Weather - Καιρός

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Με τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο ξεκίνησε τις επαφές του ο Πρόεδρος. Σε καλό κλίμα η συνάντηση, πολύ κοντά στο "ναι".

Με όλα τα παιδιά θα μιλήσει μέχρι τη Δευτέρα ο Πρόεδρος με στόχο να μείνουν οι 14...

" Δεν συμφώνησα ακόμα με την Παναχαική, απλά συζήτησα" είπε ο Μανώλης Σπυριδάκης.


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα ο Νίκος Πλάτανος.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΕΝΟΥ – ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Έκανε την αρχή με Ψυχογιόπουλο
ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΑΡΛΑΤΟ-ΤΣΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΟΣ: «ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ»

Επέστρεψε ορεξάτος και δραστήριος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος από την Αθήνα όπου βρέθηκε για 2 ημέρες και επειδή δεν θέλει να κυλήσει κι άλλο χρονικό διάστημα απραξίας, έκανε την πρώτη κίνηση: ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Μαλαφέκας, παρουσία του προπονητή Γιώργου Μπένου, κάλεσε τον 26χρονο αμυντικό της ομάδας Αντώνη Ψυχογιόπουλο στα γραφεία και σε μια 15’ συνάντηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα μπήκαν οι βάσεις για την συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Πρόεδρος της ομάδας του είπε χαρακτηριστικά: «Αντώνη, αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω και να σε συγχαρώ τόσο για την πολύ καλή παρουσία σου κατά τη περσινή χρονιά όσο και για τον χαρακτήρα σου γενικότερα. Τέτοιοι αθλητές πρέπει να παίζουν στην ομάδα της Καλαμάτας. Η ομάδα θέλει να συνεχίσεις την ίδια πορεία και θα σε επιβραβεύσει με το τρόπο που θα σου προτείνω. Κάνω την αρχή των συζητήσεων με εσένα και αυτό λεει πολλά».





«Θέλω να μείνω στην ομάδα»
Από την πλευρά του ο Μεσσήνιος παίκτης είπε στον Πρόεδρο: «Ευχαριστώ για την κίνησή σου Πρόεδρε, είμαι εδώ γιατί θέλω να συνεχίσω στην ομάδα μας και να προσφέρω. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις της φανέλας της Καλαμάτας είναι τεράστιες και μακάρι να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε ανοδικά. Η εκκρεμότητα στο οικονομικό πιστεύω ότι θα λυθεί, εγώ θέλω να μείνω και είμαι ικανοποιημένος από την στάση σου αυτή».




Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Ιουλίου, όπου τα λόγια θα γίνουν πράξεις και θα «πέσουν και οι υπογραφές». Ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος είναι ένα δικό μας Καλαματιανό παιδί, σοβαρό, πειθαρχημένο με καλές αρχές και φυσικά ένας καλός ποδοσφαιριστής. Τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε συνολικά 28 φορές (27 στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο στη Λαμία, πήρε 7 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα με 2η κίτρινη με σκοπό να εκτίσει μικρότερη ποινή), δεν ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος στην κατάσταση που θα ήθελε, αφού έχασε πολύτιμο έδαφος όταν στις 17/9/08 στο ματς του Κυπέλλου στη Λαμία, δέχτηκε ένα δυνατό και σοβαρό χτύπημα στο άνω μέρος του ματιού και απουσίασε για 35 ημέρες. Ξεκίνησε βασικός σε 25 παιχνίδια, συμμετέχοντας συνολικά 2.307’. Στο ματς Καβάλα-Καλαμάτα 3-0 έπαιξε για 8’, στο Καλαμάτα-Αγροτικός 1-0 για 2’ κι ένα ημίχρονο στο ματς με τον Πιερικό, στις 7/12/08 στο 1-0 που ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Μπένου. Ο Μεσσήνιος τεχνικός που ξέρει τον Αντώνη από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τον εμπιστεύτηκε και φυσικά δικαιώθηκε από την πολύ καλή και το βασικότερο σταθερή παρουσία του.





