Weather - Καιρός

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Με απουσίες θα επιδιώξει τη ΝΙΚΗ


ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15:00 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΚΑΤΙ» ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Με δύναμη και πάθος κόντρα στα «ελάφια»
ΜΠΕΝΟΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ – ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ – ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ (13:30)



Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος


Ένα πολύ δύσκολο και ...πονηρό παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα της Καλαμάτας, υποδεχόμενη αύριο στις 3 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, την ομάδα της Ρόδου. Η «Μαύρη Θύελλα» σίγουρα δεν έχει συλλέξει ακόμα τους βαθμός που δικαιούται, σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει στα πρώτα 7 παιχνίδια και προέρχεται από μια ήττα που δεν άξιζε, με ένα πέναλτι - μαϊμού, από τον Πανσερραϊκό. Από την άλλη, η ομάδα της Ρόδου παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της στον Αγροτικό Αστέρα πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Τα «ελάφια» έχουν αποδείξει ότι στέκονται καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια, παίρνουν αποτελέσματα και αύριο θα χρειασθεί μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια από τους παίκτες του Γιώργου Μπένου ώστε να κατακτήσουν το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο. Ο Γιώργος Στράντζαλης αναμένεται να παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς, γεμίζοντας το χώρο του κέντρου και της άμυνας με επιπλέον παίκτες, και θα φροντίσει η ομάδα του να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις με κύρια ...βέλη τον αρχηγό της Αλέκο Κακλαμάνο και τον δαιμόνιο Σέρβο Λάζετιτς. Θα απουσιάσουν οι Πελέκης και Τζιοτζέφσκι. Ο προχτεσινός αδόκητος χαμός της 40χρονης Ρένας Καραγιάννη, συζύγου του Προέδρου της Τώνυ Μαρτίνη «βάρυνε το κλίμα» στις τάξεις της ομάδας. Η ομάδα της Καλαμάτας σίγουρα θα επιδιώξει τη νίκη και θα φροντίσει να μπει δυνατά στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος. Μπορεί ο καιρός να είναι σήμερα βροχερός, αλλά σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο την ώρα του αγώνα δεν προβλέπεται βροχόπτωση και καλό θα είναι ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό των παικτών.
«Πάρτε την ευκαιρία»



Οι απουσίες βασικών παικτών, ανοίγει το δρόμο και στα υπόλοιπα παιδιά του ρόστερ να δείξουν την αξία τους και να «αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά», βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη. Ο Γιώργος Μπένος μίλησε και χτες στο τμήμα για το αυριανό παιχνίδι και ζήτησε απ' όλους να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία. Ο 45χρονος τεχνικός θα προσπαθήσει με εσωτερικές αλλαγές, αλλά και την προσθήκη τριών παικτών σε σχέση με το αρχικό σχήμα στις Σέρρες, να βρει τα αδύνατα σημεία της Ρόδου και να εφαρμόσει την τακτική που έχει σκεφτεί. Το παιχνίδι- όπως γράψαμε και χθες- κρύβει πολλές δυσκολίες και απαιτείται η απόλυτη συγκέντρωση και προσπάθεια από όλους.

Με σημαντικές απουσίες


Στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο συνέχισε χτες το μεσημέρι την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας για το αυριανό παιχνίδι. O Γιώργος Μπένος και οι ποδοσφαιριστές του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, εφάρμοσαν την τακτική και τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν στον αγώνα και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τρεις είναι οι σίγουρες απουσίες της «Μαύρης Θύελλας», οι τιμωρημένοι Ιβάν Τάσιτς και Μιχάλης Χατζής και ο τραυματίας Βασίλης Αθανασόπουλος. Η συμμετοχή του Νίκου Πουρτουλίδη (φωτό) που ακολούθησε χτες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Δεν προπονήθηκε χτες λόγω ίωσης ο Αντώνης Καλογερόπουλος, ενώ με πυρετό γυμνάστηκε ο Πιέρ Καλαγκάνης (φωτό).
Σήμερα στις 16:00 θα γίνει η τελευταία χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Τα εκδοτήρια του Δημοτικό Στάδιο Παραλίας θα ανοίξουν δύο ώρες πριν το παιχνίδι και τα εισιτήρια θα έχουν τις εξής τιμές: 5 € φοιτητικά, στρατιωτικά, 10 € βόρεια και νότια εξέδρα και 15 € φιλοξενουμένων.


* Το πρωτάθλημα της Β' εθνικής συνεχίζεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι (ΕΤ 3), με το παιχνίδι Πιερικός-Αιγάλεω, με "πρόσωπο της συνάντησης" τον Σούλη Παπαδόπουλο...


Στις 13:30 οι Νέοι στον Κορδία



Η ομάδα των Νέων θα υποδεχτεί αύριο στις 13:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, την αντίστοιχη ομάδα της Ρόδου. Ο Κώστας Διδασκάλου θα έχει στη διάθεσή του και τους Σπανό, Ντεκίδη, Παινέση και Μπαστακό. Η ομάδα της Ρόδου είναι ουραγός στην βαθμολογία και μάλιστα χωρίς νίκη (εκκρεμεί το παιχνίδι της με το Αιγάλεω, όπως και της Καλαμάτας) και προέρχεται από ήττα μέσα στην έδρα της με 2-3 από τον Αγροτικό. Έχει ηττηθεί με 2-7 από τον ΟΦΗ στη Ρόδο και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Θρασύβουλο και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, 4-1... Από την άλλη, η ομάδα της Καλαμάτας προέρχεται από την πρώτη φετινή της ήττα με το βαρύ 5-1 μέσα στις Σέρρες και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.