Weather - Καιρός

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Φωτάκης: στη Τούμπα μετά από 10 χρόνια!


ΠΑΟΚ


Ανακοίνωσε Φωτάκη για τέσσερα χρόνια


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Φωτάκη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον μέχρι χθες ποδοσφαιριστή της Λάρισας να επιστρέφει στην Τούμπα. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Γιώργο Φωτάκη για συνεργασία τεσσάρων ετών", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον 27χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. O Mεσσήνιος ποδοσφαιριστής, που είναι «ο Ινιέστα των ...φτωχών», ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΟΚ αλλά πρωτόπαιξε στην Β΄ Εθνική και την Καλλιθέα από όπου το καλοκαίρι του 2000 πήρε μεταγραφή στο Αιγάλεω όπου χάρη στις εμφανίσεις του κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων αλλά και στην Ολυμπιακή ομάδα, παίρνοντας μέρος στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004. Τη σεζόν 2004-05 αγωνίσθηκε ως βασικός με το Αιγάλεω στο κύπελλο UEFA κι αφού την περίοδο 2005-06 η μετακίνησή του στην Σκωτσέζικη Κλιμάρνοκ ακυρώθηκε και τελικά υπέγραψε στην Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2007.

Η μεταγραφή του Φωτάκη είναι η πέμπτη για τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ μετά τους Βασίλη Κουτσιανικούλη, Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί, Ντάριο Κρέσιτς και Θανάση Παπάζογλου. Από εκεί και πέρα από το εξωτερικό στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Ζοάο Πάολο Αντράντε από την Πόρτο όπως και του Βιεϊρίνια που φέτος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως δανεικός.

Κατά τα άλλα η περίπτωση του Νούνο Ασίς από την Γκιμαράες φαίνεται να «παγώνει» ενώ στο στόχαστρο είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στον Άρη ως δανεικός από την Ρασίνγκ Σανταντέρ.