Weather - Καιρός

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Βαριές καμπάνες και 2 νέοι προπονητές



ΑΙΓΑΛΕΩ: Επιστροφή Χατζηνικολάου...

Την πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου ανακοίνωσε χτες το Αιγάλεω. Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες με τα διάφορα ονόματα που "έπαιξαν" για την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω (σ. σ. Κωστένογλου, Κατσαβάκης, Γκουλής), ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει για τη δεύτερη θητεία του στο "Σίτι" (ήταν ξανά προπονητής τη σεζόν 2007-08), ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο νεαρός κόουτς παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης. Τέλος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πλέον το απόλυτο κουμάντο σε αποφάσεις ζωτικής σημασίας θα έχει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, αντί του αδερφού του Θωμά, όπως γινόταν μέχρι τώρα...


ΟΦΗ: Ο Γκουλής στο τιμόνι
Η εποχή Γκουλή ξεκινάει στον ΟΦΗ με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας να αποτελεί τον νέο τεχνικό ηγέτη της. "Ο ΟΦΗ παίζει παντού και πάντα για τη νίκη" δήλωσε ο Νίκος Γκουλής ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κουράκης τόνισε... "Η προσπάθειας μας συνεχίζεται για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας".
Η συμφωνία των δύο πλευρών επικυρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όπου και βγήκε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου και συμφώνησαν σε όλα. Μάλιστα σχετικά με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αξίζει να αναφέρουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι είναι διάρκειας έξι μηνών αλλά εφόσον ο ΟΦΗ πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα τότε θα επεκταθεί για έναν χρόνο ακόμα.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι Νίκος Μαχλάς, Νίκος Γκουλής ενώ στην συνέχεια μετέβη εκεί και ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ Γιάννης Κουράκης όπου και επικυρώθηκε η συμφωνία με την επίσημη ανακοίνωση που ήταν λιτή και παράλληλα περιεκτική:
"Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή κ. Νίκο Γκουλή. Η συνεργασία με το κ. Γκουλή είναι μέχρι το τέλος της τωρινής αγωνιστικής περιόδου".
Ξεκινάει μόνος
Σχετικά με το θέμα του βοηθού του, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι στο πλάι του Νίκου Γκουλή θα ήταν ο Χρήστος Βασιλείου, γεγονός που το επιβεβαίωνε και ο ίδιος(!).
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχυεί καθώς όχι μόνο διαψεύδεται το όνομα του πρώην τεχνικού του Πλατανιά αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκουλής θα ξεκινήσει χωρίς βοηθό. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι στις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν με την Κρητική ΠΑΕ, ο Γκουλής τους είπε ότι έχει μάθει να δουλεύει μόνος του σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε αλλά από την πλευρά της ομάδας του απάντησαν ότι θα ήταν καλύτερα με έναν άνθρωπο δίπλα του.
Έτσι την επόμενη εβδομάδα και αφού περάσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα πέσει στο τραπέζι αυτό το όνομα που θα έχει κοινό αποδέκτη ώστε να προχωρήσει και αυτό το θέμα.
"Παντού για τη νίκη''
Αμέσως μετά την συμφωνία με τον ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι η Κρητική ομάδα θα παίζει παντού για τη νίκη. Ο νέος τεχνικός της Κρητικής ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιάννη Κουράκη και όλα τα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ανταγωνιστική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, με σεβασμό στο κάθε αντίπαλο και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Οι προσδοκίες μας είναι ίδιες. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη, όπου κι αν αγωνίζεται. Επιβάλλεται να επικρατεί ηρεμία, υπομονή, να είμαστε ενωμένοι ΟΛΟΙ σαν μια δυνατή οικογένεια για να μπορέσει η ομάδα μας να φθάσει στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε όλοι. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε πάντα ειλικρινείς με τους φιλάθλους του ΟΦΗ που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας"
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Κουράκης τόνισε από την πλευρά του ότι η παρουσία του Νίκου Γκουλή στον πάγκο της ομάδας αποτελεί συνέχεια των κινήσεων που γίνονται προκειμένου η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα... "Η διοίκηση ήλθε σε συμφωνία με το κ. Νίκο Γκουλή που είναι γνωστός και αγαπητός στο κόσμο του ΟΦΗ. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα υλοποιήσει τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί".


