Weather - Καιρός

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009


ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΣΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ
Τα λένε Πρόεδρος-Μπένος
ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ – ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Με θετική έκβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη ή αύριο Πέμπτη το αργότερο, το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας της ΠΑΕ Καλαμάτα με τον Μεσσήνιο τεχνικό Γιώργο Μπένο. Και το θέμα αυτό πρέπει άμεσα να κλείσει καθώς ο Ιούνιος βρίσκει τις υπόλοιπες ομάδες της Β΄ Εθνικής να κάνουν σημαντικές κινήσεις εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι μνηστήρες για τις τρεις θέσεις που θα οδηγήσουν στην Σούπερ Λίγκα. Πιερικός, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Θρασύμβουλος έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό, ενώ στους πάγκους των ομάδων θα βρίσκονται προπονητές που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι εγκλωβισμένος στις... σκέψεις του Φανούρη Βατσινά για την επόμενη μέρα και τα περιθώρια στενεύουν γύρω από την ομάδα της Κρήτης ενώ ο Φανούρης Βατσινάς συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.
Κι επειδή εμάς μας ε ν δ ι α φ έ ρ ε ι πρωτίστως «το σπίτι μας» και αυτό το ξέρει κ α λ ά ο Γιώργος Γρηγορόπουλος θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη νέα χρονιά. Κι αφού κλείσει το θέμα του προπονητή, θα ασχοληθεί και με το κρίσιμο και βασικότατο θέμα γυμναστή, που θα διεξάγει και την προετοιμασία της ομάδας, αφού ο μέχρι πρότινος γυμναστής Μιχάλης Φασουλής, έθεσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο. Ο ίδιος χτες μας είπε: «Λόγω αυξημένων και μάλιστα εδώ και καιρό ειλημμένων υποχρεώσεών μου δεν θα μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα αυτά που πρέπει. Αποχωρώ φιλικά και με μια καλή προσπάθεια που κάναμε πέρσι και εύχομαι το καλύτερο στην πρώτη ομάδα της πόλης μας».

Ανοιχτά μέτωπα

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έχει στο μυαλό του και στις προθέσεις του όλο τον διοικητικό σχεδιασμό της ομάδας. Και φέτος θα είναι η χρονιά που θα προχωρήσει με πιο συμμετοχικές και ομαδικές διαδικασίες, αφού κρίνει ότι έχει βρει καλούς συνεργάτες και θα κάνει κι ένα «άνοιγμα» στον κόσμο και στα λεγόμενα «ανοικτά μέτωπα», πλην αυτών που έχουν «ματώσει» και εμποδίσει την ομάδα να προοδεύσει... Πρώτο μέλημα είναι να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα, να γίνει ξανά έδρα το Στάδιο και να επαναληφθεί η πετυχημένη χρονιά στα εντός έδρας ματς και με περισσότερες νίκες αντί για ισοπαλίες. Κι αν το γήπεδο είχε κόσμο που θα «έσπρωχνε» την ομάδα, κάποια 0-0 ή 1-1 θα είχαν εξελιχτεί σε νίκες... Μέχρι την Παρασκευή θα έχει συναντήσει και κάποιος παίκτες που δοκιμάστηκαν και «πέτυχαν». Παράλληλα, θα ασχοληθεί και με τον βασικό κορμό που θα κρατήσει η ομάδα και τις 6-7 κινήσεις που θα κάνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Όπως και να έχει, η προετοιμασία στις 10/7 θα ξεκινήσει.

Ο κόσμος θέλει Μπένο!

Η καθημερινή μας επαφή με τα αθλητικά θέματα γύρω από την ομάδα, αλλά και η συμμετοχή μας στο σεμινάριο της Αθήνας με εκπροσώπους και άλλων ομάδων της κατηγορίας, μας έδειξε ότι «ο Γιώργος Μπένος πρέπει να μείνει ό,τι κι αν γίνει! Είναι ο αναμορφωτής της ομάδας και αυτός που την κράτησε ζωντανή». Το μπάτζετ θα είναι 1.300.000 όπως είπε ο Πρόεδρος, με νέα μειωμένα συμβόλαια και κινήσεις ουσίας κι όχι εντυπωσιασμού, με μπόνους στόχων και συμμετοχών. Αν παραμείνει ο Γιώργος Μπένος στο τιμόνι της ομάδας, θα κάνει ο ίδιος τον σχεδιασμό και τις επιλογές και δεν θα διαχειριστεί υλικό που βρήκε, όπως το βρήκε...