Weather - Καιρός

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ" ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αρχίζουν οι επαφές
ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΜΑΔΑ

Στον απόηχο των δηλώσεων που έκανε την Κυριακή το μεσημέρι στη Νομαρχία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης στο Νομό Μεσσηνίας του Υπουργού Πολιτισμού κ.Αντώνη Σαμαρά και του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Γιάννη Ιωαννίδη, στην συνέντευξη τύπου των δυο πολιτικών που σηματοδοτούν μια νέα σελίδα για την ομάδα της πόλης μας, αφού τοποθέτησε σωστά τις απαιτήσεις της ομάδας και την οικονομική ανάκαμψη που εξαρτάται από τη λήψη των χρημάτων που ξόδεψε η ΠΑΕ για το γήπεδο και ουδέποτε έλαβε. Κι όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος, παρουσία 25 Δημάρχων και του Νομάρχη παραδέχεται και επεσημαίνει ότι η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τα οποία δεν την αφήνουν να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Κι ο Πρόεδρος δεν ήθελε να γίνει φορτικός και επίμονος αλλά περιέγραψε την πραγματικότητα. Ακόμα και για τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας που τα χαρακτήρισε «τριτοκοσμικά»... Και όλοι ξέρουν ότι η Μεσσηνία έχει την ομάδα της Καλαμάτας ως εκπρόσωπο στο δεύτερο πιο ψηλό σκαλί του ποδοσφαίρου και αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης. Είναι γνωστό ότι το Υπουργείο δεν χρηματοδοτεί Α.Ε. αλλά χρηματοδοτεί προγράμματα και υποδομές αρμοδίως. Κι ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, σαφώς και μπορεί να εξασφαλίσει ένα κονδύλι για το γήπεδο, όπως και πολλά άλλα, αφού είναι και επίμονος και μαχητής! Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος τόνισε ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται με το στόμα, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και περιμένει δυο επενδυτές. Η νέα χρονιά θα οργανωθεί γύρω από ένα μπάτζετ της τάξης των 1.300.000 ευρώ, όχι με μεγάλα συμβόλαια. Είπε ότι δεν είναι εφοπλιστής, αλλά δεν είναι και «χτεσινός» στο ποδόσφαιρο. Ξέρει που κινείται η αγορά και ποιές είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Και ολοκλήρωσε με "έιμαστε μια οικογένεια και θα στηριχτούμε στα ντόπια παιδιά του Νομού μας, τα δικά μας παιδιά, που εμπιστευτήκαμε φέτος και μας δικαίωσαν και μερικά που παίζουν σε άλλες ομάδες και θέλουν να φορέσουν την «μελανόλευκη». Θα κρατήσει έναν βασικό κορμό από την ομάδα που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, και με 6-7 προσθήκες έτοιμων και καλών παικτών θα ξεκινήσουμε.

Μιλάει με Μπένο

Πρώτο μέλημα του Γιώργου Γρηγορόπουλου είναι να κάνει σύσκεψη με τους συνεργάτες του και να καλέσει τον Γιώργο Μπένο να συζητήσουν για την επόμενη χρονιά και για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Και μετά σειρά έχουν οι νέοι παίκτες που δοκίμασε το τεχνικό τημ αλλά και η εξασφάλιση της παραμονής ενός σημαντικού αριθμού παικτών από την φετινή ομάδα. Και όλα αυτά θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή και η καλύτερη και έγκαιρη οργάνωση θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Σε σεμινάριο μεταγραφών η ΠΑΕ

Η FIFA σε ένα χρόνο από σήμερα θα αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των μεταγραφών ξένων παικτών και χτες στο Imperial στην Αθήνα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ συμμετείχε στο εξαιρετικής σημασίας σεμινάριο, 'οπου ο Ανδρέας Καραγκιόζης υπεύθυνος της ΕΠΟ ανέλυσε το πολύπλοκο σύστημα στις ΠΑΕ που έδωσαν το παρών. Η Κέρκυρα, η Καστοριά, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Καβάλα και ο Αγροτικός Αστέρας έλαβαν το υλικό και πλέον όλες οι μετακινήσεις γίνονται on line με στόχο την διαφάνεια και την ακρίβεια των στοιχείων. Λεπτομέρεις στο αυριανό μας φύλλο. Επίσης αύριο στη "Φ" μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα από το χτεσινό παιχνίδι των Παλαιμάχων του Ικαρου και της Καλαμάτας, που 36 χρόνια πριν συγκέντρωσε 40.000 θεατές!