“Λιοντάρια» VS «Μαυραετών»...
Στις Σέρρες την Κυριακή διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Πανσερραϊκός και Δόξα Δράμας «κονταροχτυπιούνται» σε έναν αγώνα που αναμένεται να διεξαχθεί σε γεμάτο γήπεδο, καθώς εκτός από τους φίλους των «λιονταριών» θα δώσουν το παρών και περίπου 1.000 οπαδοί της Δόξας. Ο ΟΦΗ μετά τις εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική του ηγεσία, φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» τον Παναιτωλικό. Και οι δύο αντίπαλοι έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και θέλουν μόνο τη νίκη. Στην Θεσσαλία ο πρωτοπόρος Ολυμπιακό Βόλος αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι την Αναγέννηση Καρδίτσας και φιλοδοξεί να πετύχει την 6η σερί νίκη. Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα στην Ηλιούπολη με την ομάδα του Νίκου Παντέλη να υποδέχεται την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Εθνικό Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (6/11):
15:00 Ηλιούπολη – Εθνικός Αστ. (Δημ. Γυμναστήριο Ηλιούπολης)
Διαιτητής: Λιαχούδης Γ. ΕΠΣ Μακεδονίας
Τιμές εισιτηρίων: 5,10

Σάββατο (7/11):
15:00 Πιερικός – Αιγάλεω (ΟΑΚΑ Κατερίνης)
διαιτητής: Σελίμος Σ. ΕΠΣ Λακωνίας
Τιμές εισιτηρίων: 5, 15, 20

Κυριακή (8/11):
15:00 Πανσερραϊκός – Δόξα Δρ. (Δημ. Γήπεδο Σερρών)
Διαιτητής: Χατζής Γ. ΕΠΣ Δυτ. Αττικής
Τιμές εισιτηρίων: 2, 5, 10, 15, 20, 30

15:00 Καλαμάτα – Ρόδος (Δημ. Στάδιο Καλαμάτας)
Διαιτητής: Κοσικίδης Σ. ΕΠΣ Αθηνών
Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 15 (φιλοξεούμενοι)

15:00 Ολυμπιακός Β. – Αναγέννηση Κ. (ΕΑΚ Βόλου)
Διαιτητής: Στραντζαλίδης Α. ΕΠΣ Μακεδονίας
Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 15, 40

15:00 Αγροτικός Αστ. – Εθνικός (Γήπεδο Ευόσμου)
Διαιτητής: Καραγκούνιας Π. ΕΠΣ Αχαΐας
Τιμές εισιτηρίων: 2, 5, 15

15:00 Διαγόρας – Κέρκυρα (Δημ. Στάδιο Ρόδου)
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γ. ΕΠΣ Κορινθίας
Τιμές εισιτηρίων: 2, 5, 10, 15
15:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός (Θ. Βαρδινογιάννης)
Διαιτητής: Αρετόπουλος Α. ΕΠΣ Τρικάλων
Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 15

Δευτέρα (9/11):
18:00 Ιωνικός – Θρασύβουλος (Δημ. Γυμναστήριο Νεάπολης)
Διαιτητής: Βαλιώτης Α. ΕΠΣ Λάρισας
Τιμές εισιτηρίων: 5, 15, 30


ΕΠΑΕ: «Έβρεξε» πρόστιμα
Με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός Βόλου, Παναιτωλικός, Δόξας Δράμας, Αιγάλεω και Εθνικός από την Πειθαρχική Επιτροπή για την συμπεριφορά των οπαδών τους. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄, Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων(1.500)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της -ρίψη μπουκαλιών και β) του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων(3.000)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της - ρίψη καπνογόνου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων και επτακοσίων πενήντα (3.750) ευρώ. Απήλλαξε τον Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (διερμηνέας)από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 12-10-09 με ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ). Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της - ρίψη αντικειμένου και β) του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της - ρίψη κροτίδας. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων και επτακοσίων πενήντα (3.750)ευρώ(αγώνας της 11-10-09 με ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ). Επέβαλε στην ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ(αγώνας της 18-10-09 με ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ). Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ(αγώνας της 16-10-09 με ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ). Επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α)του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1.500)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της - ρίψη αντικειμένου και β) του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων(3.000)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της - ρίψη κροτίδας. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων και επτακοσίων πενήντα(3.750) ευρώ(αγώνας της 17-10-09 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 17-10-2009).