Weather - Καιρός

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Στο "κόκκινο" η Ουκρανία...



Σε κατάσταση συναγερμού, βρίσκεται ολόκληρο το Ντόνετσκ, λόγο της νέας γρίπης των χοίρων. Από την πλευρά της η ΕΠΟ προσπαθεί να μάθει μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά γιατί σύμφωνα με το Υπουργεία Υγείας της Ουκρανίας τα κρούσματα της γρίπης έχουν φτάσει τα 1.122.188, ενώ αυτοί που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία είναι 57.286 άνθρωποι, ενώ 189 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, αλλά υπάρχουν και 17 άνθρωποι που κατάφεραν να την ξεπεράσουν.
Ακόμα υπάρχει και ένα ενδεχόμενο που ο ιός μπορεί να μεταλλαχτεί σε πνευμονική πανώλη, κάτι που δεν θέλουν να γίνει αυτό στην Ουκρανία γιατί σε περίπτωση μετάλλαξης αυτό σημαίνει και σίγουρο θάνατο.
Έτσι λοιπόν η ΦΙΦΑ μετά από τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην παραβρεθούν φίλαθλοι στο γήπεδο ή σε άλλη έδρα.
Τέλος οι διεθνείς μας έχουν «φοβηθεί» με όλα αυτά που ακούγονται, αλλά όλοι σχεδόν έχουν κάνει το εμβόλιο και η αποστολή της εθνικής μας ομάδας θα πάρει τόσο μάγειρα, όσο και νερά από την Ελλάδα!