Weather - Καιρός

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Dimi!

Θέμα ωρών η σύναψη συμφωνίας ΑΕΚ - Κέρκυρας για τον Δημ.Κωνσταντόπουλο!

Με δηλώσεις που παραχώρησε στο αεκvoice ο Mεσσήνιος τερματοφύλακας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αισθάνεται χαρούμενος που μια μεγάλη ομάδα ,όπως την χαρακτήρισε, τον ζητεί για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά αλλά μίλησε και για τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη.Αφού o Sebastian Saja αποτελέι πλέον παρελθόν από την Ένωση ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες ειναι και ο Έλληνας πορτιέρο.Ο γκολκίπερ της Κέρκυρας είναι η πρώτη επιλογή για τους Κιτρινόμαυρους, αλλά και ο διακαής πόθος του Σταύρου Αδαμίδη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις :
«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζέρ μου. Όταν θα υπάρξει κάτι πιο χειροπιαστό τότε θα μου πει. Το θέμα όμως για να προχωρήσει η μεταγραφή μου είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Σάχα. Τότε θα εξετάσουμε την πρόταση της ΑΕΚ».
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντόπουλος μίλησε για το ενδιαφέρον που δείχνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, λέγοντας: «Είναι τιμή για μένα να με θέλει ο πρόεδρος μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ. Και μόνο αυτό είναι θετικό».
Ερωτηθείς για το αν η μεταγραφή του στην ΑΕΚ αυτομάτως θα του δώσει τη φανέλα του βασικού, ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε:«Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι είσαι πρώτος. Φυσικά θέλω να έρθω στην ΑΕΚ».
Όσον αφορά τις σκέψεις από πλευράς Κέρκυρας, ο Έλληνας γκολκίπερ επισήμανε: «Από την Κέρκυρα είναι διατεθειμένοι να τα βρουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Ο κ. Λυράκης μας έχει εγγυηθεί ότι η ομάδα δεν θα σταματήσει το μέλλον κανενός παίκτη. Είναι θετικοί στο να πάω στην ΑΕΚ».
Τέλος, για το γεγονός αν το συμβόλαιό του δυσκολεύει την ΑΕΚ να τον αποκτήσει υποστήριξε: «Δεν νομίζω η Κέρκυρα να ζητήσει υπέρογκα ποσά. Εξάλλου όταν πήγα εγώ στην Κέρκυρα ήμουν ελεύθερος. Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό μου και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα»...
Η ΑΕΚ δίνει 200.000 ευρώ στον Dimi και 100.000 στην Κέρκυρα, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει με 2 νέους τερματοφύλακες...
Ο Λυμπερόπουλος και ο Γεωργέας ΣΙΓΟΥΡΑ θέλουν και "σπρώχνουν" τον μικρό να φορέσει την κιτρινόμαυρη και να αυξηθεί η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ παρέα στην ΑΕΚ!