Weather - Καιρός

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ανανέωσε και παραμένει στη "Μαύρη Θύελλα" ο Βασίλης Σκαρλάτος. (φωτό από το τελευταίο φετινό ματς στην Κέρκυρα)
Ο Γιώργος Κάκος αποφασίζει σήμερα την επόμενη ομάδα του...




ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»
Ανανέωσε και ο Σκαρλάτος




ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΟΥ – ΦΛΕΡΤ ΜΕ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ




Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασε χτες ο Βασίλης Σκαρλάτος και αφού συζήτησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο, έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τον επόμενο χρόνο. Μετά τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο που είχε προηγηθεί, ήταν η σειρά του 25χρονου Βορειοελλαδίτη ποδοσφαιριστή, που ήρθε στην Καλαμάτα για τον λόγο αυτό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ΠΑΕ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι τον Ιούνιο 2010 με τον Βασίλη Σκαρλάτο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής – που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από τον Ιανουάριο και αγωνίστηκε σε 10 αγώνες πετυχαίνοντας 1 γκολ– συμφώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδας και θα συνεχίσει την καριέρα του στη "Μαύρη Θύελλα". Ο Βασίλης Σκαρλάτος έχει αγωνιστεί στις τρεις πρώτες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εχει 15 συμμετοχές με τον Ακράτητο στην Α’ εθνική, 90 συμμετοχές στη Γ’ εθνική με τον Βύζαντα Μεγάρων, την Καβάλα και τη Δόξα Δράμας και 28 συμμετοχές στη Β’ κατηγορία με τον Ακράτητο, τον Ολυμπιακό Βόλου και την ομάδα μας. Ηταν επιλογή του Γιώργου Μπένου, ήρθε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αγωνίστηκε σημειώνοντας και το «χρυσό γκολ» στην Καισαριανή στο 1-1 που του ανέβασε το ηθικό. Το γεγονός ότι θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα, γνωρίζοντας πλέον τη πλειοψηφία των συμπαικτών του και έχοντας μπει στο πνεύμα της ομάδας, η χρονιά που έρχεται αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη.

«Θα δείτε τι μπορώ να κάνω»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνέχιση της καριέρας του στη Καλαμάτα, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε και θα συνεχίσουμε σε αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα. Πιστεύω ότι οι 135 συμμετοχές μου σε επαγγελματικές κατηγορίες, μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω ότι την χρονιά που έρχεται θα δείτε τις πραγματικές δυνατότητές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου αλλά και να τον δικαιώσω. Επειδή δεν μου αρέσουν οι πολλές δηλώσεις, εύχομαι να μπορέσουμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι η Καλαμάτα είναι μεγάλη ομάδα και με δουλειά θα καταφέρουμε τους στόχους μας».


Σήμερα ξεκαθαρίζει του Κάκου
Στην πόλη μας βρίσκεται από χτες ο έμπειρος αμυντικός χαφ Γιώργος Κάκος με σκοπό να διεξάγει τη συνάντησή του σήμερα το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της ομάδας. Ο 35χρονος παίκτης που είχε τεράστια συνεισφορά στη περσινή χρονιά και βοήθησε με την εμπειρία του, παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί μια καλή πρόταση από τη Δόξα Κρανούλας, που ανέβηκε φέτος στη Γ΄εθνική και είναι πολύ κοντά στην πόλη του, ήρθε να τιμήσει την «Μαύρη Θύελλα» και να έχει ο Γιώργος Γρηγορόπουλος τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο Γιώργος Κάκος αγωνίστηκε σε 24 ματς πρωταθλήματος – στα περισσότερα βασικός - κι ένα στο Κύπελλο με τη Λαμία και είχε 1.788’ συμμετοχής, πετυχαίνοντας και το τρίτο πανέμορφο γκολ από 35 μέτρα στο 1-3 μέσα στην Καστοριά. Οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα είναι μοιρασμένες, κυρίως λόγω της ύπαρξης ενός προσωπικού ζητήματος του παίκτη. Ομως το ότι ήρθε να μιλήσει, λεει πολλά για τον χαρακτήρα και το ήθος του...

Στα "κοκκινόμαυρα" ο Σπυριδάκης
Την φανέλα της Παναχαϊκής θα φορά για τα επόμενα δυο χρόνια ο 29χρονος Μανώλης Σπυριδάκης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καλαμάτας. Ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξη Κούγια με αποτέλεσμα ένα ακόμη κομμάτι να προστεθεί στο μεταγραφικό παζλ το οποίο οδεύει προς συμπλήρωση. Η ανακοίνωση της Πατρινής ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει πως σήμερα 25 Ιουνίου 2009 κατόπιν προσωπικής συναντήσεως του κ. Αλέξη Κούγια και του ποδοσφαιριστή Μανώλη Σπυριδάκη, υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δυο έτη». Δυο κρίσιμες λεπτομέρειες για την «βιαστική» ανακοίνωση της Παναχαϊκής: η συνάντηση των δυο αντρών έγινε στην...Κρήτη, κοντά στα Ζωνιανά, όπου ο νομικός Πρόεδρος της Πατρινής ΠΑΕ βρίσκεται σε μια δίκη, άρα μιλάμε για μια προφορική συμφωνία. Και η άλλη: ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: «Σχεδόν τα έχουμε βρει, αλλά δεν έχω υπογράψει». Έλαβε και μια μικρή προκαταβολή από τον Αλέξη Κούγια και η συνέχεια θα δοθεί σε πατρινό έδαφος από Δευτέρα.
Για 5 παίκτες η ομάδα Νέων
Παράλληλα εξελίσσεται και η μεταγραφική δραστηριότητα και στη δεύτερη ομάδα της «Καλαμάτας»: Η οργανωτική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο δυο παίκτες από το ΦΑΡΑΙ, τους ταλαντούχους Αλεξανδρόπουλο και Μπαστακό και ήδη έχουν προχωρήσει οι επαφές και μέχρι αύριο θα υπάρξουν νεότερα. Και άλλους τρεις ποδοσφαιριστές από την ΑΕ Μάνης. Πρόκειται για τους Γιαννακέα, Αποστολίδη και Μπεκιράι. Το «άνοιγμα» της ομάδας σε Μεσσήνια παιδιά συνεχίζεται και ο Κώστας Νικητέας με τον Τάκη Δεδούση δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα. Όλες αυτές οι επιλογές βρίσκουν σύμφωνο και τον Γιώργο Μηλίτση.