Weather - Καιρός

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ερχεται η ώρα των συμφωνιών

Παίρνει σήμερα εξιτήριο ο Σωτήρης Καμπουγέρης (δεξιά) από το Νοσοκομείο.

Με τον κόσμο δίπλα της θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα η "Μαύρη Θύελλα"

Ο Γιώργος Μπένος


Ο Νίκος Πουρτουλίδης έχει 4 προτάσεις αλλά περιμένει τον Γρηγορόπουλο




Ο Πάντος έδωσε τον λόγο του ότι θα μιλήσει πρώτα με τον Πρόεδρο



Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ






Έρχεται η ώρα των συμφωνιών


ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ


Η επιστροφή του Προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Γρηγορόπουλου από την Αθήνα όπου μετέβη προχτές το βράδυ, θα σηματοδοτήσει την αρχή των ουσιαστικών κινήσεων τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τους Νέους. Λόγω του γνωστού οικονομικού προβλήματος και της ανύπαρκτης τακτικής χρηματοδότησης από την διοργανώτρια προς τη «Μαύρη Θύελλα», αφού υπάρχει ακόμα σοβαρή εκκρεμότητα, εδώ και καιρό δεν έχει γίνει καμία κίνηση επάνδρωσης της ομάδας. Έχουν γίνει όμως πολλές επαφές και συζητήσεις και το έδαφος είναι έτοιμο για τα «κλεισίματα». Ο Πρόεδρος της ομάδας, σύμφωνα με δήλωσή του, μέχρι τις 25 Ιουνίου θα έχει εξασφαλίσει ένα μεγάλο – αν όχι όλο- μέρος των χρημάτων και τότε θα «μπει το νερό στο αυλάκι». Αυτό σημαίνει ότι: σφραγίζεται η παραμονή του Γιώργου Μπένου, με τον οποίο έχει κάνει πολλά ραντεβού σχεδιασμού της νέας χρονιάς και μόνο αν συμβεί κάτι τελείως «στραβό» θα αποχωρήσει. Ο Μεσσήνιος τεχνικός με την πολύ καλή πορεία που έκανε από τις 4 Δεκεμβρίου που ανέλαβε την ομάδα της πόλης μας, δέχτηκε δυο προτάσεις συνεργασίας από άλλες ομάδες, αλλά καμία δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες και στους στόχους του. Ο Μελιγαλαίος τεχνικός έχει κάνει σαφές ποιους παίκτες από αυτούς που δούλεψε μαζί θέλει στην ομάδα και με βάση τον νέο οικονομικό σχεδιασμό και το μπάτζετ του έθεσε η διοίκηση, θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις. Κύριο μέλημα του Προέδρου είναι να καλύψει το άνοιγμα της περσινής χρονιάς και να ενσωματώσει κάποιες από τις απαιτήσεις των παικτών στα νέα συμβόλαια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεπεραστεί το αρχικό μπάτζετ!


«Ούτε ευρώ παραπάνω»
Ο Πρόεδρος της ομάδας έχει δηλώσει ότι «φέτος θα πάμε σοβαρά και πολύ πειθαρχημένα κινούμενοι ακριβώς σύμφωνα με το μπάτζετ. Ούτε ένα ευρώ δεν θα δοθεί εκτός προϋπολογισμού. Κι αυτό θα γίνει σαφές από την αρχή για να μην έχουμε τα περσινά. Το μαρτύριο που περάσαμε πέρσι δεν θα το ξαναζήσουμε. Πάντοτε κοιτάζω τους παίκτες στα μάτια γιατί ξέρουν ότι δεν θα τους εξαπατήσω κι ότι συμφωνήσουμε θα τα πάρουνε. Αλλά η οικονομική κρίση και κάποιες λανθασμένες κινήσεις που δεν μας βγήκαν τα τελευταία χρόνια, δεν θα επαναληφθούν. Ο λεγόμενος κορμός της ομάδας περιμένει την ειδοποίηση από τον Γιώργο Γρηγορόπουλο κι εκτός του Χάρη Μπριλάκη που υπέγραψε στον Διαγόρα, ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν πίσω στην Καλαμάτα! Ενδεικτικό της δυναμικής και της «στοργής» που νιώθει ένας αθλητής φορώντας την μελανόλευκη.


