Weather - Καιρός

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009




ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΤΕΣ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ετοιμάζει κίνηση ο Πρόεδρος
Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ του Προέδρου Γιώργου Γρηγορόπουλου και της οργανωτικής ομάδας της ερασιτεχνικής ομάδας, που την αποτελούν οι Κώστας Νικητέας, Παναγιώτης Δεδούσης, Ιωάννης Χουλιάρας, Αναστάσιος Λάμιας, Δημήτρης Τσιφιλιτάκος και ο Χρήστος Γεωργακίλας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την πρόσληψη προπονητή για την ομάδα των Νέων αλλά και για τις μικρότερες ηλικίες, την εξεύρεση μόνιμης και σταθερής έδρας για τους αγώνες αλλά και για προπονήσεις και εξετάστηκαν αρκετές περιπτώσεις διαθέσιμων γηπέδων. Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το γηπεδικό αφού θα γίνουν οι κατάλληλες επαφές και συζητήσεις. Τέλος αξιολόγησαν τη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουν μιλήσει με όλους. Η οργανωτική ομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου την Παρασκευή 12/6 στις 12:00 και θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με τα παραπάνω θέματα.



Με όρεξη και όραμα



Μάλιστα, τα δρώμενα στη «δεύτερη» αλλά εξίσου σημαντική ομάδα της «Μαύρης Θύελλας» φαίνεται ότι θα έχουν θετική εξέλιξη αφού οι άνθρωποι που επέλεξε ο Γιώργος Γρηγορόπουλος έχουν όλα εκείνα τα προσόντα που πρέπει να έχει μια οργανωτική ομάδα: έχουν κέφι, όρεξη, γνώσεις, εμπειρία, όραμα και πάνω από όλα σοβαρότητα. Κι όταν μια ομάδα ανθρώπων έχει να διαχειριστεί ό,τι πιο ελπιδοφόρο και ουσιαστικό έχει μια ομάδα και μιλάμε για τις υποδομές, τέτοια χαρακτηριστικά χρειάζονται. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς, στο παρελθόν αποτέλεσαν βασικά διοικητικά στελέχη και της μεγάλης ομάδας και έκαναν πολλές «θυσίες» για τη «Μαύρη Θύελλα», σε οικονομικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η όρεξή τους να προσφέρουν ανιδιοτελώς είναι τέτοια, που διοργάνωσαν άλλη μια συνάντηση ουσίας και προγραμματισμού στον επαγγελματικό χώρο του Κώστα Νικητέα και ασχολήθηκαν με την ομάδα για περίπου δυο ώρες. Η εποχή που η ομάδα Νέων αλλά και οι υποδομές ήταν «φτωχή» σε πρόσωπα και σε συνοδούς πέρασε και πάμε για αξιοπρεπή χρονιά με σοβαρούς στόχους και σταθερά βήματα.



Κάτι ετοιμάζει ο Πρόεδρος



Παράλληλα με την ομάδα των Νέων, χωρίς μεγαλοστομίες και ηχηρά φληναφήματα, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος ετοιμάζει ήρεμα και διακριτικά την μεγάλη ομάδα. Έκανε πολλές επαφές, συζητήσεις, αναλύσεις και σχεδιασμούς με τους άμεσους συνεργάτες του και τώρα ήρθε η ώρα των κινήσεων: ο Γιώργος Μπένος μπορεί να είναι εκτός Μεσσηνίας αλλά ο σχεδιασμός προχωρά. Στις 9 Ιουλίου η ομάδα θα μπει στο γήπεδο και ήδη έχουν γίνει επαφές για να αποφασιστεί ποιοί παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα έρθουν. Το πρώτο και βασικό θέμα είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο οικονομικό θέμα. Εκτός του Χάρη Μπριλάκη που υπέγραψε στον Διαγόρα, όλοι οι άλλοι είναι στα πλάνα. Ο Πρόεδρος ήδη συνάντησε και μίλησε με τον Βασίλη Γενιτσαρίδη. Το ίδιο θα γίνει και με τον Νίκο Πουρτουλίδη που επέστρεψε για λόγους αναψυχής στην πόλη μας. Και οι δυο είναι μέσα στα πλάνα της επόμενης χρονιάς. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο μέχρι το Σάββατο. Η Διοίκηση έχει έτοιμους μεταγραφικούς στόχους για να «χτυπήσει» και ειδικά δυο ποδοσφαιριστές, ένας αμυντικός κι ένας σέντερ φορ θα είναι «δυνατά ονόματα»! Κι αν βρεθεί τρόπος και συνεχίσει στην ομάδα και ο Βραζιλιάνος Μαρσελίνιο, που πρώτα επιθυμεί να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα και μετά στην Καλαμάτα, η ομάδα θα έχει με το μέρος της πολύ καλές πιθανότητες και προοπτικές για τη νέα χρονιά.