Weather - Καιρός

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Θα "φορτσάρει" στο τέλος!

Ο Πρόεδρος προχωράει τον σχεδιασμό συνεχίζοντας τις επαφές με τον "κορμό"

Ο Στάθης Μούκας εκπροσώπησε τα Bulldogs στο γάμο του Γιώργου Καλομοίρη στην Κρήτη.


ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
Θα «φορτσάρει» στο τέλος!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»


Μπορεί σήμερα να τελειώνει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και σε 2 εβδομάδες να έχει οριστεί η έναρξη της φετινής προετοιμασίας της ομάδας της «Μαύρης Θύελλας», αλλά σαφής και ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει γιατί οι εκκρεμότητες είναι μεν πολλές, σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι κινήσεις που έχουν γίνει και δεν ανακοινώνονται είναι αρκετά καθησυχαστικές! Οι επιθυμίες του Γιώργου Μπένου με την λεγόμενη λίστα του, είναι συγκεκριμένες και ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με τους παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτή. Εκτός του Χάρη Μπριλάκη και του Νίκου Πλάτανου που ήδη άλλαξαν ομάδα. Άμεσο ξεκαθάρισμα του σκηνικού για τις επιπλέον μεταγραφικές εκκρεμότητες στην ομάδα της Καλαμάτας, προβλέπεται πως θα υπάρξει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας και μάλιστα με καθοριστικές ημερομηνίες τις δυο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας....Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος ξέρει να περιμένει ενεργητικά και να δρα «στο περιθώριο» της άσκοπης μεταγραφικής επικαιρότητας, που ακούγονται και γράφονται ονόματα, κυρίως ανύπαρκτων «στόχων» και μάλιστα προσωπικών «επιθυμιών» κάποιων, βγαίνουν στην επιφάνεια. Το μόνο που καταφέρνουν είναι «να τα κάψουν»...
Ποιοί αναμένουν στο ακουστικό τους
Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν μια επαφή από τον Πρόεδρο και να τους ανάψει το «πράσινο φως» να έρθουν να υπογράψουν. Για να γίνει βεβαίως αυτό, χρειάζεται και το αναγκαίο «κομπόδεμα», αφού είναι γνωστό ότι υπάρχουν εκκρεμότητες από τη χρονιά που πέρασε. Θα γίνει προσπάθεια να εξασφαλιστεί ένα σημαντικό ποσό άμεσα και δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι ο Πρόεδρος θα φορτσάρει στο τέλος και θα «κλείσει» μέσα σε μια ημέρα το σύνολο των παικτών!
Κρατάει Λουιζίνιο
Σήμερα σειρά παίρνει η επικείμενη συμφωνία με τον 24χρονο Βραζιλιάνο Λουί Κάρλος Λουιζίνιο. Από την πλευρά του ο παίκτης δεν έχει φύγει από την πόλη μας ακόμα, απόδειξη ότι θέλει να παραμείνει! Μπορεί να τέλειωσε άδοξα την φετινή του πορεία στην ομάδα λόγω τραυματισμού αλλά θα μιλήσει σήμερα με τον Πρόεδρο και θα του ζητηθεί να παραμείνει. Ο Βραζιλιάνος χαφ θυμίζουμε ότι ήρθε στην «Μαύρη Θύελλα» ως «δώρο» του Δημήτρη Παρασκευόπουλου στις αρχές Φεβρουαρίου. Αγωνίστηκε σε 7 ματς (3 ως βασικός και 2 90λεπτα), συνολικά έπαιξε 401’ και άφησε θετικές εντυπώσεις. Κι αν ο παίκτης συμμετάσχει από την αρχή στην προετοιμασία θα είναι ακόμα πιο χρήσιμος.
Ολοκληρώνεται του Γενιτσαρίδη
Ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την ομάδα είναι η παραμονή του Βασίλη Γενιτσαρίδη, που όπως φαίνεται βαίνει κι αυτό στην οριστική λύση του. Ο αμυντικός μέσος έχει συναντηθεί ήδη δυο φορές με τον Πρόεδρο, πάντα σε θετικό κλίμα, έχει μεν άλλες δυο προτάσεις, αλλά δίνει προβάδισμα στην Καλαμάτα. Αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται στην Κρήτη αλλά καθημερινά γίνεται δέκτης θετικών μηνυμάτων για να μείνει στην ομάδα...Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιώργο Κάκο που ήρθε, μίλησε και έφυγε και ...περιμένει. Τέλος, μέχρι να ολοκληρωθούν οι επαφές με όλους τους παίκτες, δεν θα γίνουν ανακοινώσεις μετεγγραφών, αφού προέχει να διατηρηθεί στην ομάδα «ο κορμός» των 14 παικτών που ήδη ξέρουμε την αξία και την προσφορά τους.
“Ψάχνεται” ο Πουρτουλίδης
Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη πέρασε το Σαββατοκύριακο για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και της Δόξας Δράμας. Ο ποδοσφαιριστής έχει αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με τον μέσο όρο της κατηγορίας και φαίνεται ότι το όνομά του θα ακούγεται για καιρό. Ο ίδιος ο 26χρονος παίκτης τονίζει πως επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Καλαμάτας αλλά θέλει να πραγματοποιηθούν αυτά που συμφώνησε αρχικά. Απ’ την πλευρά της, η διοίκηση των Δραμινών κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να μπει σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του και σε περίπτωση που ούτε αυτή την βδομάδα υπάρξει εξέλιξη, θα κινηθεί για άλλον μεσοεπιθετικό. Ειδικά όταν ακούστηκε και η πρόταση του Εθνικού...Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Καλομοίρη, που παντρεύτηκε την Κυριακή. Οι συμπαίκτες του που πήγαν στον γάμο (Γενιτσαρίδης, Σπυριδάκης, Σκαρλάτος, Σπανός, Ηλιόπουλος) τον καμάρωσαν γαμπρό και παρά τις φήμες περί υπογραφής του στη Κόρινθο, τα δεδομένα που μιλάνε για 770.000 «άνοιγμα» της ΠΑΕ Κορίνθου αλλά και οι 11 προσφυγές τον αναγκάζουν να το ξανασκεφτεί... Εξάλλου, μέχρι χτες βράδυ η ομάδα της Κορίνθου δεν είχε καν διοίκηση και η είσοδος του Μπιτούνη μόνο σιγουριά δεν εμπνέει!

Επίσημη μπάλα για τα πρωταθλήματα της ΕΠΑΕ από την ''Puma''.


Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανακοίνωσε ότι η επίσημη μπάλα των Πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Β’& Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2009 - 2010 θα είναι η PUMA.