Πούρτου: έχω 4 προτάσεις
Ο Νίκος Πουρτουλίδης μας αποκάλυψε χτες ότι έχει δεχτεί 4 προτάσεις συνεργασίας! Από την Κρήτη που βρίσκεται και ξεκουράζεται μας είπε: «Ηδη έχω προτάσεις από ομάδες: δυο της Αθήνας και 2 της επαρχίας. Ήρθα πριν 6 ημέρες στην Καλαμάτα μίλησα με τον Πρόεδρο, και του είπα ότι θα περιμένω την δική του κίνηση. Θέλω να μείνω αλλά δεν θα περιμένω όλο το καλοκαίρι. Κι εγώ είμαι επαγγελματίας και θέλω να σκεφτώ το μέλλον μου. Νομίζω όμως ότι η θέληση λέει πολλά». Ο Καβαλιώτης παίκτης που ψηφίστηκε ως MVP για την χρονιά που πέρασε, έχει πολλές ελπίδες να ξαναφορέσει την φανέλα της «Μαύρης Θύελλας»...

Πάντος: Εχω δώσει το λόγο μου
Ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός Πάντος Τζανετάκος, που γράφτηκε πριν 2 εβδομάδες ότι «παίζει» για τον Εθνικό Μάνης, βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα και χτες που επέστρεψε δήλωσε στη «Φ»: «Έχω δώσει τον λόγο μου στον Πρόεδρο ότι θα μιλήσω πρώτα με τον ίδιο και μετά θα αποφασίσω πού θα παίξω. Είχα μια επαφή με τον Νίκο Πηρούνια αλλά όχι σε επίπεδο σοβαρό αλλά φιλικό και καθόλου δεσμευτικό. Είναι αλήθεια ότι η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν και η ιδανικότερη για εμένα. Ηρθα από μια ομάδα και ήμουν εγχειρισμένος και πέρασε ένα διάστημα να το πω προσαρμογής, αλλά δεν έδωσα αυτό που μπορούσα και ήθελα. Αν μείνω στην ομάδα και είναι κάτι που θέλω, θα πρέπει να μιλήσω τόσο με τον Πρόεδρο αλλά και με τον προπονητή μου και να ρυθμίσουμε τις όποιες εκκρεμότητες. Έχουμε καιρό μπροστά μας και μακάρι όλα να πάνε καλά». Ο Πάντος θέλει να μείνει στην πόλη μας και για να βοηθήσει την «Μαύρη Θύελλα» αλλά έχει και άλλον ένα σοβαρό λόγο που θα αποκαλύψουμε προσεχώς...

Εξιτήριο για τον Καμπουγέρη
Γνωρίζαμε εδώ και μια εβδομάδα ότι ο Σωτήρης Καμπουγέρης υποβλήθηκε σε μια επέμβαση και πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. Σήμερα που παίρνει το πολυπόθητο εξιτήριο και αφήνει πίσω και αυτή τη δοκιμασία, του ευχόμαστε περαστικά και πάντα κοντά στη «Μαύρη Θύελλα». Ο έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος «αρρωσταίνει» όταν δεν την βλέπει στο γήπεδο!

Οι κινήσεις στους Νέους
Σήμερα που τελειώνει η εβδομάδα, θα γίνουν και κάποιες ανακοινώσεις από την ομάδα των Νέων. Η οργανωτική επιτροπή ασχολείται σοβαρά και υπεύθυνα με την επάνδρωσή της και οι πρώτες υπογραφές θα πέσουν σήμερα. Εκτός το Αλμπερτ Σεφεράσι, δυο παίκτες από την ΑΕ Μάνης θα ενταχθούν στο ρόστερ μέχρι την Δευτέρα. Ο Γιώργος Μηλίτσης συνεργάζεται άριστα για τους στόχους της νέας χρονιάς και όλα θα πάνε καλύτερα από πέρσι.