Weather - Καιρός

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ – ΙΣΩΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ

Kάκος και Τσουλάκος υπό παραμονή

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Κι ενώ σήμερα κατά πάσα πιθανότητα να έχουμε άλλη μια συνάντηση του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ με τον Υπουργό Πολιτισμού κ.Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας για άλλη εκδήλωση, συνεχίστηκε και χτες χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση ο σχεδιασμός της ομάδας της Καλαμάτας για την νέα χρονιά και όλα τα θέματα δείχνουν να παίρνουν την σειρά τους σε όλα τα μέτωπα. Με δεδομένο ότι την Δευτέρα 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει πιθανότατα η νέα χρονιά για την «Μαύρη Θύελλα», όλοι πλέον στις τάξεις της, προετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που αρχίζει στις 13 του Σεμπτέμβρη. Σε αυτό το κλίμα κινούνται όλες οι δραστηριότητες και οι επαφές του Γιώργου Γρηγορόπουλου, αφού χτες, δέχτηκε στο γραφείο άλλους τρεις παίκτες κι ενώ έχουν προηγηθεί ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος και ο Βασίλης Σκαρλάτος. Στη συνάντηση που προηγήθηκε των τριών, πάντα σε άριστο κλίμα και με πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης, ο Πρόεδρος άκουσε τον Γιώργο Κάκο, που ήρθε για τον λόγο αυτόν στη Καλαμάτα. Ο Ηπειρώτης χαφ στην ολιγόλεπτη συνάντηση παρουσία του γενικού αρχηγού Βασίλη Μαλαφέκα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις σκέψεις του και την επιθυμία του και από την άλλη ο ισχυρός άνδρας της ομάδας υποσχέθηκε στον 35χρονο παίκτη που βοήθησε πολύ την ομάδα την περασμένη χρονιά, ότι από τη στιγμή που βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας, θα τον καλύψει στις απαιτήσεις του και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και όλα συνηγορούν στο ότι ο Γιώργος Κάκος έχει πολλές ελπίδες να παραμείνει και φέτος στη «Μαύρη Θύελλα».

Θετικός και ο Τσουλάκος
Μετά τον Γιώργο Κάκκο, στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χτες βράδυ και ο Μεσσήνιος φορ Σταύρος Τσουλάκος. Ο 21χρονος παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ και ήρθε για 6 μήνες ως δανεικός αλλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην πρώτη ομάδα της πόλης μας. Το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση της ΠΑΕ και την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος θα έχει συνομιλία για το θέμα του Τσουλάκου με υψηλό στέλεχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να συνεχιστεί ο δανεισμός. Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω και θέλω να μείνω για να το αποδείξω. Είναι διαφορετικά να ξεκινάς τη χρονιά από την αρχή, με προετοιμασία και να ξέρεις καλά το στυλ παιχνιδιού της ομάδας παρά να έρχεσαι τον χειμώνα δανεικός. Πιστεύω να συνεχιστεί ο δανεισμός μου και να δείξω αυτό που μπορώ».

Συνεχίζει και ο Χρ. Μανιάτης
Ο τρίτος παίκτης που συνάντησε χτες ο Πρόεδρος ήταν ο Χρήστος Μανιάτης. Ο Σπαρτιάτης αθλητής έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και δεν κρύβει την χαρά του και την ικανοποίησή του που θα συνεχίσει. Ο ίδιος μας δήλωσε: «Μακάρι όλοι οι παίκτες να είχαν την ευκαιρία να φορέσουν αυτή την βαριά και ιστορική ομάδα της Καλαμάτας! Κάθε φορά είναι και διαφορετική και συνεχώς αυξανόμενη η χαρά μου και πιστεύω ότι αυτόν τον χρόνο όλα θα πάνε καλύτερα και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας». Ο 29χρονος Χρήστος Μανιάτης δέχτηκε δυο προτάσεις για να αλλάξει ομάδα, μια από τη Β’ και μια από τη Γ’ εθνική, αλλά θα παραμείνει και φέτος στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας».

Σειρά οι Καλομοίρης, Γενιτσαρίδης
Αύριο είναι η «μεγάλη ημέρα» του Γιώργου Καλομοίρη όπου στην Κρήτη παντρεύεται την Κατερίνα και ξεκινάει τον έγγαμο βίο, που ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένος. Μπορεί να έχει δεχτεί μια καλή πρόταση από την Κόρινθο, αλλά την Τρίτη θα μιλήσει με τον Πρόεδρο και όλα δείχνουν ότι θα υπερασπίζεται για άλλη μια χρονιά την εστία της ομάδας μας. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Βασίλη Γενιτσαρίδη, που η Ηλιούπολη και η Παναχαϊκή τον θέλουν, αλλά αυτός έχει ήδη μιλήσει με τον Πρόεδρο και στις 6/7 θα απαντήσει οριστικά. Ο Νίκος Πουρτουλίδης δέχτηκε μια πρόταση από την Δόξα Δράμας, η οποία όμως απέχει από τις επιθυμίες του και όλα είναι ανοικτά...

Ενισχύεται η Νέων
Κι ενώ η σκέψη και η φιλοσοφία για την ομάδα των Νέων είναι να προστίθενται συνεχώς νέα παιδιά, που προέρχονται από το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, να πάρουν εμπειρίες από καταξιωμένους παίκτες τους οποίους να σέβονται και στην πορεία θα καταλάβουν ότι για να παίξουν λίγα λεπτά θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Στόχος της οργανωτικής ομάδας είναι αν το αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού... Έτσι, ήδη προχώρησαν οι επαφές και ίσως και σήμερα θα υπάρξουν νεότερα για τρεις ποδοσφαιριστές από την ΑΕ Μάνης (Γιαννακέας, Αποστολίδης και Μπεκιράι).