Σειρά και τα άλλα παιδιά
Η πορεία των ανανεώσεων των 14 ποδοσφαιριστών που υπάγονται στη «λίστα Μπένου» θα συνεχιστεί και είναι μια δύσκολη διαδικασία, κυρίως λόγω της έλλειψης ρευστού. Τα χρήματα αναμένονται γύρω στις 4 Ιουλίου και ο Πρόεδρος δεν θέλει μόνο να πείσει, αλλά και να εξασφαλίσει τις συμφωνίες και για την επόμενη χρονιά. Το γεγονός ότι ο έμπειρος και σοβαρός παίκτης Γιώργος Κάκος που βοήθησε την ομάδα, αναμένεται τις επόμενες ώρες στην πόλη μας – παρά τα δημοσιεύματα ότι συμφώνησε με τη Δόξα Κρανούλας – να συζητήσει και να υπογράψει στη «Μαύρη Θύελλα» για άλλη μια χρονιά. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Βασίλη Σκαρλάτο που είναι στην Καλαμάτα και με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη πόλη μας και είναι μέσα στα πλάνα. Όπως και να έχει, οι επίσημες κινήσεις αρχίζουν την 1 Ιουλίου....




Σχετικά με τον 30χρονο χαφ Μανώλη Σπυριδάκη, ο ίδιος διαψεύδει ότι έχει υπάρξει συμφωνία με την Παναχαική, έστω σε προφορικό επίπεδο! Ο Κρητικός παίκτης έχει μιλήσει με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό, είναι σε συζητήσεις μαζί του, αλλά δεν έχω δώσει ακόμη την απάντησή του. Ο Μανώλης είναι από τους παίκτες που «την ψάχνει πολύ» και δεν απαντά αμέσως. Για το στενό περιθώριο της απάντησής του είπε: «Δεν μπαίνω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία και να κοιτώ με το ρολόι για το πότε θα απαντήσω! Τους έχω ζητήσει να περιμένουν να σκεφτώ…». Ερωτώμενος εάν έχει δεχτεί «κρούση» από τον ΟΦΗ, ανέφερε: «Θα με ενδιέφερε η περίπτωση του ΟΦΗ, αλλά για την ώρα, δεν ξέρω κάτι…».




Νίκος Πλάτανος: «Μακάρι να ξαναγυρίσω»
Μιλήσαμε χτες με τον Νίκο Πλάτανο που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Αστέρα για 2 χρόνια. Μας τόνισε: «Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά νιώθω λυπημένος που έφυγα από την Καλαμάτα! Πίστευα ότι υπήρχαν πιθανότητες να μείνω, αλλά κοίταξα το συμφέρον μου, ήθελα για δικούς μου λόγους να έρθω κοντά στην οικογένειά μου και να παίξω σε ομάδα της Αθήνας. Παρά τα προβλήματα, πέρασα υπέροχα στην Καλαμάτα, θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ομάδας, τον ποδοσφαιρικό μου πατέρα τον Πρόεδρο, που μου έμαθε πολλά αυτά τα 2 χρόνια και τον αγαπάω. Θα χαρώ να ξανασυνεργαστώ μαζί του στο μέλλον. Η Καλαμάτα είναι μαγαζί-γωνία, μακάρι να βρει τον δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον Γιώργο Μπένο. Αυτός ο άνθρωπος έχει ωραία τρέλα με τη μπάλα, ότι κάνει το κάνει με την ψυχή του! Τώρα να έρθει η ώρα να παίξω αντίπαλος, κάτι θα με βασανίζει. Θα θέλω την επιτυχία για τη νέα μου ομάδα, αλλά η έδρα της Καλαμάτας είναι μοναδική. Ο κόσμος αν επιστρέψει στο γήπεδο κανένας δεν θα φεύγει με βαθμό! Και θα ζητήσω 2 ημέρες άδεια να καθίσω στην Καλαμάτα παραπάνω μετά το ματς...»