Weather - Καιρός

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τσακογιάννης μαινόμενος!

Ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης επιτέθηκε σε φωτογράφο έξω από τα γραφεία της Πειθαρχικής της Football League 2!
Επεισοδιακή η προσέλευση Τσακογιάννη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2. Ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης δυσανασχέτησε από την παρουσία φωτογράφων στην είσοδο του κτιρίου και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς...
Οργισμένος χτύπησε (ελαφρά) έναν από αυτούς με έναν χάρτινο φάκελο εγγράφων, πριν τον απομακρύνουν οι αστυνομικοί.
Ο Τσακογιάννης, θυμίζουμε, κατηγορείται για δωροδοκία και στοιχηματισμό, ποινή που ως προς τον ίδιο επιφέρει από πρόστιμο 20.000-60.000 ευρώ και έως και εφόρου ζωής απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.
Μαζί του απολογείται και η ΠΑΕ Ηλιούπολη. H ποινή με την οποία κινδυνεύει είναι του υποβιβασμού.
Κατηγορούμενοι από την Ηλιούπολη είναι και ο πρώην πρόεδρος της και νυν μέλος του Δ.Σ., Νίκος Χάλκος και ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Νικολόπουλος.
Επίσης, έχουν κληθεί να απολογηθούν ο Εθνικός Αστέρας και ο πρώην προπονητής της ομάδας της Καισαριανής, Νίκος Παντέλης. Όλοι κατηγορούνται για το άρθρο «21» περί στοιχηματισμού και δωροδοκίας.
Αίτημα αποφυλάκισης από τον Αχιλ. Μπέο
Επικαλούμενος προβλήματα υγείας ο υπόδικος πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ζητά να επιστρέψει σπίτι του...

Aίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει ο Αχιλλέας Μπέος μετά την κατάθεση του ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να είπε στον δικηγόρο του Νίκο Κακκαβά, «θέλω να βγω από τη φυλακή το συντομότερο δυνατό. Να επιστρέψω κοντά στην οικογένειά μου».
Πρωτίστως ξεκαθάρισε πως θέλει να καταθέσει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την ομάδα του και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Ο Μπέος επικαλείται πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη.