Weather - Καιρός

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ανακοίωσε Παπασταθόπουλο η Βέρντερ!


Την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αμυντικού για ένα χρόνο -με τη μορφή δανεισμού- ανακοίνωσε την Πέμπτη η ομάδα της Βρέμης. Στην Μπουντεσλίγκα και την ομάδα της Βέρντερ Βρέμης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μεσσήνιος διεθνής αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Ο 23χρονος διεθνής που ανήκει στην Τζένοα, ταξίδεψε με τον τεχνικό διευθυντής της Βέρντερ, Κλάους Άλοφς και από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στο Ντονάουεσινγκεν όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις.
Να πούμε πως ο Παπασταθόπουλος θα λάβει περίπου 1,4 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους), με την ομάδα της Βρέμης να διατηρεί και οψιόν αγοράς έτσι ώστε να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους.
“Μετά τις πρώτες συζητήσεις με τους κύριους Άλοφς και Σάαφ έγινε σαφές ότι θα είχα πρόταση από την Βέρντερ. Τώρα περιμένω το γρηγορότερο να ενσωματωθώ στην ομάδα και να βοηθήσω”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός.
Από την πλευρά του ο κ. Άλοφς δήλωσε ικανοποιημένος με την μετακίνηση του Παπασταθόπουλου: “Είναι ένας νεαρός παίκτης στην Τζένοα και την εθνική ομάδα της Ελλάδας και έχει αποκτήσει κάποια εμπειρία. Με την ταχύτητα του και τη δύναμη του σίγουρα θα μας βοηθήσει”.