Weather - Καιρός

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Περιμένουν στο ακουστικό τους...

Ο Βασίλης Σκαρλάτος έρχεται στη Καλαμάτα για να συζητήσει με τον Πρόεδρο.
Έργα συντήρησης γίνονται στη νέα είσοδο.



ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ


Περιμένουν στο ακουστικό τους...

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Ολοκληρώθηκε άλλη μια «άγονη» εβδομάδα που αφορά τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας της Καλαμάτας, μόνο όμως σε επίπεδο μεταγραφών ή συνέχισης των συνεργασιών με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την σεζόν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, όπως ο Βασίλης Γενιτσαρίδης και ο Βασίλης Σκαρλάτος βρίσκονται αν και παιδιά από μακρινή καταγωγή, βρίσκονται στην όμορφη –ειδικά το καλοκαίρι – πόλη μας και θα συνδυάσουν διακοπές αλλά και θα κάνουν μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ. Μάλιστα, ο πρώτος και ένας εκ των αρχηγών της χρονιάς που πέρασε, έχει ήδη κάνει άλλη μια επαφή με τον Γιώργο Γρηγορόπουλο και τηρεί στάση αναμονής. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας – εκτός του Χάρη Μπριλάκη που είναι πλέον μέλος του Διαγόρα Ρόδου – συχνά πυκνά βρίσκονται σε «ανοικτή γραμμή» είτε με τον Πρόεδρο, είτε με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Μαλαφέκα είτε με τον Γιώργο Μπένο. Βασικό αντικείμενο της συζήτησής τους, είναι το πότε θα εξασφαλίσει ο Πρόεδρος τα υπεσχεμένα χρήματα που δικαιούται η ομάδα για να έρθουν και «καθίσουν κάτω» για να τα βρούνε! Μπορεί ορισμένοι από αυτούς να έχουν ήδη δεχτεί πρόταση ή προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά η «Μαύρη Θύελλα» είναι ΠΡΩΤΗ στη λίστα τους! Κι αυτό λεει πολλά. Ο Μελιγαλαίος τεχνικός έχει δώσει τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να μείνουν, ο Πρόεδρος έχει αρχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά νωρίτερα από την Τετάρτη δεν θα δούμε καμία ουσιαστική κίνηση. Τότε αναμένεται να έρθει το έμβασμα και να «γεμίσει το ταμείο».
Κινητικότητα στη Νέων
Οι δυο τομείς που είχαμε εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες, ήταν στην ομάδα των Νέων όπου η οργανωτική ομάδα έκανε καλό ξεκίνημα στα θέματά της και έγινε η πρώτη επαφή με τον Γιώργο Μηλίτση. Οι πρώτες κινήσεις επάνδρωσης έγιναν και ήδη τρεις παίκτες είναι «στη πόρτα» της ομάδας και οι οποίες θα συνεχιστούν με καλό ρυθμό και την ερχόμενη εβδομάδα. Στα θετικά της εβδομάδας που πέρασε είναι και η συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ του Υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά, που εγκαινιάζει σήμερα το εξαιρετικό νέο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο της ομάδας στο ιστορικό κέντρο την περασμένη Κυριακή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι «πατώντας ένα κουμπί» θα λυθούν όλα τα προβλήματα αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μπορεί να έχει μεν καλή θέληση να βοηθήσει αλλά από τη μια η τεράστια οικονομική κρίση και από την άλλη «οι ισορροπίες» που πρέπει να κρατήσει, αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σεντεμέντες: Θα μείνω στη Κέρκυρα
Την έντονη φημολογία που τον θέλει να αφήνει την Κέρκυρα και να πηγαίνει στην ομάδα της γενέτειράς του, Καλαμάτας, έρχεται να διαλύσει ο Νάσος Σεντεμέντες σε δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στο corfucorner.gr. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται για διακοπές στη Μεσσηνία, μίλησε στο κερκυραϊκό σάιτ και δήλωσε πως έχει πλήρη άγνοια για το αν υπολογίζεται ή όχι από την νυν ομάδα του. «Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση να φύγω τώρα από την Κέρκυρα. Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και θα το τιμήσω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας, ούτε μου έχουν πει κάτι. Αν πάντως δεν περιλαμβάνομαι στα πλάνα της, θα πρέπει να μου το που για να συζητήσουμε με ποιο τρόπο θα λύσουμε τη συνεργασία μας και θα σπάσουμε το συμβόλαιο που υπάρχει. Ειλικρινά όμως, δεν έχει υποπέσει στη αντίληψή μου ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.» Ωστόσο, ο έμπειρος σέντερ-μπακ ξεκαθάρισε πως δεν θα μείνει στο "νησί των Φαιάκων", πέρα από τη λήξη του συμβολαίου του. «Τον Ιούνιο του 2010 τελειώνει το συμβόλαιό μου με την Κέρκυρα και δεν θα το ανανεώσω. Είναι πολύ επίπονο να βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου και τα δύο μου παιδιά, και για τον λόγο αυτό θέλω να είμαι κοντά τους και δεν θα μείνω στην ομάδα».

Αποκαλύψεις στα «Αποτυπώματα»
Αύριο βράδυ στις 23:30 από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ο Αντώνης Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του παλαίμαχου παίκτη της Καλαμάτας του 43χρονου Τάσου Καλογερόπουλου. Στην εκπομπή ο καλός συνάδελφος Τάσος Καλλιγάς, που βρέθηκε πριν από 15 ημέρες στην πόλη μας και διεξήγαγε έρευνα, εξασφάλισε κάποιες μαρτυρίες σημαντικών ανθρώπων που γνωρίζουν πολλά. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την εκπομπή...

Έργα στη νέα είσοδο
Το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς για τη «Μαύρη Θύελλα» έχει προγραμματιστεί για τις 13/7 στη Νέα είσοδο, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Αν και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, οι άνθρωποι της ΠΑΕ κάνουν κάποια απαραίτητα έργα στο φυσικό χόρτο του γηπέδου που δοκιμάζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Και η συνεισφορά του φροντιστή της ομάδας Αβραάμ Αθηνέλη στη συντήρηση του γηπέδου ήταν τέτοια ώστε για μια ολόκληρη χρονιά δεν στερήθηκε το γήπεδο η ομάδα, παρά τις πολλές βροχές...