και ο Πιερ Καλαγκάνης. Οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν στους ασθενείς να υποβληθούν σε εργαστηριακές εξετάσεις και να τεθούν άμεσα υπό ιατρική παρακολούθηση, ακολουθώντας παράλληλα συγκεκριμένη αγωγή. Εκφράζονται φόβοι ο ιός ΑΗ1Ν1 να έχει ενσκήψει στην ομάδα, κάτι που θα διαπιστωθεί επιστημονικά αύριο. Αν αυτό είναι γεγονός τότε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα!
Έχουμε ΚΑΙ τραυματίες!
Δεν μας έφτανε η γρίπη, επιπλέον, τραυματίες εξακολουθούν να είναι και ακολουθούν θεραπεία ο Νίκος Πουρτουλίδης (ίσως δοκιμάσει αύριο να επανέλθει), ο Μιχάλης Χατζής (αμφίβολος), ο Χρήστος Μανιάτης (αμφίβολος), ο Βασίλης Σκαρλάτος (λόγω του τραυματισμού του δεν θα ήταν έτοιμος και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του με τον Εθνικό) και το δυσάρεστο είναι ότι, ενώ ξεκίνησε, αποχώρησε από την προπόνηση ο Βασίλης Αθανασόπουλος εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ο Κώστας Δασκαλάκης απουσίασε με άδεια για προσωπικό του θέμα (πήγε εκτός Νομού για να τακτοποιήσει το θέμα της στράτευσης του). Σε όλους αυτούς προστέθηκε και ο Βραζιλιάνος Λουϊζίνιο που έλυσε το συμβόλαιό του και αναχώρησε για την πατρίδα του αποτελώντας παρελθόν για την ομάδα της Καλαμάτας.

Πρόεδρος: «Ανησυχώ πολύ»...
Στο προπονητήριο βρέθηκε χτες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος, που μίλησε σε όσους ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει, τονίζοντάς τους: «Ανησυχώ πάρα πολύ για το πρόβλημα που μας χτύπησε την πόρτα. Σαν Πρόεδρος αλλά και σαν πατέρας έχω μεγάλη ευθύνη απέναντι σας και σας συμβουλεύω να προσέχετε τους εαυτού σας γιατί το μεγαλύτερο αγαθό είναι η υγεία. Βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά που είναι άρρωστα, τους παρέχουμε οτιδήποτε χρειάζονται και ευχόμαστε να επιστρέψουν γερά και δυνατά στο γήπεδο».
Κυριακή στις 18:00 με ΕΤ 3
Αφού ήρθε μία μέρα νωρίτερα, πήγε και 3 ώρες αργότερα... το παιχνίδι με τον Εθνικό που θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή 15/11 στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3. Διαιτητής ορίστηκε ο 30χρονος Ανδρέας Λαγός από την ΕΠΣ Αχαίας. Το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων των νέων Εθνικού-Καλαμάτας θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στις 12 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.